خریدار رپورتاژ دائمیhttps://goo.gl/1bKh4F
به نظر من بیشتر به موضوع سایت بستگی داره اما در کل اسلایدر بودنش خویهدوستان ، بهتره سایت اسلایدر داشته باشه یا نه ؟ منظور همون اسلایدر اصلی و بزرگه که تو اکثر سایت ها و همنیطور قالب های وردپرسی وجود داره ، (نه اون اسلایدرهای فرعی ، مثلا ورزش 3 دو تا اسلایدر فرعی کوچیک تو وسط صفحه داره )
نه ادتیوب از روی سرور خودشون لود میشه و ربطی به فشار به هاست شما نداره.نه کار خاصی نکردم فقط دیروز بنر های ادتیوب رو گذاشتم ممکنه از اون باشه؟
اره از این افزونه استفاده می کنمنه ادتیوب از روی سرور خودشون لود میشه و ربطی به فشار به هاست شما نداره.
از افزونه post -view استفاده میکنی؟
این افزونه به شدت فشار میاره حتی برای سایتی با 500 تا آی هم این افزونه سنگین هست.اره از این افزونه استفاده می کنم
غیر فعالش کردم چطور میتونم با کد ادامه نمایش های پست هام رو که تا الان با این افزونه بود رو نمایش بدم و بازدید ها دوباره از صفر شروع نشهاین افزونه به شدت فشار میاره حتی برای سایتی با 500 تا آی هم این افزونه سنگین هست.
من خودم تا حالا از کد استفاده نکردم و اطلاعی ندارم.غیر فعالش کردم چطور میتونم با کد ادامه نمایش های پست هام رو که تا الان با این افزونه بود رو نمایش بدم و بازدید ها دوباره از صفر شروع نشه
تعداد بازدید های هر پست توی یه زمینه دلخواه ذخیره میشه که اسمش views یا post views هستغیر فعالش کردم چطور میتونم با کد ادامه نمایش های پست هام رو که تا الان با این افزونه بود رو نمایش بدم و بازدید ها دوباره از صفر شروع نشه
دوستان یه سوال مهم :
سایت های تبلیغاتی مثل anet و saba ... مجوز رسمی دارن برای این نوع فعالیت؟ یا فقط شرکت ثبت کردن و دارن در کنارش فعالیت میکنند؟
نیازی به مجوز نیست البته یکیشون یکسری مجوزها داره.دوستان یه سوال مهم :
سایت های تبلیغاتی مثل anet و saba ... مجوز رسمی دارن برای این نوع فعالیت؟ یا فقط شرکت ثبت کردن و دارن در کنارش فعالیت میکنند؟
وب دادهآقا هاست دانلود ارزون برای زیر 1000 آی پی از کجا پیشنهاد میکنید ؟
منم نظرم رو همون وب داده هستآقا هاست دانلود ارزون برای زیر 1000 آی پی از کجا پیشنهاد میکنید ؟
کسی اطلاع نداشت؟ یا اگر کسی هست بخود باهم بگیریم؟قالب های vip سایت 3zar.ir چطوریه؟ از نظر سئو و سرعت و این چیزا ؟
اشتراک یک ماهه طلاییش ۹ ت دیگه میشه کل قالب ها و افزونه هاش رو دانلود کرد
عکس ها باقی میمانددوستان یک سوالی داشتم
من با وردپرس یک پستی رو ارسال میکنم که درون پست غیر از متن چندتا عکس هم با ادیتور(ckeditor) آپلود میکنم
حالا وقتی اون پست رو حذف کنیم اون عکس ها درون هاست میمونه یا حذف میشه ؟