این یعنی من دپرس و داغونم:general707:به یاد دوران کودکی افتادی؟
این دیگه چه آواتاری هست گذاشتی؟!!!
این یعنی من دپرس و داغونم:general707:به یاد دوران کودکی افتادی؟
این دیگه چه آواتاری هست گذاشتی؟!!!
تاریخ انتشار رو بروز کنید.تو وردپرس چکار کنیم که مطالب ویرایش شده رو بعنوان پست جدید بالا بیاره و در نظر بگیره ؟
بروز رسانی تاریج یا حتی تغییر تو محتوی کارساز نشد. با کد php حل کردم.ممنونتاریخ انتشار رو بروز کنید.
up . کسی نبود جواب بده؟پست تبلیغاتی در فیس نما و کلوب آزاد هست؟
چیزی روی فیس نما و کلوب منتشر بشه همه میتونن ببینن؟ چه عضو و چه غیر عضو و گوگل و...
پیش بینی فوتبال و پوکر جفتش حرومهجریان این بازی پوکر چیه که اینقد تو سایتا و پیجا تبلیغ میکنن ؟ مگه حرام نیست ؟ بریم یاد بگیریم میشه ازش پول در آورد ؟
بحث گنده گوزی نیست! اگه بخوان همین امروز می تونن اجراش کنن منتها بحثش یه چیز دیگه هستوزیر ارتباطات: طرح رجیستری در اپراتورها به مشکل خورد:general304::general108:
فقط می خواستن الکی مردم رو بترسونن و بازار رو بهم بریزن
ی سری ایفون 6 گولد هم واسه بچه هاشون برداشتن:general710:
پ.ن : گنده گوزی های این مملکت تمومی نداره :general404::general510:
تصویر گویا هستخخخخخ
نه دادا خوب شد
دیشبم بعضی اوقات میرفت رو 2 مگابایت سرعتم
سلام؛سلام دوستان روشی هست چراغ مودم وای فای روشن باشه اما کسی که می خواد استفاده کنه وصل نشه ؟
طرفی که استفاده می کنه زیاد چیز حالیش نیست اما تقریبا روزی 3 یا 4 گیگ داره حجم رو به فنا میده همش توی تلگرام است طوری هست که نمیتونم مستقیم بهش بگم کمتر استفاده کن می خوام مثل بالا باشه چراغ وای فای روشن باشه اما به نت وصل نشه
کسی می دونه این سایت دقیقا حاوی کدوم محتوای مجرمانه هست که فیلتر شده؟
http://whoer.net
تصویر گویا هست
مشاهده پیوست 970970
یه مودم دیگه بخر با اون وصل شو به نت و اون قدیمی رو فقط بزن به برق بدون اتصال به تلفنسلام دوستان روشی هست چراغ مودم وای فای روشن باشه اما کسی که می خواد استفاده کنه وصل نشه ؟
طرفی که استفاده می کنه زیاد چیز حالیش نیست اما تقریبا روزی 3 یا 4 گیگ داره حجم رو به فنا میده همش توی تلگرام است طوری هست که نمیتونم مستقیم بهش بگم کمتر استفاده کن می خوام مثل بالا باشه چراغ وای فای روشن باشه اما به نت وصل نشه
چه فایده که سرعتت بالا باشه ولی حجم دانلودت کم
از قابلیت gzip تو htaccess استفاده کن، باعث میشه هنگام درخواست تصویر، فشرده اش کنه و حجمش رو کاهش بدهحجم صفحه اصلی سایت من 1.1 مگ هستش که فیکس 1 مگش خود عکس مطالب هست
راهی هست به معنی واقعی کلمه حجم عکس رو کم کرد؟
الان حجم حدودی هر کدوم عکس ها بین 80-100 کیلو بایت هستش
برا بسته های شبانه در صورتی که همین سرعت باشه واقعا به صرفسچه فایده که سرعتت بالا باشه ولی حجم دانلودت کم
اینطوری تازه ضررش بیشتره. چون هنوز به نت وصل نشده حجمت تموم میشه :|
چرا چی شده مگه؟این یعنی من دپرس و داغونم:general707:
در مورد مثالت، منظورت اینه که یه تبلیغ خاص(یا یه کد یا هر چیزی) رو فقط در صفحات پست هایی نشون بده که در دسته بندی مثلا "تست" هستند؟تو وردپرس ساده ترین راه و بهترین راه برای اینکه یه محتوی رو در یه دسته بندی خاص فقط نشون بدیم چیه ؟
مثلا یه تبلیغ رو فقط میخوام توی یه دسته بندی نشون بدم
foreach((get_the_category()) as $category) {
if($category->cat_name = 'نام دسته بندی'){
// true
break;
} else {
// false
}
}
if (have_posts() && is_category('نام دسته بندی')) {
// true
} else {
// false
}
if (have_posts() && in_category('3')) {
// true
} else {
// false
}
اره هستش هنوز ، از کلیکی ۱۰۰ سنت هستش به بالا ، اگر یه سایتی با ده هزار آی پی در روز داشته باشی میتونی ماهی ۲ تا ۳ هزار دلار درآمد از ادسنس داشته باشیدوستان هنوز گوگل ادسنس هست؟ کسب درامد
کلیکی چنده؟
هنوز ایران تحریمه؟