zafarian
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 112
کسی از دوستان میتونه با هزینه چندتا از فایل های پوشه admin ؛ whmcs رو برای توسعه دیکد کنه؟ (ورژن 7.1.2)
@MOHAMMAD026_1
@MOHAMMAD026_1
زومیت وردپرس نیس!سایت خبری در زمینه ی آی تی فکر کنم زومیت و دیجیاتو با وردپرس باشن
زومیت قبل اسکریپت اختصاصیش ، جوملا بودولی زومیت و زومجی یه سیستم مدیریت محتوای اختصاصی دارن (البته احتمالا همون وردپرس رو شخصی سازیش کردن)
حتما باید انجام بشه مگرنه دامین قبلی در نتایج جستجو باقی میمونه بجای دامین جدیددوستان برای استفاده از قدرت سایت قدیمی فقط ریدایرکت 301 کافی هستش ؟ یا حتما باید change address در گوگل وبمستر هم انجام بشه ؟
به همین هم راضی باش که نزدن کل سایت رو فیلتر کنن!دوستان چرا فیلترینگ پس از ارسال ایمیل حذف یه مطلب؛ بعداز حذف کردن صفحه از سایت باز هم مطلب رو فیلتر میکنه؟؟؟
چبکار باید کرد که مثل سایت های دانلود که مینویسن " لینک به دستور فلان برداشته شد" اما خودِ صفحه فیلتر نشه!!!!!
یه تگ سایتمو فیلتر کردن که ورودی خوبی داشتم. :| نمیدونم چیکار کنم که حداقل از گوگل که میان به صفحه فیلتر شده برنخورن :|
لطفا یکی هم به من زنگ بزنهآی دی بده بهت زنگ بزنیم
فعلا که نیست.تماس صوتی تلگرام برای ویندوز(کامپیوتر) هم هست ؟
مگه فعال شده؟! زده که فقط برای اروپا فعاله
آی گفتی...الان یه مشکل چرتی پیش اومده توی گوگل در هنگام تعویض ادرس وبسایت
اول میگه که ادرس مقصد رو انتخاب کن
بعد میگه که کد ریدایرکت 301 بزار
بعد میگه سایت قبلی رو وریفای کن که نمیشه چون کد 301 گذاشتیم که بره ادرس جدید
کد 301 رو برمیدارم این مرحله رو رد میکنه مرحله قبلی رو دوباره میاره و این مشکل حل نمیشه و همش بین این دو مرحله میچرخه