mahmoodsoft
Registered User
- نوشتهها
- 349
- لایکها
- 186
اگر اشتباه نکنم المنت های صفحه دانلود می شن و افزونه تشخیص می ده کدوم تبلیغ هست و بلاکش می کنهاد بلاکر باعث کاهش مصرف حجم میشه یا در هر حال لود میشن و حجممون رو میخورن
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
اگر اشتباه نکنم المنت های صفحه دانلود می شن و افزونه تشخیص می ده کدوم تبلیغ هست و بلاکش می کنه
قاعدتا تا زمانی که صفحه + تبلیغات دانلود نشه نمی تونه تشخیص بده چی رو باید نشون نده ، پس اول صفحه رو دانلود می کنه بعدش صفحه بهینه شده رو شما می بینی
پس در ورود بعدی دیگه لود نمیکنهاگر اشتباه نکنم المنت های صفحه دانلود می شن و افزونه تشخیص می ده کدوم تبلیغ هست و بلاکش می کنه
قاعدتا تا زمانی که صفحه + تبلیغات دانلود نشه نمی تونه تشخیص بده چی رو باید نشون نده ، پس اول صفحه رو دانلود می کنه بعدش صفحه بهینه شده رو شما می بینی
حالا منو چرا تگ کردی٬ من که اطلاعات عمومیم از دنیای نت زیر خط فقرهدوستان میخوام یه سایت شخصی واسه خودم بزنم...
بنظرتون نام دامنه فقط فامیلیم باشه یا اسمم هم باشه؟
فامیلی خالی ام 11 کاراکتر...فامیلی + اسم اولم= 16 کلمه
اسم و فامیل کاملم= 23 کاراکتر
میخوام هم شخصی نوشت باشه و هم واسه کاری و ادری و ارتباطی
پ.ن: قالب شخصی هم دارین رو کنین:general307::general601:
هرکی تجربه داره بگه..یه تعداد از دوستان گل:general504: هم تگ میکنم..
@AhangCity.CoM
@ap3
@l3est
@ms368
ارزونترین جایی که دامین ای ار ثبت میکنه کجا هست؟
به نظرم دامنه با نام خانوادگیت ثبت کن. اسمت رو ساب دامنه ثبت کن، دامنه اصلی رو هم ریدایرکت کن به ساب دامنه اسمت. دیگه هرجور حال کردی سایتت رو میدی به مردم به فامیلیت یا به ساب دامنه اسم و فاملیتدوستان میخوام یه سایت شخصی واسه خودم بزنم...
@AhangCity.CoM
@ap3
@l3est
@ms368
سایت شخصی زیاد فرقی نداره. حتی میتونی یوزرنیمت رو ثبت کنی.
من هم یوزر ثبت کردم هم اسمم رو ولی هنوز سایت نیومده روش
برای دامنه persianregister.ir
حالا منو چرا تگ کردی٬ من که اطلاعات عمومیم از دنیای نت زیر خط فقره
تا نظرت از شخصی چی باشه؟ یکی مثه من همون لقب اصلیش (ms368) که تا حالا تو نت استفاده میکرده رو انتخاب میکنه (نام کاربری که تقریبا توی همه فروم ها و سایت ها و ... استفاده میکنم)
یکی هم اسم فامیلش٬ یکی هم مخففش
به نظرم اگه بری روی یه سیستم وبلاگ دهی (مثلا بلاگ اسکای خودمون) خیلی بهتره٬ چون دیگه خیالت راحته اگه دستت هم از این دنیا کوتاه شه (خدا نکنه) بازم اون سرویس دست نوشته هاتو نگه میداره
دامنه هم٬ دامنه دات نت یا فراسو.
به نظر من اسم و فامیل خودت بزاری بهتره. دامنه فقط طلاهاست ثبت میکنم.دوستان میخوام یه سایت شخصی واسه خودم بزنم...
@AhangCity.CoM
@ap3
@l3est
@ms368
خب مشکل اینه اسم فامیل ثبت کنم این میشهبه نظر من اسم و فامیل خودت بزاری بهتره. دامنه فقط طلاهاست ثبت میکنم.
کسی هست شریکی این قالبو بخریم ؟
http://altair_html_rtl.tzdthemes.com/page_mailbox.html
24 دلار. میتونم مثلش رو تو یه سال طراحی کنم ولی ترجیح میدم سریعتر داشته باشمش
https://themeforest.net/item/altair-admin-material-design-uikit-template/12190654
قالب مدیریتی html هست. به درد کد نویس ها میخوره که روی اسکریپتشون استفاده کنن.
ورژن 2.4ش رایگان هست تو نت.
بوت استراپ مثه چونه خمیر میمونه٬ هر کاری میشه باهاش کرد٬ اینو تو grid بندی یکم معطل شدم وگرنه زودتر تموم میشد :general509:مبارکه. فریمورک های دیگه هم تست کن شاید از همین اول بخوای با یکی دیگه کار کنی :
materialize css
foundation
semantic ui
روش کار کن بزار توی این سایت های فروش قالباینم اولین قالب html من :general308: (فقط صفحه اصلی || Bootstrap)
مشاهده پیوست 966975
مشاهده پیوست 966974
خیلی طولانیه :|دوستان میخوام یه سایت شخصی واسه خودم بزنم...
@AhangCity.CoM
@ap3
@l3est
@ms368
میخاستم واسه خودم٬ طرح های psdش هم خیلی وقت پیش زده بودمروش کار کن بزار توی این سایت های فروش قالب
میشه بگین این روش در بهتر کردن رتبه الکسا چه سودی براتون داره؟!سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم.یه بنده خدایی برامون از کشورهای مد نظر من بازدید میاره.مثلا ماهی 30 هزار بازدید از پاکستان میاره که با google analytics کشور بازدید کننده و service provider رو چک میکنم و به ظاهر مشکلی وجود نداره و بازدید واقعیه.ولی رنکی که الکسا بهمون نشون میده از سریلانکا هست!همینطور یه سرویس برای روسیه سفارش دادم ماهی 30 هزار بازدید از روسیه میاره اما باز هم از الکسا رنک سریلانکا میگیریم.لازم به ذکره که شخص مد نظر خودش سریلانکایی هست.چطور میشه واقعی بودن بازدید رو تشخیص داد؟من همیشه isp ویزیتور رو چک میکنم و متوجه میشم بازدید فیک هست یا واقعی این بازدیدی که این فرد میفرسته به ظاهر مشکلی نداره.دوستان نظری دارین؟