واس من که هنوز باکس بندی نشده
چه جالب حال من جدیدا اینجا رو بیشتر دوست دارمجدیدا به این نتیجه رسیدم که یوزر های اونجا واقعی ترن.
آره تو هر لوکیشنی یه جور نشون میدهگوگل با چی چی شکن های مختلف به شکل های مختلف نتایج جستجو رو نشون میده برای من شده یه مدت کنار هر مدل مطلبی عکس زده ، شده این مدلی که عکس گذاشتی شده ، شدهیه مدل عجیبی شده که اصن یه وضعی ، ولی چی چی شکنت رو که کلا از کامپیوتر یا حالا دستگاهت حذف کنی مثل این عادی میشه.
مشاهده پیوست 964444
یعنی فقط به خاطر گذشتن زمان انقضا فیلترتون کردن ؟ خودشون گفتن ؟آره این مشکل لعنتی باعث شد سایت من فیلتر شه
-29 روز از تاریخ انقضاش گذشت و زدن دامنه رو فیلتر کردن
نمیتونم بگم 100% به خاطره این مورد بودهیعنی فقط به خاطر گذشتن زمان انقضا فیلترتون کردن ؟ خودشون گفتن ؟
بله فیلتر میکننیعنی فقط به خاطر گذشتن زمان انقضا فیلترتون کردن ؟ خودشون گفتن ؟
دقیقا مشکلی تقریبا مشابه خودت واسه من پیش اومد و باعث فیلتر شدن یکی از سایت هام شدنمیتونم بگم 100% به خاطره این مورد بوده
چون فقط خودشون علت فیلتر کردن یه سایت رو میدونن
ولی من احتمال میدم که از همین مورد باشه
قبلش هم هیچ اخطاری برام نفرستادن و یهویی کل دامنه رو فیلتر کردن
بلاگفا اجازه درج لینک فالو نمیدهبکلینک فالو دائمی روی بلاگفا نیازمندم حتی وبلاگ کم بازدید
کارتو بوگو
منم خواستم تمدید کنم ، متاتگ رو اصلا تمدید نمیکرد رو 15 روز میموندشما هم توی سامانه جدید ساماندهی مشکل تمدید تایید فنی دارید؟
بنظر میاد باگ سامانه هست و متاسفانه از همون اول هم این مشکل وجود داشت
به هیچ عنوان نمیشه تایید فنی رو تمدید کرد، باید تیکت بزنم تا تایید فعلی رو حذف کنه و از اول مراحل رو برم
پ.ن: جدیدا هم اصلا تایید نمیکنه :| - متاتگ یا فایل رو قرار میدم و چک هم میکنم اوکیه، ولی ارور میده فایل یا متاتگ پیدا نشد![]()
بهترین راه تایید با ایمیل هست.منم خواستم تمدید کنم ، متاتگ رو اصلا تمدید نمیکرد رو 15 روز میموند
ولی بارگذاری فایل 180 روز درست شد
پاپ آپ ادز رو من کار کردم باهاش بد نیست به صورت تب هستش ولی خب واریزی رو واقعا سر تایم که میگن اوکی میکننداین لرد پاپ آپ چقدر اذیت میکنه توی واریز. الان سه تا درخواست واریز داریم اما خیلی دیر واریز مکینند.
دوستان اگه کسی سیسستم خوبی میشناسه که هم خوب میشماره و هم زود تسویه میکنه معرفی کنند.