https://developer.mozilla.org/en-US/Add-ons/Distributionمنظورم اپلود افزونه است پول نمیگیره دیگه؟
من افزونه ساختم میخوام بزارم
https://developer.mozilla.org/en-US/Add-ons/Distributionمنظورم اپلود افزونه است پول نمیگیره دیگه؟
من افزونه ساختم میخوام بزارم
آي آر پاپ آپ از بقيه بهتره.دوستان گرامی از سایت پاپ اپ .... استفاده میکنم و 3 پاپ اپ که باز میشه اندازه 1 پاپ اپ سایت .... در امد نداره
خوبیش این هست که هر موقع درخواست کنید واریز میکنه اما زیر 50 هزار تومن 500 تومن کم میکنه بدیش این هست که درست شمارش نمیکنه
از دوستانی که سایت پاپ اپ خوب سراغ دارن , لطفا معرفی کنن
احتمالا پا.پ مست.ر نیس؟دوستان گرامی از سایت پاپ اپ .... استفاده میکنم و 3 پاپ اپ که باز میشه اندازه 1 پاپ اپ سایت .... در امد نداره
خوبیش این هست که هر موقع درخواست کنید واریز میکنه اما زیر 50 هزار تومن 500 تومن کم میکنه بدیش این هست که درست شمارش نمیکنه
از دوستانی که سایت پاپ اپ خوب سراغ دارن , لطفا معرفی کنن
تست شده لطفا سایت دیگه ای معرفی کنیدآي آر پاپ آپ از بقيه بهتره.
لطفا سایت معرفی کنیداحتمالا پا.پ مست.ر نیس؟
غیر از irpopup اشتباهه از سیستم دیگه ای استفاده کنید!لطفا سایت معرفی کنید
ممنونم دوست عزیز , نیاز به یک سایت دیگه برای پاپ اپ دوم دارم به غیر از اونهایی که اسم برده شده اگر سایت دیگه ای دوستان تست کردن لطفا معرفی کننغیر از irpopup اشتباهه از سیستم دیگه ای استفاده کنید!
به دلایل زیر:
1- ایران پاپ آپ خوب میشماره
2- تبلیغات موبایلی میتوانید غیرفعال کنید
3-احتمال اینکه کد های مخرب توی سایتتون باز کنه خیلی کمه چراکه خیلی از همین سایت های پاپ آپ هم کد مخرب باز میکنن و اینکه از یک آیپی موارد :یک صفحه، کانال تلگرام و دانلود آپ اندروید رو باز میکنن!!
4- واریزی مرتب
-----------
irpopup نه مشتری منه نه داداشمه و نه چیز دیگه...من اصلا با پاپ آپ موافق نیستم اما مجبورم برای مخارج بذارم! ولی درحال حاضر مناسب ترینش همین irpopup هستش..حداقل کمتر به سایتت ضرر میرسونه
این دو تا هم خوبن ولی در کل سایت های پاپ آپ بیشتر به فکره جیب خودشونن تا جیب وب مستر و غیرهممنونم دوست عزیز , نیاز به یک سایت دیگه برای پاپ اپ دوم دارم به غیر از اونهایی که اسم برده شده اگر سایت دیگه ای دوستان تست کردن لطفا معرفی کنن
درود پاپ مستر صحیح شمارش نمیکنه و بدون اجازه تعداد بیشتری پاپ اپ باز میکنه و یه مدت هم تبلیغات موبایل گذاشته بود که اپ خودکار روی گوشی کاربر دانلود میشد !!این دو تا هم خوبن ولی در کل سایت های پاپ آپ بیشتر به فکره جیب خودشونن تا جیب وب مستر و غیره
یعنی اون مشکلی که داری توی همه سایت های پاپ آپ تقریبا وجود داره
ولی آی آر پاپ آپ به نسبت بقیه خیلی بهتره
popupads.ir
popmaster.ir
به خاطر تعداد مطالب بیشتر بالا میان و اینکه یه بچه 14 ساله صبح تا شب بیکار نشسته لینکشو هزار جا میذاره :general304:باز این وبلاگارو گوگل بالا آورد تو رتبه ها !!!
یه مدت راحت شده بودیما...
کپی می کنن ، از ما هم بالاتر هستند !!!
علی برکت الله !
composer یه نرم افزار تحت کامند لاین هستبرنامه نویسا میتونن یه راهنمایی کوچیک کنن ؟
اینجا رو ببینید »» link یا این link
مشاهده پیوست 1011250
میخام این اسکریپت رو روی لوکال اجرا کنم
کار این اسکریپت اینه که از فایل ویدئویی یه تصویر thumbails میگیره و مجموعه ای از تصاویر فیلم رو تولید میکنه که برای thumbnail-webvtt ازش استفاده میشه
توی راهنماش نوشته که نصب کردن به این صورت: composer require amnuts/jwplayer-thumbnail-preview-generator
کجا باید این دستور رو اجرا کنم؟ توی cmd ؟
کجا باید این فایل (thumbnails.php) رو بزارم؟ تو کدوم پوشه ؟
لطفا راهنمایی کنید
@l3est
@MOHAMMAD026_1
و مابقی دوستان برنامه نویس
درضمن php_ffmpage , php_gd2 هم روی wamp نصبه و برای اسکرین گرفتن از فریم دلخواه هم تستش کردم و به خوبی جواب داده
ممنون
سلام ریپورت میشید بعد از یه مدت.دوستان یه برنامه ای نوشتم شماره های فعال را توی تلگرام پیدا میکنه برام
فقط چطوری میتونم اضافشون کنم به کانال انگاری در روز بیشتر 200 تا نمیشه و اینکه بعدا ریپورت میشی درسته؟
راه دور زدنش چیه
شماره ها خیلین
بنظرتون چرا بیشتر هاستینگ های ایرانی از اینجا سرویس و اسکریپت میگیرن؟!چنگیز هاست با مدیریت آقای خر کیف زاده 100 گیگ هاست رایگان میده!!!
x z n . i r