اگه میخوای هزینه کنی بگو یه نفرو معرفی کنم تو 24 ساعت سایتتو رفع فیلتر کنه ( سایت موزیک و فیلم رو باز نمیکنه )نه بعد یک ماه هم نمیشه . کلا سه بار درخواست زدم هر سری یه ایرادی میگرفتن. الان برای بار چهارم درخواست نمیتونم بدم.
میگه شما سه بار درخواست زدید و رد شده .
منظورم از سایت همون دامین هست.دو تا سایت نیست یکیه دامینش رو تغیر دادم برای همین نمیشه همزمان دو تا ورفای گذاشت همون ورفای جدیدی رو هم سه جا گذاشتم داخل یوآست هیدینگ و ایندکس ولی فرقی نکرد
با یه ایمیل و شماره دیگه یوزر جدید روی ساماندهی بسازنه بعد یک ماه هم نمیشه . کلا سه بار درخواست زدم هر سری یه ایرادی میگرفتن. الان برای بار چهارم درخواست نمیتونم بدم.
میگه شما سه بار درخواست زدید و رد شده .
چقد میگیره ؟اگه میخوای هزینه کنی بگو یه نفرو معرفی کنم تو 24 ساعت سایتتو رفع فیلتر کنه ( سایت موزیک و فیلم رو باز نمیکنه )
به جز فيلم و موزيك هر سايتي رو بخواي ميتونه رفع بكنه؟!اگه میخوای هزینه کنی بگو یه نفرو معرفی کنم تو 24 ساعت سایتتو رفع فیلتر کنه ( سایت موزیک و فیلم رو باز نمیکنه )
فهین که مدیرش هم همینجاستکوتاه کننده لینک که نرخش بالا باشه چی پیشنهاد می کنید ؟
سایتی معرفی کنید که خودتون دریافتی داشتید .
الویت اول سایت سایت ایرانی الویت بعدی سایت خارجی
لینک عضویت خودتونم بدید بی زحمت
به نظرم فهین گزینه خوبیهکوتاه کننده لینک که نرخش بالا باشه چی پیشنهاد می کنید ؟
سایتی معرفی کنید که خودتون دریافتی داشتید .
الویت اول سایت سایت ایرانی الویت بعدی سایت خارجی
لینک عضویت خودتونم بدید بی زحمت
نمیدونم والا رو چه حسابی قیمت میدهچقد میگیره ؟
طرف زنه فک کنم مخشو بزنی همون فیلمم باز میکنهبه جز فيلم و موزيك هر سايتي رو بخواي ميتونه رفع بكنه؟!
عجب آدمایی پشت این پایگان نشستن با این همه تیکت و تماس گرفتن یه جواب درست به آدم نمیدن محصول از اول فرودین هنوز معلق و در حال بسته بندی! اون هم سفارش تهران نه راه دور، مشتری ها هم همش زنگ میزن فحش میدن...
ایران امیر سرعت ارسالش بهتره ولی فقط پرداخت آنلاین داره!
کجا بیشترین سرعت رسیدگی رو داره؟
یک مدت به صورت منظم پست هاو بزار و همزمان fetch کن ( منظم یعنی اینکه اگه امروز ساعت ۷ و ۱۰ و ۱۲ پست زدی، فردا هم سر همین ساعت ها پستاتو بزن)کسی واقعا نمیدونه مشکل از چیه ؟
اگه میخوای هزینه کنی بگو یه نفرو معرفی کنم تو 24 ساعت سایتتو رفع فیلتر کنه ( سایت موزیک و فیلم رو باز نمیکنه )
سرت کلاه نزارن، ببین طرف چند تا امتیاز مثبت دارهشماره ای نشانه ای چیزی ازش بفرست خصوصی عمو