farhadrohi
Registered User
قفل کردن کلیک راست و عدم کپی متن ها مینونه کمک کنه تا حدی از شر اسپمرها خلاص شد؟
نه :|قفل کردن کلیک راست و عدم کپی متن ها مینونه کمک کنه تا حدی از شر اسپمرها خلاص شد؟
خیر!قفل کردن کلیک راست و عدم کپی متن ها مینونه کمک کنه تا حدی از شر اسپمرها خلاص شد؟
اختصاصی کار میکنید؟سلام دوستان من فید رو بستم بازم میتونن کپی کنن؟
siteexplorer.info فیلتره و محدودیت داره ولی دقیقِاختصاصی کار میکنید؟
بهتره فید رو نبندید
هر چند وقت یک بار مثلا هر ماه از طریق وبمستر تولز، میتونید سایت های اسپم رو گزارش کنید، البته اگه هدفتون جلوگیری لینک گرفتن از این جور سایتا باشه
---------------------------------
دوستان، سرویس رایگانی در رابطه با شناسایی بک لینک های یک سایت سراغ دارید که دردسر و محدودیت نداشته باشه؟
چطوری بستی؟ من که نتونستم. چه جوری فید رو میبندن؟سلام دوستان من فید رو بستم بازم میتونن کپی کنن؟
این سایتی که امضامه رو زدمم برا دانلود مداحی ، هاست دانلودش هم اسپانسری از پردیس هاستینگ گرفتم .نت افراز خوب نیست ؟
جوان سرورآقا هاست برا سایت با 7 هزار آی پی چی پیشنهاد میکنید ؟
نت ارامآقا هاست برا سایت با 7 هزار آی پی چی پیشنهاد میکنید ؟
وب دادهاین سایتی که امضامه رو زدمم برا دانلود مداحی ، هاست دانلودش هم اسپانسری از پردیس هاستینگ گرفتم .
امروز بازدیدم شده 12 هزار تا نت افراز میگه برو رو الماس 1 . خیلی گرونه این سایته که پولی ازش در نمیاد ، عشقی زدم .
نظر شما چیه ؟ میانگن بازدیدش 1500 IP ِولی الان به خاطر ایام فاطمیه اینطور شده .
این مهرداد که باز رفت جزیرهفرومت هنوز سرپاس دیگه؟
هر کی یه اسم داد و رفت .وب داده
از لحاظ خوب بودن که به نظر من عالیههر کی یه اسم داد و رفت .
از اسمایل خنده تو شک افتادم ک شوخی میکنید یا خوبه . خوبه واقعا ؟
آقا دمت گرم. ببینم بازدید کم نشه حتما منتقل میکنم. ممنوناز لحاظ خوب بودن که به نظر من عالیه
الان تقریبا یکسالی هست که من کلیه سایت هام رو منتقل کردم روی همین هاستینگ
و تقریبا میتونم بگم 7 8 ماهی هست که هیچ مشکلی نداشته و از همه لحاظ خوب بوده
به نظر من با توجه به قیمت و کیفیت و منابعی که داره ارائه میده جز هاستینگ های خیلی خوب هستش
اون شکلک خنده رو هم به خاطر بچه ها گذاشتم
پشت سر کی غیبت میکنی :general611:این مهرداد که باز رفت جزیره
کسی راه ارتباطی براش سراغ داره ؟؟ اگه می تونه در اختیار من بذاره یا به خودش بگه به تلگرام همون شماره 5040 م پی ام بده کارش دارم
ممنون میشم اگه کسی این کارو بکنه
به قول یه بنده خدایی جک سال در نظرش میگیریم
حالا فرض کنیم امنیش خودش اوکی هست دادن اطلاعات به ایران چی ؟
شما تو یه گروه چند روز پشت سر هم از س یاس ت و اون بالا بالاییا حرف بزن متوجه میشی البته قبلش بگو کمپوت چی دوس داری برات بیاریم تو اوین ؟