mahmoodsoft
Registered User
- نوشتهها
- 349
- لایکها
- 186
با فایل منجر هاست آپلود کن فولدر پلاگینمشکل با نصب افزونه.. :|
یکی از دوستان فرمودند که اگه به شکل یه ربات به سورسش نگاه کنیم کلا چیز دیگه ای هستاین سایته null24 net تمامی محتواش غیر قانونیه و کپی رایت داره
بعد اومده از گوگل ادسنس هم استفاده میکنه
چطور ممکنه ؟
مشاهده پیوست 977466
بله هاست ایرانه زنگ بزنم isp بگم چرا اینطوری شده؟هاستتون ایرانه ؟
اینجور مواقع سایت رو در سایت های آنالیز کننده چک کنید، بعد اگه اوکی بود با isp تماس بگیرید
https://www.uptrends.com/tools/uptime
هاست ایران = نابودی سایتبله هاست ایرانه زنگ بزنم isp بگم چرا اینطوری شده؟
حدس میزدمبله هاست ایرانه زنگ بزنم isp بگم چرا اینطوری شده؟
والا به این چیزایی که شما گفتید، خود منم اگه بلد بودم دیگه روم نمیشد بهتون بگم بلدمبازی نویس اندروید در حد غلط نامه و افتابه و این چیزا سراغ دارید ؟
برا چه کاری میخوای ؟آقا یه هاست کم فضا برای یک ماه میخوام..
کسی نداره؟
حقیقتش برای کرم بازی :دیبرا چه کاری میخوای ؟
خودم یه سرور دارم سیپنل لایت اسپید فقط برا سایتای خودم
خواستی خصوصی بگو یه اکانت بسازم
این سایت scam هست توجهی به این ایمیل ها نکنیدامکانش هست لینک دانلود اون فایل ورد رو برام بفرستی؟
بله اطلاع دارم متاسفانه دیروز برای منم ایمیل اومد و فایلشو دانلود کردم و سیتم به cerber4 الوده شده که در حال حاضر هم هیچ راهی برای مقابله با این ویروس نیست جز باج دادن بهش به مبلغ 1.5 میلیون!این سایت scam هست توجهی به این ایمیل ها نکنید
اون فایل پیوست هم چیزی جز بدافزار نیست
این ایمیل در چند روز گذشته برای خیلی ها ارسال شده هدفشون هم مشخصه!
Eset smart security v9 با لاینسس اورجینال و کاملا بروز (دیروزم خودشو اپدیت کرده بود)میگم عجب مصیبتی این نود 32 خیلی ضعیفه ولی انتی ویروست چی بودش؟ باید یه کاسپر اسکای بیت دیفندری چیزی جور کنیم.
این ایمیل برای بنده هم اومد اما این نوع ایمیلها کاملا مشخص هست که اسپم هستن. چند روز یکبار همچین ایمیلهایی برای بنده میاد.دوستان ایمیلی به info سایتم ارسال شده به زبان انگلیسی
توسط [email protected] ارسال شده بهم
وای فام رو خاموش کردم کلیک کردم سایت domaincop.org
باز میشه.این چیه واسم اومده؟؟؟؟؟من سایتم اندرویدی هست و نرم افزار ها و بازی های معمولی که دیگر سایت ها میزارن رو منم میزارم.دامین هم آی آر هست.
آموزش حذفش اینجا هستبله اطلاع دارم متاسفانه دیروز برای منم ایمیل اومد و فایلشو دانلود کردم و سیتم به cerber4 الوده شده که در حال حاضر هم هیچ راهی برای مقابله با این ویروس نیست جز باج دادن بهش به مبلغ 1.5 میلیون!
الان تمام فایل های jpg png mp3 pdf zip و ... همه بطور کلی کد شدن و قابل دیکد کردن هم فعلا نیستن.
با چند نفر صحبت کردم برای اینکه بتونم فایلامو دیکد کنم مجبورم اون فایل ورد رو بدست بیارم تا انالیزش کنن.
مشکل حذف ویروس نیست اون هزاران روش میشه حذفش کرد مشکل درست کردن فایل هاییه که کد کرده اونو هیچ روشی پیدا نمیکنم الان فایل های من همه فرمتشون شده .8827 !آموزش حذفش اینجا هست
https://howtoremove.guide/cerber4-ransomware-removal/
مشکل حذف ویروس نیست اون هزاران روش میشه حذفش کرد مشکل درست کردن فایل هاییه که کد کرده اونو هیچ روشی پیدا نمیکنم الان فایل های من همه فرمتشون شده .8827 !