Mohsen Khan
Registered User
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
سایت tnews اسپمه عایا؟
عاری
شوما مگه نمی خواستی بعد از عید از یک نفر شکایت کنی ؟ بی خیالیش شدی ؟
سایت tnews اسپمه عایا؟
کد:<script type="text/javascript"> var protoUrl = "tg:\/\/join?invite=XXXXX"; if (false) { var iframeContEl = document.getElementById('tgme_frame_cont') || document.body; var iframeEl = document.createElement('iframe'); iframeContEl.appendChild(iframeEl); var pageHidden = false; window.addEventListener('pagehide', function () { pageHidden = true; }, false); window.addEventListener('blur', function () { pageHidden = true; }, false); if (iframeEl !== null) { iframeEl.src = protoUrl; } setTimeout(function() { if (!pageHidden) { window.location = protoUrl; } }, 2000); } else if (protoUrl) { setTimeout(function() { window.location = protoUrl; }, 100); } </script>
دوستان چیکار کنم این کد در روز یک بار برای هر نفر اجرا بشه ؟
<script type="text/javascript">
function setCookie(cname, cvalue, exdays) {
var d = new Date();
d.setTime(d.getTime() + (exdays * 24 * 60 * 60 * 1000));
var expires = "expires="+d.toUTCString();
document.cookie = cname + "=" + cvalue + ";" + expires + ";path=/";
}
function getCookie(cname) {
var name = cname + "=";
var ca = document.cookie.split(';');
for(var i = 0; i < ca.length; i++) {
var c = ca[i];
while (c.charAt(0) == ' ') {
c = c.substring(1);
}
if (c.indexOf(name) == 0) {
return c.substring(name.length, c.length);
}
}
return "";
}
if (getCookie("showthis") == ''){
setCookie('showthis', 'isOk', 1);
var protoUrl = "tg:\/\/join?invite=XXXXX";
if (false) {
var iframeContEl = document.getElementById('tgme_frame_cont') || document.body;
var iframeEl = document.createElement('iframe');
iframeContEl.appendChild(iframeEl);
var pageHidden = false;
window.addEventListener('pagehide', function () {
pageHidden = true;
}, false);
window.addEventListener('blur', function () {
pageHidden = true;
}, false);
if (iframeEl !== null) {
iframeEl.src = protoUrl;
}
setTimeout(function() {
if (!pageHidden) {
window.location = protoUrl;
}
}, 2000);
}else if (protoUrl) {
setTimeout(function() {
window.location = protoUrl;
}, 100);
}
}
</script>
عاری
شوما مگه نمی خواستی بعد از عید از یک نفر شکایت کنی ؟ بی خیالیش شدی ؟
100 تومنمبلغی که از این گرافیست طلب دارید چقدره؟
100 تومن
همین که احضاریه واسش بره..خودش پولو پس میده:|فکر میکنید کسی که ۱۰۰ تومن رو نده پول دادگاه و کارای قضایی شما رو میده؟
نبود؟سلام
دوستان یه آدم کار بلد و مورد اعتماد برای ویرایش و تغییرات قالب وردپرس میتونید معرفی کنید؟
خودم ازین افزونه بعضی اوقات استفاده میکنم:دوستان طراح
سرویس، نرم افزار، پلاگین یا ابزاری میشناسید که بشه به واسطه اون استایل های موجود در یک div رو کپی کرد؟
به طور مثال کد زیر رو در نظر بگیرید
توی کد بالا کلاس مادر میشه row-header__wrapper و مابقی زیر مجموعه این کلاس هستنHTML:<div class="row-header__wrapper"> <div class="row-header"> <div class="clearfix"> <div class="row-header__right"> <h2 class="row-header__title"><a href="http://www.youtube.com/sport" title="" class="">Sports</a></h2> </div> <div class="row-header__left"> <ul class="row-header__links"> <li class="item-read-more"> <a href="http://www.youtube.com/sport" title="" class="">View All</a> </li> </ul> </div> </div> </div> </div>
میخاستم بدونم راه حلی هست که بتونم css های مرتبط با تمامی زیر مجموعه این کلاسو کپی کنم؟
به صورت دستی میتونم با استفاده از ابزارهای inspect Element این کارو انجام بدم ولی مجبورم تک تک کپی کنم که در اکثر موارد چون که کلاس عمیق هست خیلی از کدهای css از دستم در میره
ممنون.
@l3est
@MOHAMMAD026_1
@EmpireWorld
و مابقی دوستان .
اسپم نیس اسپمرهسایت tnews اسپمه عایا؟
همون دیگ.اسپم نیس اسپمره
کلی سایت دیگه هم هستن که اسپمرن ولی رتبه های خوبی دارنهمون دیگ.
خب چجوری تا 100 ایران اومده : |
تازه با نام شرکت هم ثبته دامنش : ))
فکر میکنید کسی که ۱۰۰ تومن رو نده پول دادگاه و کارای قضایی شما رو میده؟
امروز با ماشین از کنار ************ رد شدم
من داشتم میرفتم نزدیکای آزادشهر و از اون طرف روحانی رفته بود معدن آزادشهر بازدید:general205:
تو جاده هر 200 متر یک ماشین راهنمایی و یه ماشین نیرو انتظامی مستقر بودن..طرف سرهنگ تمام راهنمایی رانندگی بود..وسط دور برگردون ایست کرده بود..گفتم عجیبه!!این بابا تو این هوای به این گرمی وسط ظهر اومده اینجا حتما یه خبراییه...
زدم کنار از یکیشون پرسیدم داستان چیه که گفتن رییس جمهور میخواد بره سمت گرگان از آزادشهر
بعد یدفعه دیدم 20-30 تا ماشین انتظامی و دولتی و از این ماشینای تمام سیاه دارن میرن که گفتم به به..:general206::general206:
این افتخار بزرگ نصیبمون شد
دنبالشون رفتی شما هم ؟ درگیری معدنچیان رو با روحانی دیدی ؟امروز با ماشین از کنار ************ رد شدم
من داشتم میرفتم نزدیکای آزادشهر و از اون طرف روحانی رفته بود معدن آزادشهر بازدید:general205:
تو جاده هر 200 متر یک ماشین راهنمایی و یه ماشین نیرو انتظامی مستقر بودن..طرف سرهنگ تمام راهنمایی رانندگی بود..وسط دور برگردون ایست کرده بود..گفتم عجیبه!!این بابا تو این هوای به این گرمی وسط ظهر اومده اینجا حتما یه خبراییه...
زدم کنار از یکیشون پرسیدم داستان چیه که گفتن رییس جمهور میخواد بره سمت گرگان از آزادشهر
بعد یدفعه دیدم 20-30 تا ماشین انتظامی و دولتی و از این ماشینای تمام سیاه دارن میرن که گفتم به به..:general206::general206:
این افتخار بزرگ نصیبمون شد
نه والا..من داشتم میرفتم خونه مادربزرگم...دنبالشون رفتی شما هم ؟ درگیری معدنچیان رو با روحانی دیدی ؟