AhangCity.CoM
Registered User
اره جیگره :general504:آواتارت چقدر تشنه و هاته:general504:
کاش می شدجدی لاس وگاس هستی؟
نه حاجی فعلا موندگاریم در وطن ، به امید رهایی ، شاید ، شاید
وی پی اس فرانسه بود مشکل حل شد:general601:
اره جیگره :general504:آواتارت چقدر تشنه و هاته:general504:
کاش می شدجدی لاس وگاس هستی؟
آدرس؟در صفحه پرینت، خطی که بین دو صفحه هست اینطوری میشه:
چکارش کنم ؟
وردپرسه
این سایتت خودته؟در صفحه پرینت، خطی که بین دو صفحه هست اینطوری میشه:
چکارش کنم ؟
وردپرسه
آدرس؟
از این افزونه هم میتونی استفاده کنی خوبه
این سایتت خودته؟
یعنی قالب سایتت این مشکل رو داره؟
تو میتونی با @media print یه سری از کلاس ها و آی دی هایی که دلت میخواد رو از توی صفحه حذف کنی یا حتی ویرایششون کنیقالب شهاب (فامو یا همون وبیت) استفاده کردم.
خودش یه صفحه print و css جدا داره
من هم فونت و ایناش رو طبق نظر خودم درست کردم، فقط نمیدونم چرا بعضی خط ها بین دو صفحه نصف میشه! باید کد خاصی به استایل متن بدم ؟ یا کادر بندیش مشکل داره ؟
کد کادر بندیش(همون قسمتی که تعداد صفحه و ادرس صفحه نوشته) هم معلوم نیست چجوریه ، ظاهرا به خود مرورگر مربوط میشه
تعداد مطالب وبلاگت خيلي كمه.دوستان من هر چی مطلب توی وبلاگم میزارم فقط صفحه اصلی سایت رو گوگل موقعه سرچ میاره. مشکل از چیه که لینک خود مطلب رو نمایش نمیده
bamilobon.blog.ir
دوستان برای یه دوره آموزشی طراحی و برنامه نویسی وب با این مشخصات چقدر حاضرید هزینه کنید ؟
دوره شامل مباحث php , html , css , javascript , طراحی ریسپانسیو که (نمیگم از صفر تا صد چون وب هر روز عوض میشه صدی وجود نداره) ولی در حدی یاد میگیرید که میتونید مشکلات طراحی و برنامه نویسیتون رو از طریق اینترنت حل کنید. یه جورایی میتونید خودتونو با مباحث جدید به روز کنید (نیازی به استاد ندارید)
ممنونتعداد مطالب وبلاگت خيلي كمه.
میخوام شماره تلگرام تغیر بدم، اگر چنچ کنم برای بقیه اطلاع میده که شماره عوض شده اگر حذف کنم تا چتد روز دیگه نمیشه استفاده کرد، چی کار کنم؟ راهی هست که به بقیه اطلاع نده نمیخوام دیگران بدونن. راهی هست؟
احتمال داره حل بشه.ممنون
یعنی اگه تعداد مطالب زیاد تر بشه این مشکل حل میشه؟
آموزش تصویری تغییر شماره موبایل در تلگرام (Change number)
چنج نامبر اطلاع نمیده
اما اونایی که اکانت قبلیتو داشته باشن..جدید رو میبینن
برای اینکه کسی متوجه نشه باید دیلیت اکانت کنی و سپس با اکانت جدید رجیستر بشی
به خاطر اینه که قدرت سرویس بلاگ دهی زیاده تعداد مطالبت هم کمه صفحه اصلی بالا میاد تعداد رو بالا ببری کیفیت مطالب رو هم ببری بالا مشکلت حل میشهممنون
یعنی اگه تعداد مطالب زیاد تر بشه این مشکل حل میشه؟
الآن به نظر شما همون مطالبی که هست از کیفی خوب نوشته شدند که توی عبارت " کد تخفیف بامیلو " با افزاریش پست جزء نتایج 1 تا 3 بشه در صفحه اولبه خاطر اینه که قدرت سرویس بلاگ دهی زیاده تعداد مطالبت هم کمه صفحه اصلی بالا میاد تعداد رو بالا ببری کیفیت مطالب رو هم ببری بالا مشکلت حل میشه