الان 4G دیگه داره میره کنارمودم های ایرانسل الان تو جشنواره هست اینجا و با پنجاه درصد تخفیف میفروشن
باید 4.5G گرفت
-------------
بسته های td-lte هم اگه به صرفه بود میشه خرید
الان 4G دیگه داره میره کنارمودم های ایرانسل الان تو جشنواره هست اینجا و با پنجاه درصد تخفیف میفروشن
کدام تخفیف؟ یه لینک بزار از این مودم ارزون, من که زیر 300 تومن ندیدم این ها همه دروغهمودم های ایرانسل الان تو جشنواره هست اینجا و با پنجاه درصد تخفیف میفروشن
از یاهو استفاده میکنی؟ :general509:
پشت این ایمیل یا یه افغانیه یا آفریقایی، من قبلا از اینا زیاد داشتم آخرش یا تلکه میشی پولا رو میخواد بالا بکشه یا ویروس و...هنوز روحانی نیومده..ملت خارجکی شدن:general707::general707:
--------------------- ایمیل انگلیسی اومده واسم -----------------
مشاهده پیوست 1013399
ترجمه:
سلام محمد. من کوثرم.
من تو این صفحه با چهره و عکس و نام شما مواجه شدم و بیوگرافی شما مرا تحت تاثیر قرار داد :|:general703::general707: من تعدادی مشکل در لپ تاپم دارم. :general712:من میخوام انتی ویروس avast خودمو آپدیت کنم:general205:اما نمیتونم
به من کمک میکنی؟:general412:
لطفا به ایمیل من پاسخ بده:general509:
کوثر بلا..خونمون نیا:general206:
از یاهو استفاده میکنی؟ :general509:
Me Too
پشت این ایمیل یا یه افغانیه یا آفریقایی، من قبلا از اینا زیاد داشتم آخرش یا تلکه میشی پولا رو میخواد بالا بکشه یا ویروس و...
میگی نه بهش جواب بدی ازت اسم و فایل و شماره و... هم میگیره!
فکر میکنی هکر و... چه جوری کار میکنن؟ همون اول کار میگن بیا...
این تروجانه
اینجا تو خود نمایندگی کرمان مودم lte رو بنر بزرگ زده با پنجاه درصد تخفیف 149 هزار تومانکدام تخفیف؟ یه لینک بزار از این مودم ارزون, من که زیر 300 تومن ندیدم این ها همه دروغه
من کرمانم، روی سایت که چیزی نبود، کدوم آدرساینجا تو خود نمایندگی کرمان مودم lte رو بنر بزرگ زده با پنجاه درصد تخفیف 149 هزار تومان
خود نمایندگی رسمی ایرانسل زده
دروغ چی بگه
کسی تو تاپیک دوست نداشت بگه پی وی هم مشکلی نیستکسی تجربه جدیدی داره ممنون میشم مشارکت کنه
https://forum.persiantools.com/threads/سایت-فیلم-از-ثبت-تا-ساماندهی-تا.867389/
روبرو کتابخونه ملیمن کرمانم، روی سایت که چیزی نبود، کدوم آدرس
به این نکته خوبی اشاره کردی پسیه مدت این مدل z6000 رو خیلی تبلیغ میکردن با قیمت 149
https://www.digikala.com/Product/DKP-196590/irancell-z6000-td-lte-modem#!/tab-techspecs/
چیزی که تو توضیحاتشون نیست اینه که رمزگزاری مودم WEP هست که خیلی راحت هک میشه. کافیه یه همسایه دوستدار نت فری داشته باشی...
الان توی سایت ایرانسل مودم lte مدل gp2101 رو داره با 50 درصد تخفیف میده 149 تومن.من کرمانم، روی سایت که چیزی نبود، کدوم آدرس
سلام
شمام این مشکل رو دارید
حدود چند روزه که اینترنت مخابرات هر دو سه دقیقه قطع و وصل میشه
بنظرتون مشکل از چیه
اول چراغ خط تلفن قطع میشه بعد مودم . از اول شروع میکنه به چشمک زدن تا ی دقیقه اینترنت وصل باشه باز دوباره قطع بشع
شما هم این مشکل رو دارید آیا ؟؟
این مشکل می تونه از مودم باشه چون حدود ی سالی هست ریست نکردمش .
یا بخاطر انطخ آب ته . ؟؟؟
لطفا کمک بفرمایید . پلیززززززز
خب دیگه سال 90 مخابرات حرف اول رو میزد البته تو منتطقه ما !!مشکلت اینه که روز اول رفتی سراغ مخابرات، باید از پارس آنلاین، شاتل و... استفاده میکردی
اسم ایرانسل را نبر که حالم به هم میخوره ، چند وقت دیگه 4.5 آورد سرعت 4g رو اندازه 3g تغیر داد چی کار میکنی؟! همونطور که مودم و گوشی های 3g رفت تو سطل آشغال 4g هم عمری نمیکنه . از مخابرات دستور تخلیه بده برو از پارس آنلاین یا شاتل اینترنت بگیر
فارغ از بحثای بی ثباتی و عدم گرفتن ip و مشکلات دیگش، من هرچی سرچ کردم دیدم همچین مودمی توی سایتای خارجی نیستیه مدت این مدل z6000 رو خیلی تبلیغ میکردن با قیمت 149
https://www.digikala.com/Product/DKP-196590/irancell-z6000-td-lte-modem#!/tab-techspecs/
چیزی که تو توضیحاتشون نیست اینه که رمزگزاری مودم WEP هست که خیلی راحت هک میشه. کافیه یه همسایه دوستدار نت فری داشته باشی...