اگر خواستید با 28 هزار تومان تقدیم میشه. امضا ...ssl مجانی کجا گیر میاد؟ فقط سالم باشه و بدن قطعی . امنیتش اصلا مهم نیست فقط برای سئو میخوام
سلام به نظرتون بهترین امارگیر وب کدام هست؟؟؟
آنالیتیکس.
اگر خواستید با 28 هزار تومان تقدیم میشه. امضا ...ssl مجانی کجا گیر میاد؟ فقط سالم باشه و بدن قطعی . امنیتش اصلا مهم نیست فقط برای سئو میخوام
سلام به نظرتون بهترین امارگیر وب کدام هست؟؟؟
هزار تومنی یک روزهسلام
دوستان سایتیهست VPS windows به صورت تریال بده ، یه تست ۲۰الی ۳۰دقیقه ای دارم نمیخوام به خاطرش یه ماهه تهیه کنم ؟
بسیار عالی ، سایت طراحیش تقریبا 99 درصدش تموم شد و به زودی راه میافته ، با شما برای خرید بنر تماس میگیرم :general601::general601:بنده هم خارجی عرض کردم
کار کردن روی سایت ایرانی حماقته مگر برای فروش و خدمات
کامل متوجه نمیشم! دقیقتر شرح بدهسلام دوستان یه کد php نیاز دارم قبل <?php the_title(); ?> توحلقه وردپرس بزارم که تایتل که شامل کلمات انگلیسی و فارسی هستش رو فقط کلمات انگلیسی و اعدادو نشون بده ممکنه همچین چیزی؟
$str = 'ssfdsd sds3d21 s3d12s3d1 s3d1s d3123sds 13s dsd13';
preg_match('/[a-zA-Z0-9 ]+/i', $str, $matches);
// Print the entire match result
print_r($matches);
// OR
echo $matches[1];
یه پروژه ای مدتیه استارت خورده بنام let's encryptssl مجانی کجا گیر میاد؟ فقط سالم باشه و بدن قطعی . امنیتش اصلا مهم نیست فقط برای سئو میخوام
دو تا راه هستببین مثلا پست من عنوانش اینه "دانلود abcdefgh2020" خوب ؟ من میخواد کلا فارسیشو نشون نده فقط کلمات انگلیسی و اعداد نمایش داده بشه"abcdefgh2020" توی قالب وردپرس ،تو حلقه ورد پرس عنوان با <?php the_title(); ?> فراخوانی میشه برای پست ها. قبلش باید یه کد بزارم عنوانو فیلتر کنه و فقط کلمات انگلیسیو اعدادشو نشون بده تو کده <?php the_title(); ?>
پست هارو رو به این شکل فراخوانی کردم.
PHP:<?php $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1; query_posts(array('orderby' => 'modified','order'=>'desc', 'cat'=> 0, 'posts_per_page' => 10 , 'paged'=>$paged,)); ?>
<?php the_title(); ?>
<?php $re_Title = get_the_title();if(preg_match_all('/([a-zA-Z0-9]+)/', get_the_title(), $matches)) $re_Title = implode(' ', $matches[1]);echo $re_Title; ?>
$re_Title = get_the_title();if(preg_match_all('/([a-zA-Z0-9]+)/', get_the_title(), $matches)) $re_Title = implode(' ', $matches[1]);
<?php the_title(); ?>
<?php echo $re_Title; ?>
function wp_custom_filter_the_title( $title ) {
if(is_single()){
if(preg_match_all('/([a-zA-Z0-9]+)/', $title, $matches))
$title = implode(' ', $matches[1]);
}
return $title;
}
add_filter( 'the_title', 'wp_custom_filter_the_title' );
والا شما رو نمی دونم اما ، دوستان من همگی از سایت هاشون بین 11 - 14 میلیون ماهانه درامد دارن ( از هر کدوم )به ازای نمایش که اصلا به درد نمیخورن ما سایت با 20 k بازدید گذاشتیم 250 تا تک تومن درآمدمون شد.
بنراشون رو اجاره میدن یا کلیکیه؟ من همه سایتهام روی هم تا ۴۰ k بازدید دارن.والا شما رو نمی دونم اما ، دوستان من همگی از سایت هاشون بین 11 - 14 میلیون ماهانه درامد دارن ( از هر کدوم )
فقط ها بنر نه پاپ اپ
بگم چی والا ، یکی شون می دونم قرار داد داره بقیه رو فک نکنمبنراشون رو اجاره میدن یا کلیکیه؟ من همه سایتهام روی هم تا ۴۰ k بازدید دارن.
با 60 هزارم فکر نکنم سایت کلیکی یاحتی قراردادی 12 میلیون بده به کسی :general609:بگم چی والا ، یکی شون می دونم قرار داد داره بقیه رو فک نکنم
سیستم های مختلف هم کار می کنن ، انتورک ، نکس ادز ، نکس وان نتورک
اما بازدید سایت هاشون همه بالاست ، هر کدومشون سایتش کم کم 60 هزار ای پی داره روزانه این طور نیست که برا اون شرکت نصرفه
من گفتم حداقلبا 60 هزارم فکر نکنم سایت کلیکی یاحتی قراردادی 12 میلیون بده به کسی :general609:
ای شیطون...دوستاتو با منم دوس کن:general707:من گفتم حداقل
در ضمن او سایت هایی که من می گم ، پر بازدید ترین سایت های ایران هستن فقط نمی تونم اسم ببرم
@amir7310
داداش این ادتیوب چطوریه؟ باید بنرها سایزهاشون با هم فرق داشته باشه تا همه رو شمارش بکنه؟ یا مثلا میتونم 5 تا بنر همه در یک سایز قرار بدم؟