خوبدر ضمن دوستان وقتی چراغ سبز بود می نوشت ، خوب یا می نوشت عالی؟
مشاهده پیوست 969769
خوبدر ضمن دوستان وقتی چراغ سبز بود می نوشت ، خوب یا می نوشت عالی؟
مشاهده پیوست 969769
خوب ، ولی زیاد ملاک قرارش ندهدر ضمن دوستان وقتی چراغ سبز بود می نوشت ، خوب یا می نوشت عالی؟
مشاهده پیوست 969769
بخاطر اینکه گلاب از گل حاصل میشهداشتم سوالهای تست هوش آزمون استخدامی رو نگاه میکردم به نظرتون جواب درست سوال زیر گزینه 2 یا 3
مشاهده پیوست 969836
قلم و کاغذداشتم سوالهای تست هوش آزمون استخدامی رو نگاه میکردم به نظرتون جواب درست سوال زیر گزینه 2 یا 3
مشاهده پیوست 969836
توی گزینه های 1 ، 2 و 4 اولی از دومی مشتق شدهداشتم سوالهای تست هوش آزمون استخدامی رو نگاه میکردم به نظرتون جواب درست سوال زیر گزینه 2 یا 3
مشاهده پیوست 969836
میشه 5%فکر کنم مشکل اصلی از طراح سوالات باشه سوال زیر به نظرم 500 درصد بشه جوابش اما اصلاً توی گزینه نیست.
مشاهده پیوست 969838
اینا بر اساس سئوی خوب و بک لینک خوب و اسپمه اگه اشتباه نکنم، یه جا خونده بودم.سپاس..
پس میشه 27 اکتبر اپدیت بعدی...
حالا چیکار کنیم این عدد بره بالا؟
والا سایت هایی که نصف منن ایتوریتی بالاتری دارن..
پ.ن: از روزی که پاپ آپ irpopup برداشتم..شاهد رشد الکسا و بازدید و ورودی گوگل هستم...
کلا پاپ آپ خوب نیست
تو اینستاگرام یا تلگرامش بود یادم نیست گفت شایعه است!امیر تتلو ازاد شد
:general208:
فک کنم مثل اون پسره توینر داخل فرار از زندان حسابی نوشابه دادن بهش![]()
2.5 برابر a چند برابر نصف a یعنی a/2 میشه؟ 5 برابر که میشه همون 500 درصد دیگهمیشه 5%
16/5=2.5 میشه
نصف درصد هم که 50% میشه
من 4 تا سایت وردپرسی که دانلود کلیپ و آهنگ و عکس بود رو گداشته بودم اما قبول نکرد! پس چیو قبول میکنه؟!کدشو خیلی وقته حذف کردم. برا منم همینو نوشته.
پ.ن : سیستم وبلاگدهی شرایط لازمو نداره نمیدونم چه سایتی داره!!
آره درستهبا کاغذ و قلم موافقم
2.5 برابر a چند برابر نصف a یعنی a/2 میشه؟ 5 برابر که میشه همون 500 درصد دیگه
تغییری نکرد هم تو کامپیوتر خونه هم مغازه بالا نمیادممکنه با این کار حل بشه ، تو تنظیمات نتورک کانکشننت از قسمت IPV4 دی ان اس سرورت رو عوض کن مثلا شبیه این عکس بذار :
مشاهده پیوست 969934