@Business plan
سربازيتو چيكار كردي؟ بروخودتو بزن به ديوونگي كارت معافيت قرمز بگير!
نتونستم، خودمو زدم به لکنت شدید زبان و ناشنوایی گفتن معاف از رزم بهت میدیم!! خلاصه به هر دری زدم از گرفتن زن معلول (اون هم کارت پایان خدمت لازم بود!!!) تا shemale شدن!! یکی گفت نامه گی از دکتر بگیر معافی میدن چون اگر بره ترتیب همه را میده و فلانی گرفته معاف شده! نرفتم ترسیدم به جرم *** بگیرن یونم بزارن چون قانون معافی یه چیز میگه قانون اساسی چیز دیگه@Business plan
همین جوری عادی رفتار کنه بهش میدن@Business plan
چه جوری؟!راحته که!
همه مشکلاتش به اون جاشه منم اگه مثل دوستم چون پارتی داره صبح میرفت رو تخت میخوابید ظهر برمیگشت بودم که دیگه داوطلبانه چند سال بیشتر میرفتم.@Business plan
اگه میخای معافی بگیری، معافیت پزشکی نگیری خیلی بهتره
ممکنه بعدا یه شغل خوب بهت پیشنهاد بدن که به خاطر داشتن معافیت پزشکی نتونن استخدامت کنن
http://www.sarbazi.us/fa/news/639/معافشدگان-پزشكی-بیكار-میمانند.html
http://jamejamonline.ir/online/929995763572559048/اشتغال-با-کارت-معافیت-پزشکی-ممنوع
در مورد معافیت با طلاق پدر مادر هم قاونو تغییر کرده و به همین راحتی نیست، باید یه مدت از طلاق پدر مادرت گذشته باشه و یه جایی هم شنیدم که نمیتونن تا یه مدت بعد از معافیت هم ازدواج کنن
اینقد سخت نگیر، من خودم خیلی میترسیدم سر سربازی چون فکر میکردم نمیتونم دووم بیارم به خاطر اینکه اجتماعی نبودم و بیشتر با تنهایی حال میکردم (افسرده نبودما )
ولی رفتم، خیلی هم خوش گذشت، البته یه جای خوب خدمت کردم اونم شانسی
بزا تولید کنهیوتوب برای ویدیوهای فارسی هم زیرنویس تولید میکنه اونم انگلیسی چرت و پرت :general210:
یکی از برق بکشه
باید تاریخ عضویت, تاریخ اولین استفاده از سرویس های گوگل تالک و..., تاریخ تولد, جواب سوال امنیتی و خیلی چیز های دیگه رو به گوگل تحویل بدیویندوزم رو عوض کردم
رمز عبور جیمیلم رو یادم رفته
البته هنوز توی کروم اندروید و اپ اندروید لاگین هستم
چیکار باید بکنم ؟
وقتی میزنم بازگردانی رمز عبور شماره موبایل میدم کد میفرسته بعد کد دوباره میگه به فلان ایمیل یه لینک فرستادیم برو تاییدش کن
باید تاریخ عضویت, تاریخ اولین استفاده از سرویس های گوگل تالک و..., تاریخ تولد, جواب سوال امنیتی و خیلی چیز های دیگه رو به گوگل تحویل بدی
برای من هم همچین مشکلی پیش اومد, هر کار کردم نشد در نهایت بیخیالش شدم الان از Live.com استفاده میکنم خیلی عالیه جیمیل فقط برای ثبت گوگل وبمستر
اتفاقا من خیلی زرنگ تر بودم زمان عضویت همه چیز را یادداشت کردم گذاشتم یه گوشهچه میگویی ای سبک مغز
کل اطلاعات م از سال 2013 فیه ما فیه
من تا حالا کاری با نت افزار نداشتم. این کد های تخفیفش ار کجا میادو مهمتر از همه برای دامین هم تخفیف حساب میشه یا فقط هاست؟
مشکلم اینهاگه منظورتون نت افراز هست ، توی پنل کاربری یه قسمت هست بنام بازاریابی که می تونید کد بگیرین
اینجا، قیمت مناسب تیکت پیشتیبانی هم کمتر از پنج دقیقه جواب میدنسلام.
یک هاستینگ با پشتیبانی خوب و قیمت مناسب پیشنهاد بدید.