m4ni
Registered User
- نوشتهها
- 643
- لایکها
- 302
فکر کنم همین بودپونیشا؟
خیلی وقت پیش رفته بودم سایتش
فکر کنم همین بودپونیشا؟
کسی تو سایت های تبلیغات کلیکی تبلیغ داده؟ تو قسمت کسب درآمد که اکثر افراد ناراضی بودن حالا تو بحث تبلیغات بازدهی چطور هست؟
نه خواستم داشته باشمش نیاز میشه یهو خخخمیخواس چیز خاصی سفارش بدی؟
niracloud.com بدک نیست قیمت هاش هم خوبهدوستان سرور وی پی اس ارزون و خوب از کجا بگیرم؟
تو که خودت چند روز پیش یه جارو پیشنهاد کردی گفتی خوبه!دوستان سرور وی پی اس ارزون و خوب از کجا بگیرم؟
صباویژن اگه قوانینشونو زیر پا نذاری پولتو میدنصباویژن بنر شناور موبایلی بذار..تیکت بده بهشون کد میدن..
من گذاشتم ولی هنوز برداشت نزدم ببینم میدن پولو یا نه
-------
الان فقط پاپ آپ در آمد داره و بس
حقیقتش پشتیبانی شون حدود 4 الی 5 ساعت طول میکشه ولی خب کیفیت سرورهاشون خوب هستش یعنی راضی نگه میدارهپشتیبانی حدودا چقدر طول میکشه که جواب بده ؟
اخه بک باید اصولی باشه بعدش اینایی که امار دادی لینک هستش یعنی ممکنه یه جا ادرس رو ذکر کرده باشن که صرفا به جایگاهت کمک نمیکنه کلا مسئله پیچیده ای هستش این بک لینک و لینک و جایگاه تو گوگلاثبات اینکه بکلینک بیفایده هست محتوا مهمه:
Total links
71,655
ورودی روزانه گوگل: 0
چند روزه داغون شده..تو که خودت چند روز پیش یه جارو پیشنهاد کردی گفتی خوبه!
من چند ساله وی پی اس ویندوز از 7server دارم راضی بودم تا حالا.چند روزه داغون شده..
بدجوری اورسل میکنه
تو فکر اینم یه سرور اختصاصی بگیرممن چند ساله وی پی اس ویندوز از 7server دارم راضی بودم تا حالا.
سرور اختصاصی دردسرهای خودشو داره. اونم هزینه هاش کم نیست.تو فکر اینم یه سرور اختصاصی بگیرم
زیاد شده هاست هام..
هر روز فاکتور میاد :|
یه رفیق مدیر سرور داشته باشی حله خخخسرور اختصاصی دردسرهای خودشو داره. اونم هزینه هاش کم نیست.
من هم یه مدتی برای همه سایتهام از سرور اختصاصی استفاده کردم اما هم هزینم بیشتر شد و هم دردسرها و مشکلات.
مهمترین قسمت همون مدیریت و کانفیگ حرفه ای هست. که اگه بخواد خیلی حرفه ای باشه هزینه زیادی ماهانه باید بدییه رفیق مدیر سرور داشته باشی حله خخخ
باید با این مدیر سرور ها طرح رفاقت بریزم
پ.ن: هاستینگ هایی هستند که کار مدیریت سرور انجام میدن
خب اگر قرار باشه شما از هر سایتی که دم دستت اومد بک لینک بگیری، انتظاری بیشتر از این نباید داشته باشید!اثبات اینکه بکلینک بیفایده هست محتوا مهمه:
Total links
71,655
ورودی روزانه گوگل: 0
خب اگر قرار باشه شما از هر سایتی که دم دستت اومد بک لینک بگیری، انتظاری بیشتر از این نباید داشته باشید!
کمیت مهم نیست کیفیت مهمه
و ضمن اینکه اولین و ابتدایی ترین بحث سئو، محتوا هست و بعد بقیه موارد مثل بک لینک