mohammad_r03
کاربر تازه وارد
سلاممشکلم اینه
چون شما داری دامین سفارش میدی. یه هاست سفارش بده میبینی تخفیف داده میشه حتی با کپن خودتت.
سلاممشکلم اینه
کسی از معافیت سربازی سردرمیاره ؟ دانشجو ام میخوام اقدام کنم . دقیقن چه کنم ؟:general609: این قانون که بزودی اجرا میشه .(شایدم شده )
از چه نظر؟دوستان کیفیت کدنویسی یک سایت را چطوری می شه به صورت آنلاین بررسی کرد ؟
اول کارای ریدایرکت رو انجام بدید و مطمئن بشید که بدون مشکل تمام صفحات به آدرس جدید منتقل میشند.ممنون از شما . یعنی اول ریدرکت رو انجام بدم دیگر ؟! ریدیرکت رو هاست باید انجام بده یا خودم هم می تونم ؟!
وبگذر هم مگه آمار گیر محسوب می شه ؟ :android02:
از آمارفا استفاده کندوستان آمارگیر وبگذر آمارش خراب شده ؟ یا من اینجوری فکر میکنم
نظرتون در مورد این موضوع؟تعویض رایگان مودم وایمکس ایرانسل با مودم TD-LTE مدل B5142
من که مودمو قبل عید فروختم ۸۰ تومن، ۴۰ تومن گذاشتم روش رفتم یه مودم 4g گرفتم با ۱۰ گیگ بسته رایگان، ۱۰ گیگ هم توی عید رایگان برام فعال شدتعویض رایگان مودم وایمکس ایرانسل با مودم TD-LTE مدل B5142
اخه به کارم هم نمیادمن که مودمو قبل عید فروختم ۸۰ تومن، ۴۰ تومن گذاشتم روش رفتم یه مودم 4g گرفتم با ۱۰ گیگ بسته رایگان، ۱۰ گیگ هم توی عید رایگان برام فعال شد
اون موقع زنگ زدن میگفتن بیا مودمتو رایگان بده و lte ثبت نام کن :general211:
اگه برای Huawei هست حرف نداره چون تعریف زیادی از مودماش شنیدم
وایمکسو رد کن بره، هم گرونه و هم دارن از رده خارجش میکنن و به گفته خودشون چند ماهه دیگه کلا نسلشو منقرض میکنناخه به کارم هم نمیاد
اره فکر خوبیهوایمکسو رد کن بره، هم گرونه و هم دارن از رده خارجش میکنن و به گفته خودشون چند ماهه دیگه کلا نسلشو منقرض میکنن
حداقل lte اگه بکارت نیومد بعدا میفروشی
lte زیر 130~150 فکر نکنم باشه دیگهاره فکر خوبیه
ولی دیدم طرح رایگان تعویض مودم
یه بسته سه ماهه هم روش هست که باید اونو پرداحت کنی با مالیات اینا میشه حدود 46 ت
باید ببینم قیمت خود مودم lte چند هست به صرفه هست چهارتاشو عوض کنم
یا ضرر میکنم این وسط
من يكي از دوستام همين هفته پيش يه دونه خريد ميگه خوبه و راضي هستش با هزينه ارسالش براش 170 افتاد. البته حتما قبلش چك كن كه توي محلتون آنتن ميده يا نه.نظرتون در مورد این موضوع؟
چون خودم چهار تا وایمکس دارم
یکیشو که یه کارایی باهاش کردم مک ادرسش پرید دیگه کانکت نمیشه
3 تا دیگه سالمه
قیمت این مودم TD-LTE چنده
چهارتاشو عوض کنم
بعدا بفروشمشون :|
از همه دقیقتر رو بهتر گوگل انالیز تو نت سرج بزن یاد بگیر همین بهترینه.
گوگل آنالیز هست ولی ازش سر در نمیارم معلوم نیست کجا به کجاس