EmpireWorld
همکار بازنشسته
اونوقت همچین سایتی رو توی ساماندهی ثبت نکردی؟؟؟مشکل اینه که سایت من یه چیزی مثل دکتر سلام و نی نی سایت و ایناست که کلا سوالات و مشکلات جنسیه!
اونوقت همچین سایتی رو توی ساماندهی ثبت نکردی؟؟؟مشکل اینه که سایت من یه چیزی مثل دکتر سلام و نی نی سایت و ایناست که کلا سوالات و مشکلات جنسیه!
باید ثبت میگردی توی ساماندهی.مشکل اینه که سایت من یه چیزی مثل دکتر سلام و نی نی سایت و ایناست که کلا سوالات و مشکلات جنسیه!
غلط کردم غلطاونوقت همچین سایتی رو توی ساماندهی ثبت نکردی؟؟؟
درسته ولی بازدیدش به هیچ دردی نمیخوره.باید ثبت میگردی توی ساماندهی.
اینجور سایتها توی ایران خیلی زود بازدید میگیره!
وقتی اینطوری باز میشه بدون ریلود کردن همونجا دکمه F12 رو بزن یا همون اینسپکت المنت کروم و بعد برو تب کنسول console رو چک کن ببین اروری نمیبینی مثلا عدم دسترسی به فایل استایل و ...تقریبا یه ماهی هست پنل وردپرسم اینجوری باز میشه البته زیاد نه ولی خب شاید اگه روزی 30 بار به پنل سر بزنم 10 بارش اینجوری باز میشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مشاهده پیوست 984270
فایل استایل یا CSS پنل لود نمیشه که به این شکل در میادتقریبا یه ماهی هست پنل وردپرسم اینجوری باز میشه البته زیاد نه ولی خب شاید اگه روزی 30 بار به پنل سر بزنم 10 بارش اینجوری باز میشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مشاهده پیوست 984270
رکورد های جداول لاگ خیلی چیزا میشهسلام .
نت افراز مرتب میگه داری منابع سی پی یو اشتراکیو مصرف میکنی ... به یک متخصص که بتونه قالب رو بهینه کنه ( به کد نویسی و تغییر کد وارد باشه)
نیازمندیم . (با هزینه)
این هم تاکید میکنن " رکورد های جداول لاگ باید خالی بشن" که من سر در نمیارم .
کش خالی شده , آمارگیر برداشته شده , پست ویوز غیر فعال شده , افزونه های اضافی غیر فعال شدن .
خلاصه نیاز به بررسی داره .
هر کس میتونه بسم الله
کش رو درست میگی ولی در کل توصیه های پشتیبان رو عمل کردم با همین کارای جزیی میزان مصرف یه مقدار اومد پایین از مرز خطر .(طبق لاگ هایی که برام میفرستن)رکورد های جداول لاگ خیلی چیزا میشه
یه نمونه ش همون رونوشت ها هستن و ...
کش رو که اصن نباید خالی کنی چون کش کارش اینه که سرعت سایتتو ببره بالا و یوزر ها هربار کل سایت رو دانلود نکنن
آمارگیر هم که ربطی به هاست شما نداره. پست ویو یکم مصرف میکنه که اونم محسوس نیست. افزونه های اضافی هم بستگی داره چی باشن چون بعضیاشون اصن مصرفشون در حد 10 مگ رم هم نیست
شما هم هاستت نت افراز بود؟xmlrpc هم چک کن هاست من به خاطر همین یه فایل ساسپند شد!
من که کلا از نت افزار خوشم نمیاد و هیچ وقت هم تا حالا ازش هاست نخریدمکش رو درست میگی ولی در کل توصیه های پشتیبان رو عمل کردم با همین کارای جزیی میزان مصرف یه مقدار اومد پایین از مرز خطر .(طبق لاگ هایی که برام میفرستن)
آخه واسه یه سایت دیگم و یه قالب کاملا متفاوت هم یک سال پیش دقیقا همین مشکلات پیش اومد و اخطار دادن و ساسپند شدم ! پس شاید مشکل از هاسته ! بازدید بالایی هم نداره آخه این سایت .حدود 5000 آی پی 9000 بازدید ! کم کم دارم به فکر انتقال میفتم .
شما هم هاستت نت افراز بود؟
echo "<script language='javascript'>alert('thanks!');</script>";
چرا تو خوده برگه single.php یا هرجای دیگه ای که اینو نیاز داری، فراخوانی نمیکنی؟کد:echo "<script language='javascript'>alert('thanks!');</script>";
از کد بالا زیاد توی برنامه نویسی PHP استفاده می کنیم اما مشکلی که من دارم این هست که توی فایل functions.php وردپرس نمیشه این دستور را فراخوانی کرد؟ مشکل از کجاست؟ چه طوری میشه با وردپرس alert box سمت کاربر فرستاد؟
باید از جی کوئری استفاده کرد؟
بیبن فایل PHP من توسط فایل functions.php فراخوانی میشه. در حقیقت یک افزونه ای هست که برای وردپرس نوشتم. حالا این فایل را مستقیما اجرا میکنم کد جاوا اسکریپت داخلش اجرا میشه اما وقتی وردپرس فراخوانی میکنه JS اش اجرا نمیشه!؟چرا تو خوده برگه single.php یا هرجای دیگه ای که اینو نیاز داری، فراخوانی نمیکنی؟
اون تیکه کدی رو که میخوای js رو فراخوانی کنه بذار تا ببینم شاید تونستم کمکت کنمبیبن فایل PHP من توسط فایل functions.php فراخوانی میشه. در حقیقت یک افزونه ای هست که برای وردپرس نوشتم. حالا این فایل را مستقیما اجرا میکنم کد جاوا اسکریپت داخلش اجرا میشه اما وقتی وردپرس فراخوانی میکنه JS اش اجرا نمیشه!؟
اینطوری یه تست بزن:کد:echo "<script language='javascript'>alert('thanks!');</script>";
از کد بالا زیاد توی برنامه نویسی PHP استفاده می کنیم اما مشکلی که من دارم این هست که توی فایل functions.php وردپرس نمیشه این دستور را فراخوانی کرد؟ مشکل از کجاست؟ چه طوری میشه با وردپرس alert box سمت کاربر فرستاد؟
باید از جی کوئری استفاده کرد؟
function print_my_inline_script() {
echo '<script type="text/javascript">
alert("thanks!");
</script>';
}
add_action( 'wp_footer', 'print_my_inline_script' );
jQuery(document).ready(function(){
alert('thanks!');
});
function _adding_scripts() {
wp_register_script('my_custom_script', get_template_directory_uri() . '/js/custom_script.js', array('jquery'),'1.1', true);
wp_enqueue_script('my_custom_script');
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', '_adding_scripts' );
این فایل برای چی هست؟xmlrpc هم چک کن هاست من به خاطر همین یه فایل ساسپند شد!