تبریک!
ایشالله 20 سالگیشو با درآمد ماهی 2 میلیارد جشن بگیری. البته معلوم نیست 18 سال دیگه 2 میلیارد درامد بالایی باشه یا نه!
تبریک!
تمایل که دارم ولی فعلا هزینه های این ترم همون ۲زار پولی هم که داشتم نابود کرده٬ میذارم واسه یه زمان بهتر باهاتون هماهنگ میکنمدر صورت تمایل میتونم مورد مدنظرتون رو با هزینه مناسب بنویسم. پ.خ بدید
من هستم، منتها به خاطر درسا وقتم کمه نمیتونم زود تحویل بدمعزیزان دل
یک طراح قالب PSD کنین که کارش خوب باشه
ممنون
تبریک عرض میکنم. ان شاء الله همیشه موفق و موید باشید.
تبریک!
ایشالله 20 سالگیشو با درآمد ماهی 2 میلیارد جشن بگیری. البته معلوم نیست 18 سال دیگه 2 میلیارد درامد بالایی باشه یا نه!
سپاس:general504::general504::general504::general504::general504::general504:تبریک عرض میکنم. ان شاء الله همیشه موفق و موید باشید.
اومدم همینو بگمتمام سایت های بزرگ و کوچک که توسط هاست دی ال میزبانی میشن در این لحظه داون هستند:general210:
ما که دوان نیستیمتمام سایت های بزرگ و کوچک که توسط هاست دی ال میزبانی میشن در این لحظه داون هستند:general210:
از دیتاسنتر های ایرانی هیچ چیزی بعید نیست ...تمام سرورهای ایران داون شده ، حتی خود هاست دی ال داونه
نزدیک نیم ساعت شده و هنوز خبری نیست
تا حالا هیچوقت اینطوری نشده بود
امیدوارم اطلاعات سرجاشون باشه ، وگرنه فاجعه بزرگی در وب ایران رخ میده ، حداقل چند نفر سکته مغزی میزنن... :general208:
شاید این جمعه دارد میاید شاید!!!تمام سرورهای ایران داون شده ، حتی خود هاست دی ال داونه
نزدیک نیم ساعت شده و هنوز خبری نیست
تا حالا هیچوقت اینطوری نشده بود
امیدوارم اطلاعات سرجاشون باشه ، وگرنه فاجعه بزرگی در وب ایران رخ میده ، حداقل چند نفر سکته مغزی میزنن... :general208:
از دیتاسنتر های ایرانی هیچ چیزی بعید نیست ...
اما اینکه همه سرور ها یکدفعه قطع شدند، ممکنه روتر سوخته باشه و دسترسی اینترنت قطع شده باشه (امکان قطعی برق 1% هست)
در هر صورت حتما بکاپ تو لوکیشن های دیگه دارند، نگرانی از این بابت نداشته باشید
مال ما خار داشت ؟سلام
اخیرا دیدم بعضی سایتای وردپرسی با EDD لینک پرداخت رو به شکل فرم فایل سل در اوردن ، کسی راه حلی یا افزونه یا هک خاصی مد نظرش نیست برای این کار ؟
سلام، دوستان لطفا افراد مطلع که خودشون سایت دارن و این روند رو پیش رفتن پاسخ بدن
برای اشخاص حقیقی، هنوز برای نماد اعتماد الکترونیکی کپی سند خونه میخوان؟! یا روند تائیدش تغییر کرده؟!
در سایت eNmad اصلا بخش سوالات متداولش معلوم نیست دقیقا چه چیزی میخوان چه چیزی نمیخوان!!!! هر توضیحی هم که میدن با درخواستشون مطابقت نداره!
کلاس داره :|چرا بعضیا خودشون رو جمع میزنن؟ مثلا برای طرف مقابل اگه "شما" به کار میبریم خب برای احترام گذاشتن به طرف هست این قابل توجیهه ، اما چرا واقعا به جای "من" میگیم "ما"؟
واقعا فلسفش رو درک نمیکنم![]()
نکته ی ظریفی داره:general609:چرا بعضیا خودشون رو جمع میزنن؟ مثلا برای طرف مقابل اگه "شما" به کار میبریم خب برای احترام گذاشتن به طرف هست این قابل توجیهه ، اما چرا واقعا به جای "من" میگیم "ما"؟
واقعا فلسفش رو درک نمیکنم![]()