دوست عزیز همینجوری الکی الکی نیست حساب یک نفر رو 2/3 روزه مسدود کنند . اول باید ایشون برن دادگاه و داداگستری به پلیس فتا بده و پلیس فتا بررسی کنه اگه ثابت شد طرف وافعا کلاهبرداره بازم باید به دادگستری ابلاغ بشه برای حکم دادن و اگه دادکستری نظرش این باشه حساب های طرف مسدود بشه به بانک اعلام میکنه اونم فقط یک بانک رو مسدود میکنه من ندیدم کلیه بانک ها یک نفر رو مسدود بکنند باز میتونه طرف از بانک های دیگه حساب باز بکنه و مشکلی براش نمیوفته
من سال 92 انجام دادم این کارو و کسی رو از مشهد کشیدمش اینجا تا رضایت بگیره حسابش باز بشه ( توی همین pt می خواست کلاهبرداری کنه از من جنس رو نمی فرستاد)
شما فکر کن مثلا 20 میلیون پول تو حسابت هست و مسدود بشه بی خیال میشی میری یه بانک دیگه حساب باز می کنی؟ (بی خیال هم بشه بهتر! بعد از مدتی که پیگیری نکنه شاکی براحتی می تونه حکم مصادره بگیره به پولش برسه)
ما تنهایی پاشیم بریم شکایت کنیم به جایی نمی رسیم چون اطلاع از چم و خم نحوه شکایت کردن نداریم برای همینه گفتم با یک وکیل صحبت کنه اونا دقیقا به ادبیات و روش های مختلف! آگاهی کامل دارن
گاهی یه کلمه یا یه جمله کل ماجرا رو تغییر میده! اینارو دیدم که دارم میگما! این قوانینی که من و شما میبینیم اونا پیچشش رو می بینن
بازم میگم به همه اونایی که چنین مشکلاتی دارن با سوال و جواب توی این محیط ها به چیز خاصی نمی رسید اقدام عملی نیازه اونم از طرف کسی که آگاهی کامل داشته باشه