یعنی پر رو تر از مدیران کپی کار سایت ها ندیدم...یعنی از ایر پر رو ترن!!!!
به طرف میگم کپی نکن برادر من..میگه ته سایتت نوشتی کپی با لینک مستقیم مجازه!
میگم عمو جان شما که لینک نذاشتی..اصلا من از شما خوشم نمیاد کپی نکن..
میگم شما راست کردید روی کپی رایت ما...همین الان ویرایشش میکنم ببینم بهانتون چیه
..
یه مدیر سایت اسپم بود چند هفته پیش میگفت اول متن کپی رایتتو ویرایش کن تا کپی نکنم..بهش گفتم برو خارتو ...
بعد میان تو پاتوق پی تی تاپیک میزنن که فحاشی فلانه فحاشی زشته...خب من طرف رو چیکار کنم ..پر رو هست ..داره ضرر میزنه به سایت و... جلوگیری نمیکنه از اعمال زشتش:general703:
والا به مولا
کارمون شده هر روزه سر و کله زدن با یه سری آدم نفهم:general306:
طرف واسه سر تبلیغ میاد چونه میزنه..چونه میزنه به توان n...بعد شماره کارت میگیره واریز کنه...آخرشم واریز نمیکنه:general210::general210::general210:فقط الکی وقت خودشو و مارو میگیره...سر هیچ چونه میزنه..
یه سری آژانس های تبلیغاتی هم هستن که خودشونو بزرگترین .... میدونن..اما پول ملت رو نمیدن میگن بعد تعطیلات عید صبر کن...یکی نیست بگه شوما که اینقدر بزرگی...چرا بست نشستی تا پایان تعطیلات؟ اصلا تعطیلات کجا بودش؟ الان 2 روزه بانک ها و ادارات باز شدن...:general710:
بهونه ی خوبیه...کلی سایت دستشونه...پول ها انباشته بشه میشه میلیون ها تومن..میذارن بانک سودشو میگیرن:general707:
یه سری کاربر هم هستن...واسش آموزش رو مبتدیانه نوشتم:general205:که بچه کلاس اول هم بخونه میتونه اوکی کنه مشکل رو...بعد کامنت میده داداش میخوام فلان کار رو کنم...چجوری انجام بدمش؟