دقیقا مشکل همینجاست
کافیه رفتار گوگل با سایتتو چند هفته مورد بررسی قرار بدی تا ببینی گوگل حتی بعد ازاینکه بازدیدکننده میره از سایتت تا چند روز بازم زیر نظرش داره تا ببینه چیکار میکنه
دیگه اونچند دقیقه تو یسایت تو که جای خود
فاکتورهایی مث بونس ریت و این چیزا هم همینطوری به دست میاد اصلا راز بقای گوگل همه مینه و بر اساس همین داره کار میکنه
خیلی بچگانست که بخوای بگی گوگل این کارو نمیکنه
هوشمندی گوگل خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی فراتر ازاون چیزیه که در حد تصورات ماست و باید هم همینکار کنه حتی سال 2011 که شکایتهایی شد از گوگل که چرا رفتار کاربرانو پیگیری میکنه و حتی توی جی میل کدهایی پیدا شدبرای ردگیری کاربر و ... گفتند که اگر ما اینکارو نکنیم پس چطوری نتایج رو نمایش بدیم رتبه بندی کنیم و ... که آخرش به قانون رسید و تصویب شد که تا یه جایی مشکلی نداره
بعدشم این که گوگله یعنی نفسش به این چیزا بنده بیاد اینکارو نکنه ؟
شرکت های دیگه حتی اونایی که ارتباطی با جستجو ندارن هم اینکارو میکنن
اصن شرکت های دیگروول کن خود من برای سایتم همینکارو میکنم چون میخوام جمع آوری کنم برای نمایش تبلیغات هدفمند
نمیخواستم بگم ولی کافیه کدهای تبلیغاتی صبا و ای نتورک رو بررسی کنی حتی همین شرکتهای کوچیک هم دارن ردیابی میکنن !!!
به قول یه استادی وختی دیدیم تقلب هم میشه توی ادسنس ولی گوگل کاری نداره گفت گوگل رو هیچوخ دست کم نگیر یه جا مچتو میگیره که همین هم شد و جوری مچ گرفت که هیچوخ فکر تقلب نزنه به سرت
این هوشمندی گوگل رو که گفتم نتیجه بررسی حدود 4 ساله من و خیلی از برنامه نویسای خوب بود که الان البته چندتاشونو دقیقا میشناسی اگه اسمشونو بگم و دارن کار سئو انجام میدن
حدود 1 ترابایت اطلاعات هفتگی جمع آوری میشد از کاربران و مورد بررسی قرار میگرفت ( یه نوع کل کل و حرف من درسته بینمون بود که قرار شد اینکارو کنیم ببینیم چی به چیه ولی بعدش از همین راه برای هدفمند کردن آگهیو ... استفاده کردیم و همین الانم میکنیم )
شما وارد سایت میشی تا یه هفته بعدش (5 روز البته) بیا بهت بگم کجا رفتیو چیکار کردی توی اینترنت
اونوخ گوگل نکنه ؟
توی پست قبل هم گفتم فکر کنم انقدی دیگه منو میشناسید که بتونید بفهمید من که حدود 13 ساله کارم اینه آیا چیزی از این به اصطلاح سئویی که میگین نمیدونم ؟
من مشکلم با دروغ گفتنه
مشکل اینجاست که هرچی بیشتر از یه موضوعی اطلاعات به دست میاری اونوخ چیزای قبلی برات مسخره میشه برای همینه وختی میبینم طرف چند میلیون میگیره اونوخ میاد تگ h1 جا به جا کنه بهم زور میاد
این که میگی طمع میکنی خب فدات شم اگر میخواستم این کارو کنم که هیچوخ نمیومدم بگم سئو دروغه و مشتری بپرونم
خودم یه سایت سئو میزدم و انقدری دیگه اعتبار و ... دارم که بزنم همه این سایت های سئو رو جمع کنم و یه درآمد خوبی هم داشته باشم روش کاریم هم متفاوت بود :
شما هر نوع سایتی به من بده که امشب دامینشو ثبت کن و پس فردا با 100 هزار ایندکس گوگل و بازدید بالای 1 کا روزانه از گوگل بهت بدم
حتی مثلا میگفتم آقا من این کارو کنم شما بعدش بیا پول بده
یا حتی استفاده از اون اکانت های پرمیوم سئویی که دارم خیلی راحت تر بود کارم تو یه شب بیارم بالا سایتو
در کل چند تا چیزو بگم : برو یه کم کنفرانسهای گوگلو ببین یه کم توی انجمن های بزرگ و وبلاگ گوگل بچرخ اونوخ خودت متوجه میشی چرا باید دیدتو عوض کنی