EmpireWorld
همکار بازنشسته
صحیفه و جریدهممنون بابت توضیحات کامل سایت جنبه مجله ای داره. قالب مناسبی میشناسی؟
بهترین قالب برای مجله تو ایران
صحیفه و جریدهممنون بابت توضیحات کامل سایت جنبه مجله ای داره. قالب مناسبی میشناسی؟
همی لینک تاپیک را در نظر بگیر، فقط فارسیه، شما میتونه از ترکیب فارسی و انگلیسی استفاده کنی مثل پایگان، البته اونجا بجای انگلیسی کد انگلیسی نامفهوم میزاره ادامش فارسی، شما مفهومی و معنی دار بزارپس چرا یه سری از سایت ها از پیوند های انگلیسی استفاده میکنن؟ و دیدم که موفق هم هستن
لینکش را بزار...الکسام از 25000 ایران رسیده به 75000 در مدت یک ماه چرا اینطوری شدم!
اقا محمد شما هستین؟ ای دی جدید؟سلام دوستان چطور میشه محصولی رو توی ای بای فروخت؟
خیر دوست عزیز بنده آقا محمد نیستم رفاقتی امضاشو گذاشتماقا محمد شما هستین؟ ای دی جدید؟
خوب نت افراز تیکت زدم در مورد آی پی توضیح دادند و یه آی پی داد گفت اینو بده بانک و کلیه توابع لازمه هم فعاله از سمت سرور.سلام دوستان
یه سوال فنی داشتم.
این عکس و فرم ببینید.
از این ادرسه
https://novin.sadadpsp.ir/RG/RegMerchant.aspx
برای درگاه پرداخت الکترونیکی بانک ملی
1- برای آی پی چون سایتم رو هاست نت افرازه و ای پی شیرمی کنند بین چند سایت ، چکار باید بکنم که یه ای پی داشته باشم یه راست سایتم بیاره؟
2- silenturl میشه چی؟ همون Parked Domain هست؟
3- منظورش از پورت چیه؟ و چند؟
فکر کنم تابلو هست تو امضام اواتار!لینکش را بزار...
خوب نت افراز تیکت زدم در مورد آی پی توضیح دادند و یه آی پی داد گفت اینو بده بانک و کلیه توابع لازمه هم فعاله از سمت سرور.
وقتی ای پی هم می زنم فقط یه خط میاد می گه توابع آپاچی به صورت نرمال کارمی کنند.حالا این یعنی چه؟؟
مشکلی نیستش
شما برو دنبال درگاه
ولی تا ملت و پارسیان هستش ملی به دردت نمیخوره
شرایط سخت و پیچیده دار
به بانکای دیگه شبای هر کارتت رو بدی میریزن به اون
با وردپرس کار نکرده باشی مثل اینه که کلا تا بحال پشت کامپیوتر ننشسته باشی!خوب دیگه اینش دست من نیست.
من فقط یه جورایی مسئول ای تی همین خیریه تو امضامم.
گفتن ملی می خواهیم و فقط با ملی کارمی کنیم(البته پارتی های کلفتی دارند) منم گفتم باشه.
البته به زودی طی چند روز اینده سایتشون با وردپرس و قالب جدید بروز می کنم
جالبیش اینه تا حالا با وردپرس یک ثانیه هم کارنکردم :دی
جمله حکیمانه ای بودبا وردپرس کار نکرده باشی مثل اینه که کلا تا بحال پشت کامپیوتر ننشسته باشی!
با توجه به اسم افزونه احتمالا توی htaccess یه تغییراتی داده شده که باعث لود نشدن فایلای css شده ، خب واسه تغییر این فایل از تو هاست انجام بده نیاز به افزونه نیس کهسلام
پنل وردپرس خراب لود میشه تو المنت اینا میگه باز نمیشه
plugins/wp-htaccess-editor/style/wphe-style.css Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_RESET
کلا فایل های .css لود نمیشه مشکل چیه؟
این مشکل رو با سرچ تو وب فیلنگلیش حل کردم ولی یه سوال دیگه، من موقع بروزرسانی وردپرس به نسخه جدید فایل htaccess رو توی هاست حتی با شوهایدن پیدا نکردم و جایی که میگن این فایل هست رو پوششو پاک کردم تو خود فایل وردپرس هم فایلی به اسم htaccess نبود الان هم توی هاستم همچین فایلی نیست، الان این عادیه؟با توجه به اسم افزونه احتمالا توی htaccess یه تغییراتی داده شده که باعث لود نشدن فایلای css شده ، خب واسه تغییر این فایل از تو هاست انجام بده نیاز به افزونه نیس که