نه برای بنده هم واریز نکردن.سلام دوستان
یکشنبه هم گذشت. سایت کلیکس پول من رو واریز نکرده همچنان. پول شما رو واریز کرد؟
@ap3
@farhadrohi
از سیستم weclick استفاده کردین تا حالا؟
اگه آره، اون چطوره؟
نه برای بنده هم واریز نکردن.سلام دوستان
@ap3
@farhadrohi
اگه آره، اون چطوره؟
بهشون گفتین؟ چی پاسخ دادن؟کسی هاست خوب میشناسه که پی اچ پی درست داشته باشه مزاحم آپدیت های وردپرس نشه؟ از آذرآنلاین هاست گرفتم توابعش با آپدیت خودکار مشکل داره!
یه نفر دیگه گفت که چون مرورگرا جدید شدن نیازی به استفاده ازون دوتای دیگه نیست و همون woff کافیهآره
باید حتما هر 3 تا رو تعریف کنی
تازه الان font awesome یه فرمت دیگه هم داده به اسم svg که میشه اونم اضافه کرد
ولی برای فونت های معمولی همون 3 تا کفایت میکنه
میگن دستی آپدیت کن! آپدیت دستی وردپرس کلی طول میکشه ولی قبلا روی یه هاست دیگه حتی هاست های مجانی آپدیت خودکار اصلا خبر نمیشدم آپدیت شدهبهشون گفتین؟ چی پاسخ دادن؟
یعنی هیچ سایت وردپرسی میزبانی نمیکنن ؟! تا این حد محدود کردن ندیده بودم!
خوب عوض کن هاستتو.میگن دستی آپدیت کن! آپدیت دستی وردپرس کلی طول میکشه ولی قبلا روی یه هاست دیگه حتی هاست های مجانی آپدیت خودکار اصلا خبر نمیشدم آپدیت شده
شما چی پیشنهاد میدید؟خوب عوض کن هاستتو.
وب دادهشما چی پیشنهاد میدید؟
اینروزها همه از وب داده استفاده میکنند شما چطور؟شما چی پیشنهاد میدید؟
من برای یکی از سایت هام از پلن ابری هاست عمریکا // از تهران هاست استفاده میکنم...البته از پشتیبانیش خبر ندارم!!شما چی پیشنهاد میدید؟
ابری یعنی چی؟! منظور همون اشتراکیه؟ هاست اشتراکی هم دقیقا نفهمیدم چیهمن برای یکی از سایت هام از پلن ابری هاست عمریکا // از تهران هاست استفاده میکنم...البته از پشتیبانیش خبر ندارم!!
ولی سرویسش ظاهرا خوبه
با اینکه ابری هست..ولی تا 100 تا انلاین جواب میداد
هاست اشتراکی فضاییه که بین چند سایت تقسیم میشه برای استفاده های معمول خوبه ولی موقعی که بازدید بیشتر شد جواب نمیدهابری یعنی چی؟! منظور همون اشتراکیه؟ هاست اشتراکی هم دقیقا نفهمیدم چیه
من یه دونه از 7سرورر دارم بد نیست قیمتش.سرور مجازی ارزون ویندوز کجا خوبه؟
بذار ساده و پوست کنده بهت بگم!ابری یعنی چی؟! منظور همون اشتراکیه؟ هاست اشتراکی هم دقیقا نفهمیدم چیه
سرور مجازی ارزون ویندوز کجا خوبه؟
سلام دوستان
@ap3
@farhadrohi
اگه آره، اون چطوره؟