وایمکس چند گیگ 55 ؟ سرعت دانلودت چقدره؟پینگ منو ببینید، خداروشکر کنید
ماهانه ۵۵ تومنم بابت این سرویس مضخرف دارم میدم چون چاره ندارم
ایرانسل / وایمکس / سرعت ۵۱۲ نامحدود
امکانات اینو من بیشتر میپسندم. امکاناتش بیشتره اون صدارم میشه قطع کرد.به کار من نیومد:android17:
واسه چی اینقد لود سایت طول میکشه؟:android07:
این نرم افزار با اون صدای ناهنجارش رو اعصابه:angrybirds5:
تاینی بهتره:android30:
۵۵ تومن واسه نامحدود سرعت ۵۱۲ یک به هشت، یعنی سرعت ۶۴ کیلو واسه دانلود، ولی من واسه وبگردی فقط میخام و جوابمم میدهوایمکس چند گیگ 55 ؟ سرعت دانلودت چقدره؟
نت 3جی همه سیمکارتا خوبه فقط اگه انتن بده
شبانه ارزونتر میشه(همراه اول شبانه 22گیگ میده 9ت یه ماهه ) ، ولی چون وبگردی میخای حتمن روز کار میکنی اره خیلی بیشتر میشه ،۵۵ تومن واسه نامحدود سرعت ۵۱۲ یک به هشت، یعنی سرعت ۶۴ کیلو واسه دانلود، ولی من واسه وبگردی فقط میخام و جوابمم میده
چیزی به جز وایمکس جواب نمیده اینجا چون خونه و کوچمون نو سازه و قراره امسال خط تلفن بیاد واسمون
4g هم ساپورت درست حسابی نداره ولی 3g معمولیه منتها من ماهانه بین ۴۰ تا ۶۰ گیگ ترافیک بر وبگردی مصرف دارم با ۷ ۸ گیگ کارم نمیشه
۴۰ گیگ بسته همراه بخام بگیرم خیلی بیشتر از ۵۵ تومن میشه درسته؟
http://ponisha.ir/دوستان این سایت که سفارش برنامه نویسی میدادی اسمش چی بود؟!
فایده ای ندارهاینترنت TD LTE ایرانسل که جدید اومده را هم یک بررسی بکنید، شاید در منطقه شما پوشش داشته باشه.
اورین پیشرفت کردی :general106:اگه روبات میخوای به متد های جدیدی تو یه زبان برنامه نویسی دیگه، دست پیدا کردم سرعت رفته بالا، قیمتا اومده پایین. پ.خ بفرست :general707:
4G اگه خارج خونه انتن داره میتونی یه مودم 3372 بگیری با یه انتن خارجی دست ساز راحت میتونی تا سرعت حداقل 10 مگابیت بگیری . خودم همین کار رو کردم سرعت 25 مگ هم تونستم بگیرم۵۵ تومن واسه نامحدود سرعت ۵۱۲ یک به هشت، یعنی سرعت ۶۴ کیلو واسه دانلود، ولی من واسه وبگردی فقط میخام و جوابمم میده
چیزی به جز وایمکس جواب نمیده اینجا چون خونه و کوچمون نو سازه و قراره امسال خط تلفن بیاد واسمون
4g هم ساپورت درست حسابی نداره ولی 3g معمولیه منتها من ماهانه بین ۴۰ تا ۶۰ گیگ ترافیک بر وبگردی مصرف دارم با ۷ ۸ گیگ کارم نمیشه
۴۰ گیگ بسته همراه بخام بگیرم خیلی بیشتر از ۵۵ تومن میشه درسته؟
این سایت رو توصیه نمیکنم دنبال بهانه میگرده اکانت رو مسدود کنه .سلام دوستایی که کانال تلگرام دارند با این سایت کار کردند ؟پرداختی داره؟شمارشش خوبه؟
http://www.mobodid.com/help/WhyMobodid
من پنج شنبه درخواست واریز زدم از شنبه زدن در حال پرداخت اما هنوز نزدن پولو.اگه تعطیل نباشه دوشنبه تا شب واریز میشه تعطیل باشه یا مشکلی پیش بیاد حداکثر تا چهارشنبه شب میریزن
من هر هفته شنبه درخواست میزنم و حداکثر تا چهارشنبه شب میریزن یه بار زودتر یه بار دیرتر، الان همین هفته شنبه زدم همین ده دقیقه پیش پیامک واریز بانک اومد ، از طریق پایا واریز میکنن ولی اگه هنوز واریز نکردن از تماس با ماشون بپرس از بخش مالیشون جواب میدن ، اگر جواب نگرفتی تماس بگیرمن پنج شنبه درخواست واریز زدم از شنبه زدن در حال پرداخت اما هنوز نزدن پولو.