learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
حرفایی که روزمره هستو از ناله و این چیزاستو کاری ندارنالبته بستگی داره چه حرف سیاسی بزنید ....
شما روز و شب به ..... فحش بدید کاری ندارن.
ولی بفهمن جدیه و ..... کارای خوب دارن باهات
دقیقا من هم میخواستم همینو بگم ولی نخواستم مستقیم بگمالبته باید توجه داشته باشید که سراغ هر وکیلی نرید. بعضی از وکلا اصلا کارشون درست نیست.
مثلا ما یه بار می خواستیم یه مستأجر که 4-3 سال نه اجاره داده بود و نه قرارداد تمدید کرده بود رو بیرون کنیم، ازش شکایت کردیم. بعد از 8-7 ماه پیگیری دادگاه حکم داد که 180 میلیون بدیم به این مستأجر تا بلند بشه!!!! حالا حساب کنین این وکیل ما چقدر مشنگ بوده که تونسته همچین حکمی بگیره!! یا وکیل اون طرف چه اعجوبه ای بوده که جریان شکایت رو اینجوری برگردونده!
یه مورد دیگه هم داشتیم دو نفر یکی از همکارا رو جلوی در پارکینگ خونه ش زده بودن، بعد این رفته بود شکایت کرده بود و حدود 5% دیه بهش تعلق می گرفت. اون دونفر هم با وجودی که اول کلا رویهم 0.05% دیه بهشون تعلق می گرفت جوری پرونده سازی کردن که 16% دیه بهشون تعلق بگیره!
برای اینکه وکیل خوب پیدا کنین یکی دو روز وقت بذارین برین جلو دادگستری و از کسانی که از دادگاه میان بیرون در مورد پرونده شون و کیفیت کار وکیلشون بپرسین. وکیل کسی رو انتخاب کنین که پرونده اش رو با موفقیت تموم کرده باشه و موضوع پرونده اش هم شبیه شما یا لااقل مربوط به اینترنت باشه. از پلیس فتا هم می تونین آدرس چند تا وکیل خوب رو بگیرین.
متأسفانه برای پیگیری کپی رایت مطالب غیرچاپی توی ایران راهی نیست. این کار خلاف قانونه ولی مجازاتی براش تصویب نشده برای همینم بازدارندگی نداره.
می تونین مطالبتون رو قبل از انتشار توی سایت برای یه مجله بفرستید و بعد اگه مطلبتون کپی شد، از طریق مجله اقدام کنید. اینجوری مجازات کپی برداری تا شش ماه زندان هست. البته اثبات اینکه کی اول کپی کرده و کی صاحب اصلی مطلب هست حتی برای مطالب چاپ شده خیلی سخته!
یه مورد داشتیم یه استاد دانشگاه کتاب یه استاد دیگه رو کپی کرده بود و به اسم خودش چاپ کرده بود. بعد هر دوشون هم مدعی شده بودن که اون یکی از روی کتابش کپی کرده! آخر سر هم ثابت نشد کپی کردن کار کی بوده. یکیشون میگفت من کتاب رو زودتر چاپ کردم پس مطلب مال منه، اون یکی می گفت من مطلب رو از قبل نوشته بودم ولی فرصت چاپ نداشتم.
برای کشورهای خارجی می تونین گزارش DCMA رو برای هاست اون سایت ارسال کنید.
https://www.dmca.com/FAQ/Report-copyright-infringement
قبلا اینجا در موردش صحبت کرده بودم
حیف که هیچ مدرک رسمی ای نمیشه رو کرد ولی منو که بردن البته برای سیاسی و اینا نبود برای نرم افزاری بود که پارسال همین موقع برای افزایش عضو نوشته بودم که حاظر نشدمبهیهنماینده مجلس بدمش و همون دردسر شدبرام بردن همونجا مشخص شد که پاول عزیز فقط نقش یه کارمند واس ایرانو داره و عملا همه چیز تلگرام دست ایرانه حتی اون موقع کلمه به کلمه چت های منو حتی تو سکرت چت رو هم داشتن !!
جدای از همه اینا رجوع کنیم به عقلمون میبینیم که تجربه ثابت کرده اگر ایران دسترسی نداشت مثل بقیه مسنجرها یه روزه فیل میشد
برای اینا چی بهتر ازاین که سیستمو روش کن و همه چی زیر دستت باشه پس چرا فیلترش کنن یا ....
هههعی دنیا ...