کسی خبری از این فیلترهای گسترده نداره؟
کدوم فیلترینگ ؟ کدوم گسترده
کسی خبری از این فیلترهای گسترده نداره؟
موج جدیده و خیلیا رو بستنکسی خبری از این فیلترهای گسترده نداره؟
پاپ موزیککدوم فیلترینگ ؟ کدوم گسترده
مشکل اس اس ال ، هماهنگ نبودن با سیستم های شرکت های تبلیغاتی و پاپ اپ هستشموج جدیده و خیلیا رو بستن
باید ساخت یا ssl زد اما لامصب شرکت های تبلیغاتی جز یکی 2 تا - ssl قبول نمیکنن
بله دقیقا همین مشکل هستمشکل اس اس ال ، هماهنگ نبودن با سیستم های شرکت های تبلیغاتی و پاپ اپ هستش
البته بعضی سایت های محدود با اس اس ال هم سیستم دارن
بنر های کلیکی فک نکنم چون به نوعی تقلب هستشبله دقیقا همین مشکل هست
دوستانی که کار کردن با سیستم های تبلیغاتی و وردپرس و ...
راهی هست بنرها تو یک دامین غیر ssl لود بشه و کدش رو بذاریم تو سایتی که ssl داره؟
ی چی مثل ریدایرکت یا همچین چیزی؟ که بنر سیستم هایی که ssl قبول نمیکنن رو تو سایت با ssl نمایش بدیم؟
به خاطره حماسه 9 دی هستپاپ موزیک
تهران موزیک
اس موزیک
ابر فیلم ( abrfilm.کام )
ملی مدیا
فردا دانلود
هی دانلود
سلام دانلود
شهر زیرنویس
98 زیرنویس
+
فیلتر شدن کلش او کلنز
پ.ن : فک کنم به این می گن فیلتر گسترده نه؟
مشکل اس اس ال ، هماهنگ نبودن با سیستم های شرکت های تبلیغاتی و پاپ اپ هستش
البته بعضی سایت های محدود با اس اس ال هم سیستم دارن
سلام دوستانسلام
دوستان من افزونه yost seo رو نصب کردمه برای نقشه سایت هم میخوام google-xml-sitemaps نصب کنم اموزش هایی که تو اینترنت هست یکم گمراه کنندست یکی میگه دو تا فایل با نوت پد بساز اپلود کن تو هاست و تمام یکی میگه فلان کار رو بکن
حالا به نظر شما بهترین کار برای یه سایت تازه تاسیس چیه کلا بعد از فعالسازی افزونه چیکار باید بکنم
@ap3
پارسالم همین موقع شروع کردن به فیلتر کردنکسی خبری از این فیلترهای گسترده نداره؟
پاپ موزیک و اس موزیک که بازه بیشتر سایت های هم که گفتی مشکلی ندارن حالا واقعا فیلترینگ گستردست ؟ ( سایت های فیلم هم که فیلتر دارن همیشه پس عادیه ، زیرنویس هم همچنین )پاپ موزیک
تهران موزیک
اس موزیک
ابر فیلم ( abrfilm.کام )
ملی مدیا
فردا دانلود
هی دانلود
سلام دانلود
شهر زیرنویس
98 زیرنویس
+
فیلتر شدن کلش او کلنز
پ.ن : فک کنم به این می گن فیلتر گسترده نه؟
فیلترن اما چون هاستشون ایرانه فیلتر نشون داده نمیشه ، جالبه فیلتر کردن فقط و به هاستینگشون دستور بستن رو ندادنپاپ موزیک و اس موزیک که بازه بیشتر سایت های هم که گفتی مشکلی ندارن حالا واقعا فیلترینگ گستردست ؟ ( سایت های فیلم هم که فیلتر دارن همیشه پس عادیه ، زیرنویس هم همچنین )
میشه یکم در این مورد توضیح بدین؟ به چه دلیلی وقتی هاست ایرانه صفحه فیلترینگ نمایش داده نمیشه؟فیلترن اما چون هاستشون ایرانه فیلتر نشون داده نمیشه ، جالبه فیلتر کردن فقط و به هاستینگشون دستور بستن رو ندادن
به خاطره حماسه 9 دی هست
میخوان به مردم بگن بصیرتتونو زیاد کنید و سراغ اینجور سایت ها نرید
اره ی سری تاریخ ها حساس هستند ، جمع می کنندپارسالم همین موقع شروع کردن به فیلتر کردن
فردا دانلود تا الان از طریق هاست مسدود بودزیادم اینطوری نیست فردا دانلود که سه هفتس رو این دامنست سایت فیلم که مشخصه فیلتر میشه تازگی سایت زیرنویس گیر دادنو بستن همشو
همشون فیلتر هستندپاپ موزیک و اس موزیک که بازه بیشتر سایت های هم که گفتی مشکلی ندارن حالا واقعا فیلترینگ گستردست ؟ ( سایت های فیلم هم که فیلتر دارن همیشه پس عادیه ، زیرنویس هم همچنین )
آره فیلتره ، چون الکساشون فیلتر شده نشون میده هنوز به هاستشون نگفتن ببنده ولی به زوده میرن رو سرور خارج به احتمال فراوانفیلترن اما چون هاستشون ایرانه فیلتر نشون داده نمیشه ، جالبه فیلتر کردن فقط و به هاستینگشون دستور بستن رو ندادن
کار اینه @EmpireWorld شک نکن D:کلا برا دست گرمی مدیران منو بن می کنند :دی
یکماهه بن بودن سر هفته از بن خارج شدم ....
قضیه چیه؟
ایشون که معلوم نیست مشکلش با ما چیه.کار اینه @EmpireWorld شک نکن D:
@javadth
@rapidleech و بقیه...
علت بالاتر بودن قیمت دلار وبمانی از پی پال چیه؟
شما الان خودت داری تهمت میزنی ولی بازم من کاری ندارم چون من معتقدم که نظرت رو داری میگی و میتونی که بگیکار اینه @EmpireWorld شک نکن D:
@javadth
@rapidleech و بقیه...
علت بالاتر بودن قیمت دلار وبمانی از پی پال چیه؟
برادرایشون که معلوم نیست مشکلش با ما چیه.
ولی اگه بن شدم باید دلیل بن شدن رو بگن. اگر اشتباه بن شدم باید بگن...
فردا دانلود پریشب فیلتر شد. چند ماه بود رو این دامنه ش بودزیادم اینطوری نیست فردا دانلود که سه هفتس رو این دامنست سایت فیلم که مشخصه فیلتر میشه تازگی سایت زیرنویس گیر دادنو بستن همشو