این ارور دیروز هم یه دفعه برای من اومد ولی تا رفرش کردم درست شداین چی میگه دیگه:general710::general210:
مشاهده پیوست 968609
چند ماه با اینجا کار کردم کارشون خوب بود و هیچ ایرادی نبوددوستان کسی با تهران هاست کار کرده؟
http://www.tehranhost.com/
آی آر پاور وب هم خوبه.سایت جدید میخوام بالا بیارم یه هاست با قیمت کم میخوام ماهانه 10/15 ت .
پارس خوبه ولی ماهانه نمیده:general503:
لزومی نداره حتما کلیک بخورهدوستان...
کسی بک لینک میخره باید حتما روی لینکش کلیک بخوره تا بک لینکش حساب بشه
یا نه فقط عنوان و لینک قرار داده بشه بسه؟
به نظر من برعکس گوگل رصد میکنه چقد تو سایت موندی کدوم صفحاتو دیدی کدوم لینکارو بررسی کردیلزومی نداره حتما کلیک بخوره
فکر هم نکنم گوگل متوجه کلیک های روی لینک شما بشه
واسه ی من با اینکه 2 گیگ رم داره..اما نسبتا خوب اجرا میشه/ والا 12 هزار تومن پول دادم..انتظار چیز شاقی هم ندارم/ کار منو راه میندازهکسی از partoserver.com سرور گرفته ؟
من یکی گرفتم با اینکه رم و سی پی یو اشغال نشده بدجوری گیره :general210: اورسل کرده ؟
مال شما هم اینجوریه ؟
دوستان دیگه ام همینجا فک کنم از این سایت گرفتن همین مشکلو دارن
@amir7310
خیلی چرتهدوستان سریال west world رو از دست ندیدن واقعا معرکست.
استقبال خوبی شده ازش حالا هر کس سلیقه ای داره من خوشم اومدخیلی چرته![]()
استقبال خوبی شده ازش حالا هر کس سلیقه ای داره من خوشم اومد
این که جایگزین گیم اف بشه فقط ایرانیا میگن والا نولان و بقیه عوامل فقط گفتن اتفاق بزرگ بعدی در راه است! یا چیز بزرگ بعدی جایگزینی نداریم برعکس به نظر من زیادم کلیشه ای نیست.با توجه به هیاهو و تبلیغات خیلی زیادی که شده بود و رتبه ی 9:2 , دیروز یه قسمتش رو دیدم , بازیگرهای خیلی خوبی داره از جمله آنتونی هاپکینز که همه با سکوت بره ها خیلی خوب اونو میشناسین , خب ژانرش که از همون اول مشخص بود , ژانر تخیلی و میشه گفت نولانی ! پس هر کسی نمی تونه با این سریال ها کنار بیاد ,اما واقعا نا امدیم کرد , اصلا شوخیش هم قشنگ نیست که بخواد جایگزین گیم آف ترونز بشه , البته این دو تا سریال دو ژانر مختلف دارن , اما با توجه به چیزی که تو این چند روزه منتقدین گفتن به هیچ عنوان در حد اندازه های اون نیست, پیش بینی من اینه که این سریال رفته رفته بیننده از دست میده و نهایتا کنسل میشه , چون موضوع تکراری و کلیشه ایی داره
منم رم 2 گرفتم . اول لوکیشن انگلیس سفارش داده بودم تیکت زدم گفت لود هارد یه مقدار بالاس اسپید کمه . لوکیشن فرانسه بهم داده عالیهواسه ی من با اینکه 2 گیگ رم داره..اما نسبتا خوب اجرا میشه/ والا 12 هزار تومن پول دادم..انتظار چیز شاقی هم ندارم/ کار منو راه میندازه
واسه من هاردش مشکل داشت..تیکت دادم یه سرور جدید داد طرف...تیکت هارو هم زود جواب میده
الان اوکی هست
من خودم طرفدار گیم آف ترونز هستم ولی اون چیزی که گیم رو به اون بزرگی رسوند فقط دو قسمت از 10 اپیزود کل هر فصل هست و کشت و کشتارهای غیر قابل پیش بینی پس در نتیجه این سریال کاملا متفاوته اتفاقا من خیلی خوشم اومده چون کاملا جای مانور داره و تازه این از الان معلومه که 5 فصله که خیال بیننده راحته ولی در هر صورت سلیقه ای هستشبا توجه به هیاهو و تبلیغات خیلی زیادی که شده بود و رتبه ی 9:2 , دیروز یه قسمتش رو دیدم , بازیگرهای خیلی خوبی داره از جمله آنتونی هاپکینز که همه با سکوت بره ها خیلی خوب اونو میشناسین , خب ژانرش که از همون اول مشخص بود , ژانر تخیلی و میشه گفت نولانی ! پس هر کسی نمی تونه با این سریال ها کنار بیاد ,اما واقعا نا امدیم کرد , اصلا شوخیش هم قشنگ نیست که بخواد جایگزین گیم آف ترونز بشه , البته این دو تا سریال دو ژانر مختلف دارن , اما با توجه به چیزی که تو این چند روزه منتقدین گفتن به هیچ عنوان در حد اندازه های اون نیست, پیش بینی من اینه که این سریال رفته رفته بیننده از دست میده و نهایتا کنسل میشه , چون موضوع تکراری و کلیشه ایی داره