جریمش برای بار اول 100 تومن جریمه نقدیه فقط...چوب تو آستینتنمیکننمن به خاطره خودت میگم فحش نده
چون پس فردا به یکی فحش میدی میره ازت شکایت میکنه و چوب تو ...ت میکنه
جریمش برای بار اول 100 تومن جریمه نقدیه فقط...چوب تو آستینتنمیکننمن به خاطره خودت میگم فحش نده
چون پس فردا به یکی فحش میدی میره ازت شکایت میکنه و چوب تو ...ت میکنه
افزونه آی پی بن نصب کنتوی سایت وردپرسی ، چطوری آی پی هایی که حمله Brute Force انجام می دهند را بلاک کنم ؟
یا اینکه کلا با چه روشی از این حملات جلوگیری کنم ؟
حرف اخرت منو دیونه کردوقتی شوما هم گیر یه سری آدم نفهم، جاهل، جاعل، دزد، بد قول، نامرد، زرنگ مثلا بیوفتی..اینجوری از همه چی بیزار میشی
آخر شب طرف میگه..شب بخیر عشقم نفسم ..آقایی...
صبح بلند میشی میبینی بلاکت کرده:general304::general304::general304::general402::general402::general402:
:general504::general504::general504:مرسیآقا من خـــیلی از تو خـوشم میادنمیدونم چرا ولی خیلی دوست دارم از همون اول باهات حال میکردم، گفتم بگم که توی دلـم نمونه
پ.ن: در مورد اون ایـمیل که گفتی یه امکـانی یـاهو داره که هنوز هیچ سرویس ایمـیل دیگه ای اونو (به این صورت) ندیدم داشته باشه، و یه امکان خوب دیگه اش هم 1ترابـایت فضای ذخیره سازی واسه ایمـیلت هستش که هنوز یـاهو رو یه مهره اصلی توی این صنعت نگه میداره، هرچند قبول دارم که نسبت به جیمـیل و اینـباکس گوگل عقب افتاده، بیشتر توی زمینه های machine learningو NLPخصوصا توی زبـان فـارسی که واقـعا نسبت به گـوگل خیلی ضعیفتر عمل میکنه در نهایت توی Spam Detection
اون امکانی که میگفتم و بعضیا خبر دارن بعضی ها هم ندارن اینه که روی همون یک ایمـیل اصلیت میتونی 500 ایمـیل موقـت داشته باشی! در واقع 500 تا ایمـیل دائم، نه از اون موقتی های 10دقیقه ای که بعضی سایـت ها میدن.
میری توی قسمت تنظیمات یـاهو بعد یه جاش هستش باید یک ایمیل base واسه خودت درست کنی اول، بعد همیشه توی اون 500 تا ایمـیلت اوله آدرس ایمـیلت این کلمه base میاد بعدش میتونی 500 تا ایمیل که با این base شروع میشن بسازی، هر موقع هم خواستی حذف کنی، میتونی با همینا، هم ایمـیل دریافت کنی هم ارسال کنی.
مثلا ایمیل هات با انتخاب کلمه mybaseName به این صورت میشه:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
من خودم خیلی وقت هستش که توی هر سایـتی ثبت نام میکنم با این ایـمیل ها ثبت نام میکنم و هر موقع ایمیـلم رو بفـروشن متوجه میشم کـار کـدوم سایت بوده چون از هر ایمیل واسه 1سایت استفاده میکنم و اون قسمت اسم ایمیل رو هم واسه خودم یه حالـت رمزی در اوردم که حروف با هم عوض میشن مثلا a میشه j، که کسی شک نکنه این ایمـیل موقته واسه سایـت خودشون
مثلا ایمیلی که واسه پرشین تولز استفاده میکنم به جای [email protected] هستش [email protected] که خودم میفهمم این چیه ولی کمتر کسی حوصله داره فک کنه این چیه دیگه!
بعضی سایتا اجازه استفاده اینو نمیدن:general211:ایمیل موقت هم جواب میده (اگه مثلا برای دانلود فایل ایمیل خواستن)
http://www.emeil.ir/
سلام
موقع ثبت نام در اینستاگرام ( چه از طریق سایت چه اپ اندروید ) وقتی اطلاعات تکمیل میشه میگه این یوزرنیم گرفته شده
وقتی به صورت instagram.com/username چک میکنم این پیغام رو میده :
Sorry, this page isn't available.
The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram.
میخوام بدونم چاره ای هست برای ثبت اون یوزرنیم خاص یا نه ؟
در ضمن ثبت نام از طریق ایمیل ، شماره موبایل ، با قند شکن ، با موبایل ریست فکتوری شده ، با اپ اندروید ، با سایت , و برنامه oginstagram رو هم چک کردم
ممنون
وقتی شخصی اکانتشو دیلیت میکنه دیگه کسی نمیتونه با اون یوزرنیم ثبت نام کنه . احتمالن اون یوزرنیم مورد نظر شمام اینجوری شدهآقایون کسی جوابی نداره ؟
درودمیدونین ملت چقدر تو کف اینن که بدونن کی از پروفایل تلگرامشون دیدن کرده یا عکساشون رو نگاه کرده؟
تضمینی میگم فقط با یک برنامه ساده که بتونه اینکارو انجام بده و قرار دادن تو بازار میتونید یک شبه 5 میلیارد کاسب بشید
و بزاریدش تو بانک و تا آخر عمر سودش رو بگیرید و کار نکنید
@learndl
تو میتونی با @media print یه سری از کلاس ها و آی دی هایی که دلت میخواد رو از توی صفحه حذف کنی یا حتی ویرایششون کنی
من الان دقیق نمیدونم مشکلت چیه ولی مثلا میتونی کلاس هایی که بالای صفحه هستن و توی صفحه پرینت هم میفتن رو display: none کنی تا از حداکثر فضای صفحه برای پرینت استفاده بشه
این کجا لاگ می شه؟درود
چند تا چیز :
اول اینکه اینکار میشه تجاوز به حریم خصوصی
قبلا انجام دادیم و بازار تایید نکرد ( نقض قوانین حریم خصوصی ) البته بازار و .... اینجور برنامه هارو سریع حذف و برای خودشون به اسم دولوپرهای خودشون کش میرن و ....
نتونستن ؟
مساله تونستن یا نتونستن نیست
چیزی تو این دنیا وجودن داره که نشه
وختی میگی بزرگ پس باید بتونه
وختی نمیتونه پس بزرگ نیست
ولی 99% اون بزرگایی که میگی نمیخوان وگرنه تونستن وختی منه فرد عادی میتونم پس برای بزرگان کاری نداره
برنامه من روی بازار اومد یه مدت ولی سریع حذف کردن حتی برای 10 نفر که بازدید کردن رایگان بود بعد میگفت هزینه فعال سازی بده ولی بازار تایید نکرد و هزاران بهونه آورد ( مخصوصا که پلیس فتا دستور قضایی داده و ازاین چرتو پرتا ) ولی وختی اسم دادن سورس اومد ( واس امتحان ) همه قوانین فراموش کردن
اینجا ایرانه عزیزم هنوز مونده با خیلی قانونای من در آوردیش آشنا بشی
من نمیدونم چرا انقد اینو بزرگش میکنید ساده ترین چیز همینه چون هرکاری که کاربر انجام میده لاگ میشه و از روی همون میشه فهمید
باز اون مشاهده لست سین رو میگفتی باز یه چیزی چون اون زیادتر کار میبره دردسر زیاد داره نسبت به این بازدید پروفایل
سلام.سلام دوستان سال نو مبارک
اسکریپت کوتاه کردن لینک چیزی سراغ دارید؟
من خودم از http://y ourls.org/ استفاده میکنم ولی آمارهایی که میده زیاد جالب نیست!
پ.ن: منظورم این اسکریپت هایی که برای همه کاربران لینک کوتاه میکنه نیست، برای خودم میخوام و قرار نیست استفاده عمومی بشه.
خیلی ممنون.
ربات ضد لینک گذاشتن گروه خودکار درجا پاک میکنهروی هر گروه تلگرام اگه لینک یا @ بزارم یک ثانیه بعدش حذف میشه، دلیلش چیه؟
وقتی شخصی اکانتشو دیلیت میکنه دیگه کسی نمیتونه با اون یوزرنیم ثبت نام کنه . احتمالن اون یوزرنیم مورد نظر شمام اینجوری شده
( مثلن اگه یارو یوزرنیمشو تغییر میداد میشد با یوزنیم اولیش ثبت نام کرد ولی وقتی حذف کرده دیگه هیچ راهی نداره )
بات آنتی اسپم گذاشتن، هر جور تبلیغ لینک یا پست های تکراری یا کلمات غیرفارسی و اینچیزا رو خودکار حذف می کنهروی هر گروه تلگرام اگه لینک یا @ بزارم یک ثانیه بعدش حذف میشه، دلیلش چیه؟