AhangCity.CoM
Registered User
کسی میاد شریکی فونت ایران سانس رو بگیریم؟
نامردا بعد از پروکسی کردن سایتم اومدن آمار گیر liveinternet.ru رو گذاشتن پایین سایتداشتم سرچ میکردم تو گوگل
دیدم یه دامین داره کل سایت من رو نشون میده و از ایفریم و ... استفاده نمیکنه
جالبه وقتی از طریق اون دامینه وارد سایتم میشم همه ادرس ها شده ادرس اون و لینکها هم با اون دامین باز میشه
مثلا
domain.com/id=45
معلوم نیست از چه روشی استفاده کرده
دقیقا مثل زمانیه که دامین رو پارک کردی روی هاست
دوستان کسی نظری داره؟
به گوگل گزارشش کن با لون وضع تغیر لینک هم که گفتی قطعا بعد از گزارش از نتایج گوگل حذف میشهنامردا بعد از پروکسی کردن سایتم اومدن آمار گیر liveinternet.ru رو گذاشتن پایین سایت
هدفشون چیه از این کار؟؟
به فروم منیجر پیام بدهکسی می دونه روال حذف امتیاز منفی چیه؟
ب یکی امتیاز منفی دادم برا تلافی اومده اونم برا من امتیاز منفی زده خخخخخ
بش پیام می دمبه فروم منیجر پیام بده
بهش هم بگو که از امکانات بازارچه به عنوان اهرم فشار و مدیریت استفاده کرده
@Forum Manager
متاسفانه جز ایران پاپ اپ خیر، یه نکست پاپ هست اونم باید کلی التماس کنی بعد دو هفته واریز کنه در حالی که تو صفحه اصلی زده روز های زوج!سایت پاپ اپ سالم پیدا میشه ؟:general311:
مجید جان دلبندم اون سوته سوت!** سرچ کردم آموزش صوت زدن پی تی اومد صفحه یک گوگل!
برا من این اومدمجید جان دلبندم اون سوته سوت!
اگرم صوت یه کلمه معنا داره باز برای من یه چیز دیگه اومد!
با بررسی که کردم اومده سورس رو میگیره و هر جا href هست دامین خودش رو جایگزین میکنهداشتم سرچ میکردم تو گوگل
دیدم یه دامین داره کل سایت من رو نشون میده و از ایفریم و ... استفاده نمیکنه
جالبه وقتی از طریق اون دامینه وارد سایتم میشم همه ادرس ها شده ادرس اون و لینکها هم با اون دامین باز میشه
مثلا
domain.com/id=45
معلوم نیست از چه روشی استفاده کرده
دقیقا مثل زمانیه که دامین رو پارک کردی روی هاست
دوستان کسی نظری داره؟
اینطور هم که فکر میکنی نیست بکلینک فالو هر روز زیاد بشه پنالتی میشی خودت بجای اسپمر از صحنه گوگل محو میشی! حتی اگه تعداد بکلینک کم باشه بخاطر بکلینک روی اسپمر و بکلینک بیکیفیت روی سئو یا تاثیر نمیزاره یا مضره ولی مفید نیستبا بررسی که کردم اومده سورس رو میگیره و هر جا href هست دامین خودش رو جایگزین میکنه
با جاوااسکریپت میشه این رو دور زد؟
نمیخوام گزارش بدم به گوگل چون آماره سایتم رو داره بالا میبره
ولی بعضی قسمت ها میخوام لینک خودم باشه
حالا به نظرت چجوری میشه دور زدش بعضی از لینک هام رو دامین خودم کنماینطور هم که فکر میکنی نیست بکلینک فالو هر روز زیاد بشه پنالتی میشی خودت بجای اسپمر از صحنه گوگل محو میشی! حتی اگه تعداد بکلینک کم باشه بخاطر بکلینک روی اسپمر و بکلینک بیکیفیت روی سئو یا تاثیر نمیزاره یا مضره ولی مفید نیست