#سوال
اگر ساب دامین یک سایت مشکل داشته باشه و فیلتر بشه دامنه اصلی هم فیلتر میشه؟
آی گفتی...
دقیقا مشکلت مثل عکس زیره، اگر تونستی درستش کنی به منم بگو چه جوری، چون درست شدنی نیست گوگل واقعا هنگ کرده!
مشاهده پیوست 1006270
من که 24 ساعت فیلترشکن فعاله افت اینا نداره تو کارش خخخدوستان واسه شما هم چند وقتیه که سرعت اینستاگرام و تلگرام افت کرده؟
isp میگه واسه هیلترینگ هوشمنده
یعنی چی؟ کد ورفای جدیدی رو بگیری برای ورفای باید کد قبلی رو پاک کنیجفت سایت ها باید از یه روش وریفای شده باشن
پس به ریسکش نمیرزه :general606:بستگی داره عمو فیلتر چی اون روز اعصابش خورد باشه یا نباشه
بزنه کل دامین فیلتر کنه
یا اون بخشو فقط
با یه چیز شکن این مشکلم حل میشه :general406:پاول دورف، موسس تلگرام: تماس رایگان صوتی برای کاربران ایرانی هم فعال شده، اما اپراتورهای ایرانی آن را فیلتر کرده اند!
ایرانی جماعت هیچ وقت محدودیت نمیتونه تحمل کنهبا یه چیز شکن این مشکلم حل میشه :general406:
منم این مشکل رو داشتم جفت سایت ها هم با روش متتگ وریفای کرده بودم.آی گفتی...
دقیقا مشکلت مثل عکس زیره، اگر تونستی درستش کنی به منم بگو چه جوری، چون درست شدنی نیست گوگل واقعا هنگ کرده!
مشاهده پیوست 1006270
رفع فیلتر شدتماس صوتی تلگرام فعال شده فیلتر هم نیست
دو تا سایت نیست یکیه دامینش رو تغیر دادم برای همین نمیشه همزمان دو تا ورفای گذاشت همون ورفای جدیدی رو هم سه جا گذاشتم داخل یوآست هیدینگ و ایندکس ولی فرقی نکردمنم این مشکل رو داشتم جفت سایت ها هم با روش متتگ وریفای کرده بودم.
سایت قدیمی رو بجز روش متاتک با آپلود فایل هم وریفای کردم درست شد.
از دو روش استفاده کنید انشالله درست میشه برای شما هم.
مشاهده پیوست 1006284
چون هاستشون ایران هست.دوستان چرا فیلترینگ پس از ارسال ایمیل حذف یه مطلب؛ بعداز حذف کردن صفحه از سایت باز هم مطلب رو فیلتر میکنه؟؟؟
چبکار باید کرد که مثل سایت های دانلود که مینویسن " لینک به دستور فلان برداشته شد" اما خودِ صفحه فیلتر نشه!!!!!
یه تگ سایتمو فیلتر کردن که ورودی خوبی داشتم. :| نمیدونم چیکار کنم که حداقل از گوگل که میان به صفحه فیلتر شده برنخورن :|
کارپیلا واسه هر بنر چقدر میشه؟
یا مثلا اون یکی کچله باقری سوار پورشه دیدمش!! واقعا اینا چی کار میکنن؟!
دوستان یه موردی .. ما سایتمون رو سه بار در ساماندهی ثبت کردیم برای رفع فیلتر . هر بار یه ایرادی گرفتن. حالا که بن کل مشکل رو حل کردیم .. میگه شما سه بار ثبت کردید دیگه نمیتونید ثبت کنید. این مشکل رو چیکار کنم ؟
بعد یکماه هم نمیشه؟
یکی از دوستام رو همش گیر میدادن..آخرش دامین تغییر داد