سلامسلام
دوستان انجمن برای سایت میخوایم بزنیم
هاست ایران باشه بهتره یا خارج؟
بیشتر در زمینه فیلم و سریال و دانلودسلام
چه سایتی هست؟ انجمن در چه زمینه ای میخواد فعالیت کنه؟
من اول میخواستم هاست ایران بگیرم برای سایتم ولی گفتن این ارزون هاش که به ما میدن خیلی بی کیفیت هست و زیاد قطعی داره. اون خوب هاش رو به سایت های معروف میدن مثل سایت های دانلود...بیشتر در زمینه فیلم و سریال و دانلود
البته اکثرا بحث و توضیح و اینطور چیزا
دانلود زیاد توش نیست
ممنونمن اول میخواستم هاست ایران بگیرم برای سایتم ولی گفتن این ارزون هاش که به ما میدن خیلی بی کیفیت هست و زیاد قطعی داره. اون خوب هاش رو به سایت های معروف میدن مثل سایت های دانلود...
شما یا اینکه کلا هاست ایران نگیرید یا اگه هاست دانلود یا vps با کیفیت ایران پیدا کردید خود سایت خارج باشه و فایل ها توی سرور ایرانی آپلود کنید که سرعت بره بالا.
همون یه هاست ایران هم از هاست دی ال بگیر تموم چرا انقد وسواس به خرج میدی.ممنون
مشکلی با هاست دانلود و هاست خود سایت نیست توسط اسیاتک و هاست دی ال میزبانی میشه
الان هاست خوب برای انجمن میخوام که موندیم ایران بگیریم یا خارج؟
مشکل اینه جای خالی ندارن متاسفانههمون یه هاست ایران هم از هاست دی ال بگیر تموم چرا انقد وسواس به خرج میدی.
کاربرات ایرانین همون هاست ایران بهتره.
من دوماه پیش بهشون پیام دادم ظرفیت نداشتن هنوزم ظرفیت ندارن؟:general710:مشکل اینه جای خالی ندارن متاسفانه
چیزی دیگه نمیخوای؟رفقا ی هاست دانلودی ارزون معرفی کنی
فضا 1 ترابایت حداقل
پهنای باند هم زیاد نیاز نیست
php هم ساپورت کنه بشه لیچر انداخت ( لیچر عمومی نیستا!)
قربان مجموع همتون
قیمتشون مناسب نیست :دیمن دوماه پیش بهشون پیام دادم ظرفیت نداشتن هنوزم ظرفیت ندارن؟:general710:
به هر حال http://hostiran.net/ هم هست بدک نیست.
چیزی دیگه نمیخوای؟
hostdownload.net/file-hosting/ پیشنهاد میشه.
کارم هنوز به پشتیبانیش نکشیده ولی کیفیت هاست دانلودی که دارم خوبه.
کلا سرور خیلی به صرفست وقتی امکاناتو و قیمتو مقایسه میکنی. اگه کسی داشته باشی که بتونه مستقیم بگیره بهتره ولی سرور ام یا باید بدی دست کسی برات آماده کنه یا خودت اطلاعات داشته باشی.قیمتشون مناسب نیست :دی
سرور اختصاصی از همین OVH با 4 ترابایت فضا حدود 220 میشه گرفت
این برای 500 گیگ فضای دانلود ماهی 130 می خواد
با این شرایط سرور بصرفه تره که استفاده های دیگه ام میشه کرد ازش
بدی نشنیدم ازش ولی قیمتاش خیلی بالاست!!!دوستان برتینا تایید میشه؟
هاست ایران - 1 گیگ حجم - نامحدود پهنای باند و امکانات میدن ماه اول 29 ماه های بعد 37
تماس گرفتم گفت هاست تا 20 انلاین میتونه ساپورت کنه!بدی نشنیدم ازش ولی قیمتاش خیلی بالاست!!!
با 350 انلاین فک نمیکنین هاست اشتراکی کیفیت سایتو پایین بیاره؟تماس گرفتم گفت هاست تا 20 انلاین میتونه ساپورت کنه!
سایت ما 350 انلاین داره
ظرفیت نداشتن هاست دی ال مشکل ساز شد برامون
مشکلی برای گرفتنش ندارم هم پی پال دارم هم ویزا برای مدیریتیش هم مشکلی ندارمکلا سرور خیلی به صرفست وقتی امکاناتو و قیمتو مقایسه میکنی. اگه کسی داشته باشی که بتونه مستقیم بگیره بهتره ولی سرور ام یا باید بدی دست کسی برات آماده کنه یا خودت اطلاعات داشته باشی.
اره پس راحتی ادم قیمتو میبینه نسبت به امکانات افسوس میخوره.مشکلی برای گرفتنش ندارم هم پی پال دارم هم ویزا برای مدیریتیش هم مشکلی ندارم
ولی اینو برای یکی از دوستان می خوام حالا شاید از سرور خودم بهش فضا بدم راحتش کنم :general707: