سایتت در چه زمینه ای؟دوستان ارزش داره سایتو بدی دست سئو کار 20 هزارتا ایپی تحویل بده 3 میلیون یا خودمون 3 تومن بک لینک بگیریم بصرفه تره ؟
سئو کار تو قرارداد ذکر کرده 50 درصد ورودی از گوگل باشه
نظرتونو بدین دوستان
دانلود نرم افزارسایتت در چه زمینه ای؟
خدایا یعنی میشه یه روزی باشه که این طور وبمسترا رو سر کیسه نکنن؟ نه 3 تومن بده ب طرف نه خودت بک لینک بخر .دوستان ارزش داره سایتو بدی دست سئو کار 20 هزارتا ایپی تحویل بده 3 میلیون یا خودمون 3 تومن بک لینک بگیریم بصرفه تره ؟
نظرتونو بدین دوستان
داداش 2.5 دادم به سئو روز، 30 تا دونه(یعنی یک لینک در یک صفحه) بک لینک ساخت ظرف شش ماه دیگه هیچ کاری نکرد.دوستان ارزش داره سایتو بدی دست سئو کار 20 هزارتا ایپی تحویل بده 3 میلیون یا خودمون 3 تومن بک لینک بگیریم بصرفه تره ؟
نظرتونو بدین دوستان
اگه میتونی به صورت فیزیکی و حضوری باهاش قرارداد ببندی به نظر من 3 تومن رو بده تا برات سئو کنه چون این هزینه ش 1 الی 2 ماهه بهت برمیگردهدوستان ارزش داره سایتو بدی دست سئو کار 20 هزارتا ایپی تحویل بده 3 میلیون یا خودمون 3 تومن بک لینک بگیریم بصرفه تره ؟
نظرتونو بدین دوستان
خدایا تا کی این ایرانیا گول این سئو رو میخوام بخودندوستان ارزش داره سایتو بدی دست سئو کار 20 هزارتا ایپی تحویل بده 3 میلیون یا خودمون 3 تومن بک لینک بگیریم بصرفه تره ؟
نظرتونو بدین دوستان
توی اینکه تو با پول میتونی جز سایت های برتر باشی که هیچ شکی نیسخدایا تا کی این ایرانیا گول این سئو رو میخوام بخودن
واقعا من هنوز تو این چند ساله نفهمیدم توی ذهنتون چی فک میکنید ؟ ینی با این پولا سایت میاد بالا ؟
یه بار پیش خودتون فک کنید اگر با این هزینه ها سایت میومد بالا حتی شده وبمستر از زیر سنگم شده جور نمیکرد بیاد بالا ؟ اونوخ الان صفحه اول گوگل کل اینترنت بود نه فقط 10 تا نتیجه
التماس تفکر
آخ که نگو دلم آب شد. این جیگر، عروسک پلاستیکی نیست
اون موقع عینک نداشتمفکر کردم عروسکه!آخ که نگو دلم آب شد. این جیگر، عروسک پلاستیکی نیست
چوآ جونمه از کره، تو کار موزیک ویدئو کره ای ژاپنی AOA و... بودم که پیداش کردم
ای کلک از اون عروسک چینی ها که میشه باهاشون... کجا سراغ داری؟!
فک کنم توام از این عاقل هایی هستی که خودشونو به دیوونگی میزنن (شایدم برعکس )آخ که نگو دلم آب شد. این جیگر، عروسک پلاستیکی نیست
چوآ جونمه از کره، تو کار موزیک ویدئو کره ای ژاپنی AOA و... بودم که پیداش کردم
ای کلک از اون عروسک چینی ها که میشه باهاشون... کجا سراغ داری؟!
نهایت یکماه هم برمیگرده این مبلغ 3 تومن اصلا پولی نیست واسه یه سایت 20 هزار ایپی ! قرارداد هم میبنیدم و هیچ مشکلی نیست البته فعلا سفارش معلق هس و افتاده واس دور بعدی سفارش های جدیدشاگه میتونی به صورت فیزیکی و حضوری باهاش قرارداد ببندی به نظر من 3 تومن رو بده تا برات سئو کنه چون این هزینه ش 1 الی 2 ماهه بهت برمیگرده
ولی اگه نمیتونی حضوری باهاش کار کنی خودت روی سئو سایتت کار کن که در این حالت اگه خوب یاد بگیری با نهایتا 1 تومن میتونی سایتت رو به این آمار برسونی
داداش همه چی قید میشه توی قرارداد مو به مو و گزارش کار رو هم میفرسته و اگر کوتاهی کنه مبلغ نیز برگشت داده میشه اینم قرار نیس دو روزه پروژه تحویل بده حداکثر یکسال ذکر شده توی قرارداد مبلغ هم در سه فاز و بعد پیشرفت 50 درصد و 90 درصد واریز میشه و...خدایا تا کی این ایرانیا گول این سئو رو میخوام بخودن
واقعا من هنوز تو این چند ساله نفهمیدم توی ذهنتون چی فک میکنید ؟ ینی با این پولا سایت میاد بالا ؟
یه بار پیش خودتون فک کنید اگر با این هزینه ها سایت میومد بالا حتی شده وبمستر از زیر سنگم شده جور نمیکرد بیاد بالا ؟ اونوخ الان صفحه اول گوگل کل اینترنت بود نه فقط 10 تا نتیجه
التماس تفکر
قرارداد نبستن باهاتون ؟ همینطوری پول دادین گفتین سئو کن واسم ؟داداش 2.5 دادم به سئو روز، 30 تا دونه(یعنی یک لینک در یک صفحه) بک لینک ساخت ظرف شش ماه دیگه هیچ کاری نکرد.
بعد 6 ماه هم نه تلفن جواب داد و نه پیام.. الانم رفتم فتا ازش شکایت کردم..
به قول یکی از دوستان اگر اینا می تونستن این کار رو بکنن خودشون سایت بالا می آوردن و این کار رو برای سایت خودشون می کردن!
داداش مبلغی که یکماهه برمیگرده دیگه در حقیقت ما داریم اونو سرکیسه میکنیم !خدایا یعنی میشه یه روزی باشه که این طور وبمسترا رو سر کیسه نکنن؟ نه 3 تومن بده ب طرف نه خودت بک لینک بخر .
<div class="row-header__wrapper">
<div class="row-header">
<div class="clearfix">
<div class="row-header__right">
<h2 class="row-header__title"><a href="http://www.youtube.com/sport" title="" class="">Sports</a></h2> </div>
<div class="row-header__left">
<ul class="row-header__links">
<li class="item-read-more">
<a href="http://www.youtube.com/sport" title="" class="">View All</a> </li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
ممنوناحتمالا این افزونه همینکارو میکنه :
https://chrome.google.com/webstore/detail/cssviewer/ggfgijbpiheegefliciemofobhmofgce/related?hl=en
آسمان هاستسلام هاست با قیمت مناسب بدون قطعی و سرعت خوب چی پیشنهاد می دید ؟