به نظر بنده پایگان از فروتل خیلی بهتره.دوستان شما از بین فروتل و پایگان کدوم انتخاب می کنید؟
نمی دونم با کدام شرکت همکاری کنم...
مشخصات کامل هاستتم بگو مرسی90 هزار تومن کانادا
5 گیگ با پهنای باند نامحدودمشخصات کامل هاستتم بگو مرسی
همینه دیگه گوگل حساب و کتاب نداره تجربه رو بعضی اوقات میشوره میزاره کنار به جاش سایت هایی با پایین ترین درصد کیفیت رو میاره تو صدر من نمیدونم کی میخواد این گوگل کاراش حساب و کتاب پیدا کنهواقعا حالم از وب داره به هم میخوره
15 ساله تو نت تجربه دارم
سایتم هنوز امارش بالای10 هزار تا نرفته
اونوقت این بچه دبیرستانیا سایت فیلم می زنن اینجوری میان بالا طرف نوشته ورودیم روزانه 30 هزار تاس....
اینا چجوری اینجوری میکنن . جالبه تاریخ ثبت دامینش مال 6 ماه پیشه ولی آمار بالا-بک لینک وحشتناک بالا و ...
والا همین مدل کارارم بلد نیستیم سایت رو بیاریم بالاهمینه دیگه گوگل حساب و کتاب نداره تجربه رو بعضی اوقات میشوره میزاره کنار به جاش سایت هایی با پایین ترین درصد کیفیت رو میاره تو صدر من نمیدونم کی میخواد این گوگل کاراش حساب و کتاب پیدا کنه
یکی جواب بده خواهشاسلام. یه مشکلی تو وردپرس برام پیش اومد. یه هکر میادو یکی از مطالبو ادیت میکنه با این عنوان
این پیامو میده:
hacked by NG689Skw
تا حالا برا کسی پیش اومده؟ راه حل چیه؟
یه باگ پیدا کرده و احتمالا فایلی چیزی و ...یکی جواب بده خواهشا
باید به پشتیبان هاست بگی دامنتو برات عوض کنه. با تغییر دامنه اطلاعات هاستت از بین نمیره.دامین روی هاست چه جوری عوض میکنن؟؟؟
یه سایت تازه کار دارم با تعدادی مطلب، دامین را چطور عوض کنم به یه دامین دیگه؟ به پشتیبانی هاست اگه بگم انجام بده تمام محتوا حذف میشه، بنظرتون چی کار کنم؟
روی آذر آنلاین گفتم همین کار رو بکنن گفتن تمام محتوا حذف میشه، روی یه سایت دیگه این کارو کردم همه چیزشو پاک کردنباید به پشتیبان هاست بگی دامنتو برات عوض کنه. با تغییر دامنه اطلاعات هاستت از بین نمیره.