چه دامنه ای؟کاربرای سایت رند کمدی هستن قیمت دامنه را زده 500 میلیون :general304:
عادیه این چیزا تو ایرانکاربرای سایت رند کمدی هستن قیمت دامنه را زده 500 میلیون :general304:
نه متاسفانههر دفعه میزنم...میبینم وقت نمیکنم..میبندمش
قالب نداری؟
باید هرچی که به ذهنت میرسه رو حذف کنیسلام
سایت بدون ثبت در ساماندهی فیلتر شده و درخواست رفع فیلتر با متن:
با درخواست رفع فیلتر شما مخالفت شده است. شما می توانید پس از حذف محتوای مجرمانه تارنمای خود یک ماه دیگر مجددا درخواست نمایید
رد شده.
من از کجا باید بفهمم محتوای مجرمانه کدوم مطالبه؟
تو هر دوشون اکانتم تایید شده و درگاه دارم ها ولی نمیدونم چرا باهاشون حال نمیکنم درگاه بانک رو ترجیح میدم.اره منم دیروز ظهر تیکت زدم هنوز جواب ندادن کلا روزای تعطیل و غیر کاری مث اینکه تعطیلا ! فعلا کوچ کردم به پی و بیت پی ، واسه تراکنشای زیر ۲۵۰ بیت پی خوبه واسه بالاتر پی ، هر دوشون رو ثبت نام کردم کمتر از یه ساعت هم تایید کردن هم درگاه دادن ، تازه یکیشون شماره ثابت نزده بودم خودش با موبایلش تماس گرفت و نوشت! پشتیبانیشون که عالیه انشالله مث قبل اوکی باشن
Airanچه دامنه ای؟
ازون زمان اگه نشسته بودی خودت طراحی میکردی الان تموم شده بودعادیه این چیزا تو ایران
یه سر ب دیوار بزن// پژو 405 صفر قیمتش 29 ت بود..یکی مدل 94 رو 30ت گذاشته بود
حاجی لند خوب بعضیاشونو مسخره میکنه:general502:
تا این لحظه که باهاشون همکاری کردم کیفیت خوب و پشتیبانی نسبتا سریع و خوبی داشتندوستان کسی با وب داده (webdade.com) کار کرده؟ کیفیت؟پشتیبانی؟
به نظر من:سلام
دوستان بهترین انجمن ساز چیه؟
سایت فیلم و سریال و اینطور چیزا هست میخوایم انجمن بزنیم براش
تشکر از همکاری شما
قالب و پشتیبان و ... تو ایران هست؟
قالب پی تی اختصاصیه؟
نال شده هست یا باید لایسنس بگیریم؟ ( منظورم اینه بزنیم ببینیم استقبال میشه یا نه بعد لایسنس بگیریم )
مای بی بیسلام
دوستان بهترین انجمن ساز چیه؟
سایت فیلم و سریال و اینطور چیزا هست میخوایم انجمن بزنیم براش
تشکر از همکاری شما
upفروم مثل اینجا کسی سراغ داره؟ بازارچه، امضا و... داشته باشه؟
هدر های خوبی انجا هستبچه ها
گرافیک کار واسه طراحی هدر کسی سراغ داره معرفی کنه
مشکل اینه که سایت من یه چیزی مثل دکتر سلام و نی نی سایت و ایناست که کلا سوالات و مشکلات جنسیه!باید هرچی که به ذهنت میرسه رو حذف کنی
از کلماتی مثل دختر و لاو و عشق تا ....
البته بستگی به موضوع سایتت هم داره ولی کلا یا محتوای سیاسی یا مستهجن که باید هردو مورد رو بررسی کنی