اخه امریکا از چی می ترسه؟ از موشک بالستیکی که ی سری مدل هاش 50-60 سال پیش دست پیدا کرده که ایران هنوز حتی به اون تکنولوژی نرسیده؟از جنگنده هایی که خودش 40 سال پیش بهمون فروخته؟ از کلانش و ژ3؟ از 50-60 تیره موشک و سامانه اس 300؟ از چی؟ از ایمان ، تقوا و عمل صالح؟
انگار واقعا باور کردید خبریه؟
فقط تیم دلتا فورس نصف ایران رو در کم تر از 2 ساعت می گیره ، سرچ شود تسخیر تهران در 2 ساعت ( نیرو های ایران تحت تعلیم SAS انگلستان بودند که بعد از مانور از ترس کودتا و با نظر مستر رو/حانی در ان زمان این گروه کاملا منحل و تمام افراد به مرز ها برای ادامه خدمت و رفع خطر کودتا تبعید شدن )
ایران در حد منطقه قدرت بزرگیه ، اما نه در حد مبارزه با کشور های برتر
اگر بحثی داری که با سند و مدرک و منطق بشه دربارش صحبت کرد ، بسم الله ، اما اگر می خوای بگی اگر می تونست حمله می کرد باید بگم این جمله تاریخ مصرفش گذشته
امریکا به هیچ وجه جان مردم و سرباز هاش رو به خطر نمی اندازه ، وقتی می تونه به سادگی دشمن هاش رو از روی نقشه حذف کنه چرا الکی خودش رو درگیر کنه؟ امریکا برای جون 1 سگ ارتشش هم ارزش قائله ، حتی اون سگی که داخل ارتش بوده و اسیب دیده هزینه های سنگین می کنه براش چون براش ارزش داره ، مریضه الکی خودش رو در معرض کوچک ترین خطر قرار بده؟
پ.ن : امریکا همون ابر قدرتی هست که وقتی به عراق حمله کرد ، ارتش عراقی که جلوی ما 8 سال با تمام قوا مبارزه کرد رو در 48 ساعت نابود کرد ، همون ابر قدرتی که فقط داخل ی شب تا صبح 10 هزار عراقی رو کشت
همون ابر قدرتی که رئیس جمهورش رونالد ریگان فقط با ی جمله تونست شوروی رو ساقط کنه
برای آزادی باید خون داد
Live Free or Die
ببنید دوست عزیز. ما هیچ وقت نگفتیم موشک فلان داریم و تانک فلان داریم امریکا به ایران حمله نمیکنه. هیچ وقت نباید به تجهیزاتمون مغرور بشم.
اون ها از ************ ها و شهید فهمیده ها میترسن. منظور از این که اگر میتونست حمله میکرد یعنی این که به قول خودتون براش هزینه اضافی داره. باید خیلی هزینه بکنه برای این که بتونه ارتش ایران رو نابود کنه و به اهدافی که میخواد برسه. پس تا این جا که حرف منو و شما یکی هست. فقط نکته این جاست که به قول شما وقتی میتونه بدون حمله نظامی ایران رو نابود کنه چرا باید حمله نظامی بکنه اصلا. رئیس جمهورشون بیاد
یه جمله بگه و ایران رو ساقط کنه تا این همه ایران براشون شاخ و شونه نکشه. و کاسه و کوزشون رو نشکنه. بازم اگر میتونسن تو این 38 سال این کار رو هم میکردن. والا
پیشنهاد میکنم
مستند شکت هیمنه رو حتما دانلود کنید و ببنید
. تو این مستند قشنگ توضیح داده شده که چهطوری سربازان های ویژه نیروی دریایی انگلیسی دستگیر شدن. دقیقه 28 رو حتما نیگاه کنید که از ترس شلوارشون رو خیس کرده بودن قشنگ تو فیلم نجاساتشون معولمه. (البته نو نسخه ای که من دارم دقیقه 28 هست).
در مورد عراق که آمریکا با دلایل الکی حمله کرد و این همه جنایات انجام داد ایا به تمامی اهدافی که داشت رسید ؟ خوب معلوما که نرسیده. در مورد ایران هم همین شکله. همین طور پاکستان.
دوست عزیز این تاپیک اصلا جای این بحث ها نیست و من دیگه بحث رو ادامه نخواهم داد. شاید بنده این بحث رو شروع کردم ولی من فقط میخواستم بدونم منظور چیه کاش یه بمب اتم میزد ایران تموم میکرد.
به هر جال اگر مذهب شیعه رو قبول دارین و اعتقاد دارید بهش نوع حکومت ایران قابل دفاع هست. ولی اگر شیعه نیستید که دیگه هیچ.
در مورد اینم بگم اسلام و شبعه دین و مذهب کاملی هست. ما موفق شدیم انقلاب اسلامی رو ایجاد کنیم. حکومت اسلامی رو هم تشکیل دادیم. فقط مونده دولت اسلامی که این مورد هنوز اسلامی به معنی واقعی اسلام هنوز به وجود نیومده.
امام حسین (ع) به ما یاد داده جلوی ظالم بی ایستیم و ما تا آخر پشت ولایت ایستادیم.