روی کامپیوتر چه نرم افزاری هست که فایل های snb. راحت باز کنه؟
چه سیستم عاملی؟
از اینجا میتونید convert کنید
https://convertio.co/snb-pdf/
روی کامپیوتر چه نرم افزاری هست که فایل های snb. راحت باز کنه؟
حسادتhttp://www.film2movie.biz
بدبخت فیلتر شد
خیلی تر تمیز کار میکنه فیلمای مورد دارو هم که نمیذاره نمیدونم چرا فیلترش میکنن بدبختو
سمت شما هوا شرجيه؟سمت بندر تركمن چي؟امروز با ماشین از کنار ************ رد شدم
من داشتم میرفتم نزدیکای آزادشهر و از اون طرف روحانی رفته بود معدن آزادشهر بازدید:general205:
تو جاده هر 200 متر یک ماشین راهنمایی و یه ماشین نیرو انتظامی مستقر بودن..طرف سرهنگ تمام راهنمایی رانندگی بود..وسط دور برگردون ایست کرده بود..گفتم عجیبه!!این بابا تو این هوای به این گرمی وسط ظهر اومده اینجا حتما یه خبراییه...
زدم کنار از یکیشون پرسیدم داستان چیه که گفتن رییس جمهور میخواد بره سمت گرگان از آزادشهر
بعد یدفعه دیدم 20-30 تا ماشین انتظامی و دولتی و از این ماشینای تمام سیاه دارن میرن که گفتم به به..:general206::general206:
این افتخار بزرگ نصیبمون شد
تا بندرترکمن 30 دقیقه راهه با ماشین..سمت شما هوا شرجيه؟سمت بندر تركمن چي؟
شمال اكثر جاهاش شرجي هست. ما سمت رامسر زياد ميريم اما اونجا آب و هواش خيلي خوبه. هيچ جا هم شرجي بودن محمود آباد و فريدون كنارو نداره!تا بندرترکمن 30 دقیقه راهه با ماشین..
اره شرجیه..ولی به جنوب نمیرسه..اما هواش خفه هست..نمیشه راحت نفس کشید
باشد که بدردت بخورد!ایا توی تنظیمات داخل PC یا مودم گزینه ای هستش که مثلا اگر از اینترنت 20 دقیقه استفاده نشه خود به خود قطع کنه اینترنت رو ؟
کسی نبود راهنمایی کند؟سلام دوستان یه وی پی اس فقط یرای آپلود و دانلود نیاز دارم شاید در روز 2 گیگ اطلاعات برای دانلود و آپلود استفاده بشه از کجا تهیه کنم مناسب باشه ویندوز هم باشه بهتره قبلا با ویندوز کار کردم
توی WHT تاپیک بزن و درخواست آفر کن. بچه های اونجا بهت سرویس مورد نظرت رو پیشنهاد میکننکسی نبود راهنمایی کند؟
بیا اینجا ببین بدردت میخوره یا نهکسی نبود راهنمایی کند؟
WHT کجاست؟!توی WHT تاپیک بزن و درخواست آفر کن. بچه های اونجا بهت سرویس مورد نظرت رو پیشنهاد میکنن
اونجا و صد جای دیگه هم دارم با ایمیل موقت اسپم میدم، فقط تویتر، فیسبوک، تامبلر و بلاگر نمیتونم برم بخاطر شیلترینگ، قیلترینگ هوشمند کی میاد تا آنها رو هم فتح کنم؟!اونقدری که تو این آذرآنلاین رو اینجا تبلیغ کردی..وب داده رو تبلیغ نکردن
------------------
WHT
انجمن وب هاستینگ تاک:general508::general508:
اونجا هم جای خوبیه واسه اسپم دادن در مورد هاست و سرور و اینا..میتونی اونجا هم بری:general307:
سلام.سرعت 3g رایتل خوبه؟
سلام
فایرفاکس هم مثل کروم برای افزونه پول می خواد؟
کروم اگه دیویلوپر باشی اول باید پول بدی
منظورم اپلود افزونه است پول نمیگیره دیگه؟فایرفکس نرم افزار آزاده و کلا داستانش با کروم جداست
بعضی افزونه های پولی هم داره ولی مشابهشون پیدا میشن رایگان