siavash-61
Registered User
- نوشتهها
- 868
- لایکها
- 444
dastnevis
براتون ضمیمه کردم
dastnevis
یکبار کش مرورگر رو پاک کن. همچنین کل کوکی های دامنه تو مرورگر رو حذف کندوستان با یه مشکل عجیب روبرو شدم
یه پوسته روی وردپرس نصب کردم، همه چیز به درستی نمایش داده میشه ولی وقتی میخوام برم به بخش مدیریت ریدایرکت میشه به صفحه اصلی سایت در حالی که همین پوسته رو سایت دیگه نصب هست و مشکلی نداره
خیلی چیزا رو چک کردم،همه پلاگین ها رو غیر فعال کردم ولی بازم نتونستم مشکلو پیدا کنم
ممنون میشم اگه راه حلشو بلدید راهنمایی کنید
@MOHAMMAD026_1
define('WP_HOME','http://example.com');
define('WP_SITEURL','http://example.com');
با قابلیت Addon Domain، میتونید اینکارو کنیدمیشه در یک هاست دوتا سایت بالا اورد؟
اگه منظورت سایت های جدیده یه ctrl+a بزن توی یکی از مطالب پر بینندشون متوجه یه چیزایی میشی!واقعا حالم از وب داره به هم میخوره
15 ساله تو نت تجربه دارم
سایتم هنوز امارش بالای10 هزار تا نرفته
اونوقت این بچه دبیرستانیا سایت فیلم می زنن اینجوری میان بالا طرف نوشته ورودیم روزانه 30 هزار تاس....
اینا چجوری اینجوری میکنن . جالبه تاریخ ثبت دامینش مال 6 ماه پیشه ولی آمار بالا-بک لینک وحشتناک بالا و ...
با هویز مدیر هر چیزی معلوم میشه اسم کامل شماره تماس ایمیل و حتی آدرس خونش هم معلوم میشه
اون مال زمانی هست که دو سایت مجزا درست کنیم حالا اگه بخواییم از مجزا بودنش صرف نظر کنیم چی کار کنیم؟ (دامین سایت رو عوض کرد محتوا همون باشه)با قابلیت Addon Domain، میتونید اینکارو کنید
البته به شرطی که از سمت هاستینگ، این قابلیت محدود نشده باشه
واقعا ممنون دوست عزیز ! البته یک کمی فرق می کرد ولی اینی که شما گذاشتی را استفاده کردم چون خیلی قشنگ تر از کار دراومد توی چاپ...dastnevis
براتون ضمیمه کردم
منظورتون یک سایت با دو تا دامین هست؟اون مال زمانی هست که دو سایت مجزا درست کنیم حالا اگه بخواییم از مجزا بودنش صرف نظر کنیم چی کار کنیم؟ (دامین سایت رو عوض کرد محتوا همون باشه)
الان تنها در امد فقط از پاپ اپ هستشچه وضعی شده بخدا
کد تبلیغات بنری که بصورت نمایشی پول میدن رو گزاشتم روزی 60 هزار تا نمایش و 300 تا کلیک میشموره
بعد کد درامد بر اساس کلیک رو گزاشتم همون سایز بنرا روزی 200 هزار تا نمایش و 10 تا دونه کلیک میشموره
سیستم ایرانی نیست باش کار نکرده باشم همشون سر و ته یه کرباسند
خودمون رو مسخره کردیم با این شبکه ها من که رفتم فروشگاه خودم رو بزنم شرف داره به هرچی سیستم دزده
چه وضعی شده بخدا
کد تبلیغات بنری که بصورت نمایشی پول میدن رو گزاشتم روزی 60 هزار تا نمایش و 300 تا کلیک میشموره
بعد کد درامد بر اساس کلیک رو گزاشتم همون سایز بنرا روزی 200 هزار تا نمایش و 10 تا دونه کلیک میشموره
سیستم ایرانی نیست باش کار نکرده باشم همشون سر و ته یه کرباسند
خودمون رو مسخره کردیم با این شبکه ها من که رفتم فروشگاه خودم رو بزنم شرف داره به هرچی سیستم دزده
پونیشا؟دوستان یه سایت بود
که هر کی سایت یا برنامه و پروژه یا کلا هر چی مرتبط وب و برنامه نویسی هست نیاز داشت
اونجا اگهی میکرد برنامه نویسا بهش پیام میدادن برای ساختنش
چی بود ممنون میشم ادرسشو بدید
2-3 ماه پیش میخواستم برم کربلا 5 روز قبلش زدم واریز یه هفته هم کربلا بودم وقتی بر گشتم 10 روز بعدش اس ام اس اومد 200 تومن واریز شد پیگیر شدم دیدم صبا ویژن واریز کردهصباویژن بنر شناور موبایلی بذار..تیکت بده بهشون کد میدن..
من گذاشتم ولی هنوز برداشت نزدم ببینم میدن پولو یا نه
-------
الان فقط پاپ آپ در آمد داره و بس
سایتهای زیادی هستنددوستان یه سایت بود
که هر کی سایت یا برنامه و پروژه یا کلا هر چی مرتبط وب و برنامه نویسی هست نیاز داشت
اونجا اگهی میکرد برنامه نویسا بهش پیام میدادن برای ساختنش
چی بود ممنون میشم ادرسشو بدید