خود سایت نیستبا 350 انلاین فک نمیکنین هاست اشتراکی کیفیت سایتو پایین بیاره؟
برای انجمن میخوام
سرور نو تو انبار داریم برای کلوکیشن - چون نمیدونیم طرفدار داره یا نه میخوایم بریم رو اشتراکی
خود سایت نیستبا 350 انلاین فک نمیکنین هاست اشتراکی کیفیت سایتو پایین بیاره؟
این سایت قیمتهاش خوبه البته از کیفیت خیر ندارم:رفقا ی هاست دانلودی ارزون معرفی کنی
فضا 1 ترابایت حداقل
پهنای باند هم زیاد نیاز نیست
php هم ساپورت کنه بشه لیچر انداخت ( لیچر عمومی نیستا!)
قربان مجموع همتون
فتح کنی؟یک مورد افتضاح! قوانین سایت زیر عمومی نیست و باید عضو شد تا قوانین رو دید! یعنی اول باید قوانین را پذیرفت بعد عضو شد یا اول عضو شد؟! واقعا که صاحبش کیه...
کسی قوانینشو میدونه؟ یواشکی میخواستم قوانین لینک دادن رو بخونم... شاید اونجا رو هم تونستیم فتح کنیم :-/ بعضی فروم ها لینک ها رو به غیر عضو نشون نمیدن! همه جا که مثل اینجا نیست
http://skinak.ir/Forum
بصورت کامنت در سایت های پیج آتوریتی بالا ارزش دارهدوزتان
آیا بک لینک نوفالو هم ارزش داره؟
ممنون میشم هرکی میدونه جواب بده..سپاس:general504:
شاپ کیپرفروم بازارچه دار مثل اینجا پیدا نشد؟؟
اونجا نمیشه عضو شد، عضو شدن بسته شده و مطالبش هم عمومی نیست! مفت ارزش ندارهشاپ کیپر
دوستان یه راه حل بزارین جلوی پای مندوستان چطور میشه با .htacsess همچین کاری کرد؟
من میخوام ادرس سایت فقط site.com/n/id باشه در حالی که الان اگه شما یه / بزاری بعد از id هرچه بعدش بزاری همون صفحست!
من در واقع میخوام هرچیزی بعد از id قرار میگیره(حتی / بعدش) خودکار در هنگام لود پاک بشن و همون بمونه site.com/n/id
من الان RewriteRule ^n/(.*)/(.*)$ n/$1 [L,R=301] گذاشتم تنها مشکلی که داره صفحه رو ریدایرکت میکنه به
site.com/home/user/domains/site.com/public_html/n/2
پیوند فارسی برای سئو بهتره، www دیگه قدیمی شدهبه نظر تون سایت با www تنظیم بشه (مثل دانلود ها) بهتره یا همین طوری معمولی؟
برای پیوند های یکتا مدل سال و ماه و روز و عنوان فارسی بهتره یا انگلیسی؟
یا اینکه کلا فقط متن انگلیسی باشه؟
یا آیدی مطلب و عنوان فارسی یا انگلیسی؟
پس چرا یه سری از سایت ها از پیوند های انگلیسی استفاده میکنن؟ و دیدم که موفق هم هستنپیوند فارسی برای سئو بهتره، www دیگه قدیمی شده
دوستان چطور میشه با .htacsess همچین کاری کرد؟
من میخوام ادرس سایت فقط site.com/n/id باشه در حالی که الان اگه شما یه / بزاری بعد از id هرچه بعدش بزاری همون صفحست!
من در واقع میخوام هرچیزی بعد از id قرار میگیره(حتی / بعدش) خودکار در هنگام لود پاک بشن و همون بمونه site.com/n/id
من الان RewriteRule ^n/(.*)/(.*)$ n/$1 [L,R=301] گذاشتم تنها مشکلی که داره صفحه رو ریدایرکت میکنه به
site.com/home/user/domains/site.com/public_html/n/2
این کد رو تست کنید:دوستان یه راه حل بزارین جلوی پای من
@MOHAMMAD026_1
RedirectMatch 301 /n/(.*)/(.*) /n/$1
Redirect 301 /n/(.*)/(.*) http://site.com/n/$1
با www یا بدون اون فرقی ندارندبه نظر تون سایت با www تنظیم بشه (مثل دانلود ها) بهتره یا همین طوری معمولی؟
برای پیوند های یکتا مدل سال و ماه و روز و عنوان فارسی بهتره یا انگلیسی؟
یا اینکه کلا فقط متن انگلیسی باشه؟
یا آیدی مطلب و عنوان فارسی یا انگلیسی؟
ممنون id/postname بهتره یا id/postname.html ؟با www یا بدون اون فرقی ندارند
ولی بنظرم بدون www بهتر، شکیل تر و کوتاه تره
پیوند /id/postname بنظرم مناسب هست. در مورد فارسی یا انگلیسی هم اختلاف نظر های زیادی هست. ولی در کل انگلیسی از نظر زیبایی بهتره بنظرم. چون فارسی در آدرس تبدیل به url encode میشه و موقع آدرس دادن هم طولانی میشه.
هیچ فرقی ندارند و کاملا یکی هستندممنون id/postname بهتره یا id/postname.html ؟
ممنون بابت توضیحات کامل سایت جنبه مجله ای داره. قالب مناسبی میشناسی؟هیچ فرقی ندارند و کاملا یکی هستند
قبلا یه عده میگفتن که پسوند .html تو سئو تاثیر داره! ولی همچین چیزی صحت نداره
نظر من رو بدون .html هست. در کل فرقی نداره و کاملا سلیقه ای هست
شما روی این ریزه کاریا زیاد حساس نباش. اصل موضوع مطلب و تایتله
البته قالب این وسط خیلی مهمه و حتما قالب مناسب تهیه کنید. از دو جهت مناسب. یکی استفاده مناسب از meta تگ ها در html و دومی استفاده از schema برای درک بهتر صفحه توسط ربات ها
یک نکته خیلی خیلی مهم هست، اونم اینکه حتما و حتما روی سرعت سایت کار کنید! گوگل خیلی به این موضوع اهمیت میده (سرعت لود و سرعت پاسخ سرور)
استفاده از lazyload در قالب برای کاهش سرعت لود بسیار خوبه
نه متاسفانه. ولی بین قالب های ترجمه شده خارجی، اکثرا رعایت شده اون مواردممنون بابت توضیحات کامل سایت جنبه مجله ای داره. قالب مناسبی میشناسی؟