learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
درست که مطمعن باش درست شده ولی این چیزا معمولا تا موقعی که برای نویسندش سود داشته باشه پابلیک نمیشه یا کلا یه نوع خساست هست که منتشر نمیکنناگه درست کرده باشه که تلگرام هم میشه مثل یاهو
قبلا یکی چراغ خاموش میومد
تو سایت ایدیشو میزدی میگفت انلاینه یا نه
یادش بخیر خاطرات بچگی خخخخ
یاهو اسمش میاد اشک در میاد ناخود آگاه یاد این جمله میفتم : آقا هزار بار گفتم منو بزار no staیادش بخیر خاطرات بچگی خخخخ
هههعی دنیا
دوستان راهی برای اینکه بفهمیم چه کسی از پروفایل تلگراممون دیدن کرده وجود داره؟
یا این تبلیغا همش کلاه برداریه؟
ممنون میشم در این مورد هم کمکم کنید:
https://forum.persiantools.com/threads/راهنمایی-برای-راه-اندازی-یک-سایت-آموزشی-ویدیویی.858929/
راسته :دیالکیه . نکته جالبتر اینه که میگن این روبات ر به n نفر معرفی کنید تا بهتون بگه کی از پروفایل تلگرامتون دیدن کرده:general602: دروغ محض
یه جمله ای هست که میگن تا نباشد چیزکی ....
وجود داشتنش داره
البته اینی که هست به همین راحتیا نیست ( مگه اینکه مث یکی از آشناها دوس دخترت مجبورت کنه براش بنویسی ) و با تغییر سورس امکان پذیره ( راه حل : ذخیره لاگ های کاربر ، به همین راحتی )
همچین چیزی فکر نکنم امکان پذیر باشه
ایشون میگفت میخواد همچین چیزی بزنه @learndl
این یه کم سخت تر از بازدید پروفایله چون باید هر دو کاربر رو به عنوان کلاینت مجازی معرفی کنی که دارن چت میکنن که مشخص باشه لست سینش چه زمانی هست ( راه حل : مثل این تلگرام های فیک اندروید فک کنم اسمش موبوگرامه چیه از اونا که ویرایش شده هستن مثلا تیکدوم نمیخوره اینم مث همونه که غیر فعالش میکنی لست سینشو )
قبل از پلیس فتا و عمل چشمام بود ولی نمیخواستم به عنوان سرویس ارائه بدم فقد ایده هایی که به ذهن میرسیدو بیکار بودنی پیاده میکردمیادمه چند وقت پیش یکی از اعضای فروم میخواست سرویسی درست کنه که مشخص کنه افراد لست سین تلگرام آنلاین هستند یا نه . کسی خبر داره همچین سرویسی درست شده یا نه؟ امکانش هست فعلا یا نه ؟
من خودم به خاطر عمل چشمام نمیتونم بنویسم اگر میخوای خرج کنی تلگرام بهم پی ام بده آیدی همین دوستمو بدم که برای دوست دخترش نوشته بود احتمالا هنوز هم داره
کارش هم راحت بود میرفت لست سین رو به صورت مد آف در میورد و مشخص میکرد آنلاینه یا نه
--= تلگرام عالی بود مخصوصا اپن بودنش ولی متاسفانه توی ایران به هیچ دردی نمیخوره
وگرنه میتونس کاری کنه که زندگیو کار آنلاینرو به طور کامل تغییر بده
چه پروژه ها و ایده هایی که داشتیم واسش ...
ولی حیف ما ایرانیا فرهنگ هیچیو نداریم ....
خدا کنه این تماس صوتیش زودتر بیاد و همراه اول و ایرانسل بزنن فیلترش کنن