farhadrohi
Registered User
واقعا دیگه شورشو در آوره این مسنجراضافه شده!
instant view
واقعا دیگه شورشو در آوره این مسنجراضافه شده!
instant view
لینک سایت رو بزاری دیگه با مرورگر باز نمیشه تو خود سرور تلگرام باز میشه و اطلاعات رو نشون میدهچی بید
ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک
این گزینه رو خیلی وقت داره سایت رو با اپ خودش باز میکنهلینک سایت رو بزاری دیگه با مرورگر باز نمیشه تو خود سرور تلگرام باز میشه و اطلاعات رو نشون میده
البته برای همه سایت ها کار نمیکنه فک کنم یه سری قواعد داره
برای منم روزی یه دونه از این فایلها اضافه میشه. البته برای من ssl غیر فعال هست.auto ssl سی پنل هست .
میتونید تیکت برنید به مدیریت هاستی که خریداری کردی.این گزینه چیزی نیس و مشکلی به وجود نمیاره.یک سری کد هست که فقط برای تاییدیه ssl ساخته میشه.
اون امکان مرورگر داخلی منظورش نیستاین گزینه رو خیلی وقت داره سایت رو با اپ خودش باز میکنه
کافه بازارم همچین امکانی داشت
ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک
آره فعلا برای همه سایت ها نیست، ولی ظاهرا میشه سایت های بیشتر رو با ربات @previews اضافه کردلینک سایت رو بزاری دیگه با مرورگر باز نمیشه تو خود سرور تلگرام باز میشه و اطلاعات رو نشون میده
البته برای همه سایت ها کار نمیکنه فک کنم یه سری قواعد داره
If you have feedback about the way an Instant View page was generated, ping our @previews bot. Only a handful of websites are supported at the moment, but we'll be adding more as we go. Eventually we want to provide Instant View pages for every story on the Web and thus devour the entire Internet (*evil laugh*).
به نظرم موقعی سایتها نابود میشن که گوگل بیاد توی نتایج جستجوش مطالب و کانالهای تلگرام رو هم اضافه کنه.با آپدیت جدید تلگرام عملا بسیاری از سایتها نابود میشن. چون دیگه بازدید کننده به سایت مراجعه نمی کنه !
ربطی به کلود فلیر نداره این مورد ؛ کلودفلیر دسترسی لازم رو نداره که رو هاست تغییراتی ایجاد کنه.کسی از cloudflare استفاده میکنه ؟ چند روزه استفاده میکنم یه سری فایل های تکست روی هاست ایجاد میشه با اسم ها شبیه تابع MD5 داخلشون هم یه ادرس comodoca هست کسی با این مشکل مواجه نشده ؟
پاک هم میکنم ایجاد میشه دوباره
چه غلطااون امکان مرورگر داخلی منظورش نیست
اینو صفحه رو ببین کامل متوجه میشی:
https://telegram.org/blog/instant-view
آره فعلا برای همه سایت ها نیست، ولی ظاهرا میشه سایت های بیشتر رو با ربات @previews اضافه کرد
چرا نیاره ؟به نظرم موقعی سایتها نابود میشن که گوگل بیاد توی نتایج جستجوش مطالب و کانالهای تلگرام رو هم اضافه کنه.
اینجور ک اینا پیش میرن فردا میان بخش کامنت گذاشتن به پست های کانال هم بهش اضافه میکنندچرا نیاره ؟
فقط یه title کم داره :
http://telegra.ph/تست-11-23-290
تازه روز اوله ، کم کم امکاناتش بیشتر میشه
با آپدیت جدید تلگرام عملا بسیاری از سایتها نابود میشن. چون دیگه بازدید کننده به سایت مراجعه نمی کنه !
منم یه سی پی یو خریدم از دیجی کالا چند روزه همه تبلیغات سی پی یو میاد برام :general206:با این امکانات داره گور خودشو کم کم میکنه تلگرام...
پ.ن: یع عروسک خریدم از دیجی کالا..الان تبلیغاش تو سایت های مختلف همه شده عروسک:general707:
مربوط به cloud نیس.واسه منم ساخته میشه پاکشون میکنم
ربطی به کلود فلیر نداره این مورد ؛ کلودفلیر دسترسی لازم رو نداره که رو هاست تغییراتی ایجاد کنه.