LordShadows
Registered User
نه تا حالا که تلگرام باز نشدهای ار پاپ اپ خوبه من راضیم
ولی سمت نکس پاپ اپ نرو اشغاله پرداختش
پاپ مستر تبلیغات تلگرامی نداره که؟
اکثرا هم تبلیغ سایت هست فروش محصول نیستن
نه تا حالا که تلگرام باز نشدهای ار پاپ اپ خوبه من راضیم
ولی سمت نکس پاپ اپ نرو اشغاله پرداختش
پاپ مستر تبلیغات تلگرامی نداره که؟
همه مرورگر ها کیوردها و سایتهایی که میریم رو ثبت میکنن واسه خودشون... فک نکنم اسمشو بشه گذاشت جاسوسی... الان افزونه الکسا هم داره همین کارو میکنه... جاسوسیه؟
متوجه سوال شما نشدم!برای گرفتن دامین، چطور میتونم مطمئن بشم که طرف مقابل برای تمدید خودکار پرداخت نکرده و تمدید خودکار نداره؟
متوجه سوال شما نشدم!
داداش شما بیزنس پلن نیستی؟
من از جفتشون خرید داشتم و مشکلی نبوده و راضی بودم.سلام دوستان معذرت میخوام که این تاپیک اینجا قرار دادم میدونم اینجا جاش نیست ...
خواستم بدونم از بامیلو خرید کنم یا از دیجی کالا ؟
تاالان کسی خرید نارضایت بخشی از بامیلو داشته؟
ممنون میشم که تجربیاتتون در اختیارم بذارید؟
باتشکر...
وب داده چیست؟دوستان سایت های شما هم تو وب داده سخت میاد بالا؟ :|
وب داده هم خز شد!
وب داده یا اسمشو نبر یکی از هاستینگ های ایرانهو
وب داده چیست؟
فکر کردم از این مفاهیم جدید وبه مث وب معنایی و این چیزا :اوب داده یا اسمشو نبر یکی از هاستینگ های ایرانه
ایری ایری معروف شد تو این تاپیک
پ.ن: از سرویسش رضایت 99.9645524458756% دارم
نه داداش هاستینگه:general206:فکر کردم از این مفاهیم جدید وبه مث وب معنایی و این چیزا :ا
یه جایگاه بش تخصیص دادممگه کسی هست که هنوز با آنتورک کار بکنه؟!
درودسلام دوستان معذرت میخوام که این تاپیک اینجا قرار دادم میدونم اینجا جاش نیست ...
خواستم بدونم از بامیلو خرید کنم یا از دیجی کالا ؟
تاالان کسی خرید نارضایت بخشی از بامیلو داشته؟
ممنون میشم که تجربیاتتون در اختیارم بذارید؟
باتشکر...
هر موقه به اشتباه خودت پی بردی بدون که اغوش چنگیز هاست به روت بازهنه داداش هاستینگه:general206:
من که ازش راضیم:general307:
سایتم از 0 خیلی خوب داره روی سروراش میاد بالا..:general310:
ولی محض احتیاط بک آپ میگیرم از اطلاعاتم یه وقت ب گاج نره:general704:
سرور مجازی VDS از جیبوتی میخواستم..ارائه میده؟هر موقه به اشتباه خودت پی بردی بدون که اغوش چنگیز هاست به روت بازه
سرور مجازی VDS از جیبوتی میخواستم..ارائه میده؟
چنگیز هاست از کره شمالی هم سرویس میده؟100 مگ هاست دارم از اریتره . حتی میتونی فایل های دانلودت رو هم بیاری روش
قول میدم 10 سالم طول بکشه نتونی 50 درصدش رو پر کنی
چنگیز هاست از کره شمالی هم سرویس میده؟
ما که پیر شدیم شما که جوونترید هنوز فرصت و انرژیشو دارید برید سراغ کارهای دیگه!@javadth میبینی همه بچه های پی تی خوابن! :general402: فقط من و تو بیداریم
همسایه مون که اتاق خوابشون کنار اتاق منه هم توی تختشون هستن..فکر کنم مورچه رفته تو تختشون گازشون میکنه!..آخه صدای ناله میاد..هی دارن وول میخورن تا مورچه رو پیدا کنن.
منم که از صبح علی الطلوع تا بوق سگ کار میکنم روی دو تا سایت!
بعد یکی میاد میگه شوما درآمد مفت از نت درمیاری!
یا شوما 15 میل ماهی درآمد داری..فکر میکنن ما نشستیم روی مبل و داریم اینجا مسخره بازی در میاریم!
همش استرس..همش فکر و خیال!
صبح پا میشی با کلی صلوات بسم الله اول سایتتو چک کنی فیلتر نشده باشه، گوگل پنالتیت نکرده باشه..هاستت نپریده باشه! هک نشده باشی..شبکه های تبلیغاتی پولتو نخورده باشن! الکسات خراب نشده باشه!
خلاصه شغل مزخرفیه..تازه جالبش اینه که فامیل هم فکر میکنن ما پول مفت درمیاریم.. طرف فرق راست کلیک و کلیک رو نمیدونه مگه دست مارو هم بند کن..ماوس رو چپه میگیره..روی تاچ پد با ناخن میزنه..فکر میکنن کامپیوتر انتخاب واحد دانشگاه هست
@ap3 نظر شما چیست؟ ما مفت پول درمیاریم؟
@javadth میبینی همه بچه های پی تی خوابن! :general402: فقط من و تو بیداریم
همسایه مون که اتاق خوابشون کنار اتاق منه هم توی تختشون هستن..فکر کنم مورچه رفته تو تختشون گازشون میکنه!..آخه صدای ناله میاد..هی دارن وول میخورن تا مورچه رو پیدا کنن.
منم که از صبح علی الطلوع تا بوق سگ کار میکنم روی دو تا سایت!
بعد یکی میاد میگه شوما درآمد مفت از نت درمیاری!
یا شوما 15 میل ماهی درآمد داری..فکر میکنن ما نشستیم روی مبل و داریم اینجا مسخره بازی در میاریم!
همش استرس..همش فکر و خیال!
صبح پا میشی با کلی صلوات بسم الله اول سایتتو چک کنی فیلتر نشده باشه، گوگل پنالتیت نکرده باشه..هاستت نپریده باشه! هک نشده باشی..شبکه های تبلیغاتی پولتو نخورده باشن! الکسات خراب نشده باشه!
خلاصه شغل مزخرفیه..تازه جالبش اینه که فامیل هم فکر میکنن ما پول مفت درمیاریم.. طرف فرق راست کلیک و کلیک رو نمیدونه مگه دست مارو هم بند کن..ماوس رو چپه میگیره..روی تاچ پد با ناخن میزنه..فکر میکنن کامپیوتر انتخاب واحد دانشگاه هست
@ap3 نظر شما چیست؟ ما مفت پول درمیاریم؟