من همین الان وارد شدم مشکلی نداره.روی پایگان هیچ فروشگاهی باز نمیشه امکانات پلن هم باز نمیشه این علامت لودینگ میاد ولی لود نمیشه روی پلن میزنه خطا در ارتباط از شما هم همین طوریه؟؟
من همین الان وارد شدم مشکلی نداره.روی پایگان هیچ فروشگاهی باز نمیشه امکانات پلن هم باز نمیشه این علامت لودینگ میاد ولی لود نمیشه روی پلن میزنه خطا در ارتباط از شما هم همین طوریه؟؟
هاست ایران نیایی که سایتت ب فنا میره..من یکماه هاست موقعیت ایران بودم..اینقدر قدرت دامنم اومده بود پایین که یه سایت با الکسا ۱۵۰۰۰ ازم کپی میکرد تو نتایج از من بالاتر میشد..
هاست کانادا هاست دی ال عالیه..
من ک فقط از هاست کانادا و عمریکا استفاده میکنم
آپدیت جدید بیاد نتونه آپدیت کنه محو میشه باید پوشه رو پاک و دستی آپدیت کنی. بعدش یه افزونه آپدیت منیجر بزار که آپدیت همه رو غیر فعال کنه از شر آپدیت خود وردپرس هم راحت میشی.سلام بروبچ
افزونه سئو yoast شما غیرفعال نشده ؟؟؟ یه نگاهی به این پست بندازید و بگید ... تشکر
https://forum.persiantools.com/threads/آیا-افزونه-سئو-yoast-seo-هم-برای-شما-غیر-فعال-شده-؟؟؟.850406/
90 هزار تومن کاناداقیمت های هاست دی ال هم بگو چه هاستی داری پهنا اینا را بگو مرسی
مفتدوستان نرخ بک لینک از پیج اتوریتی 23 چقده ؟
دامین اتوریتی 11
upبغیر از فروش عنتر نتی دیگه چی هست؟ یه چیزی که مثل پی پال و... مسدود نباشه، خوب باشه زیرمجموعه میشم
یه دونه بکلینک روی وبلاگ اتوریتی 23 مفت یعنی مجانی .چقد ؟
:general609:درود
درگاه اینترنتی بانک ملت کیا اینجا برای فروشگاهشون انتخاب کردن؟؟؟
من همزمان روی سه تا سیستم کار میکنم. میتونی روی چند تاکار کنی...دوستان شما از بین فروتل و پایگان کدوم انتخاب می کنید؟
نمی دونم با کدام شرکت همکاری کنم...
هاست دی ال اگه بخوان بهت سرویس بدن میدن ولی اگه نخوان کلا هزارتا بهونه میارن تجربه شخصی داشتم و میدونم یکم گیر هستنقیمت های هاست دی ال هم بگو چه هاستی داری پهنا اینا را بگو مرسی
سرویس مثل بلاگ اسپات سراغ نداری؟ فیلتر نباشه