• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
خوبه که
40 سال ملت دنبال همچین چیزی بودن ولی نمیتونستن
حالا تازه اینم یه شبه. از فردا دوباره میشه مثه سابق
دوس نداری شادی ملتو ببینی؟
من خودم از شادی کنان فعال بودیَم :دی
اما مردم نباید کوتاه بیان! روحانی قول داد که کل تحریم ها رو برداره که این ۲ حالت داره :
۱. یا کل تحریم ها رو بر میداره و ما ملت شاد و شنگولی میشیم که بعیده !
۲. نمیتونه برداره و ۲۴ میلیون رای روحانی با اون ۴ میلیون توتولو میریزن تو خیابون :) این قول کار و کاسبی این بچه های بالا رو خراب کرده :)))))

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
من خودم از شادی کنان فعال بودیَم :دی
اما مردم نباید کوتاه بیان! روحانی قول داد که کل تحریم ها رو برداره که این ۲ حالت داره :
۱. یا کل تحریم ها رو بر میداره و ما ملت شاد و شنگولی میشیم که بعیده !
۲. نمیتونه برداره و ۲۴ میلیون رای روحانی با اون ۴ میلیون توتولو میریزن تو خیابون :) این قول کار و کاسبی این بچه های بالا رو خراب کرده :)))))
امان از این بچه های بالا که مثه یه تیکه سنگ افتادن وسط اتوبان و نه خودشون میرن و نه میذارن بقیه برن :D
اینا کاسبان تحریم ان :D ولی در کل بقیه تحریم ها به این راحتی برداشته نمیشه مخصوصا حقوق بشر و موشک :general112:
نقض این دو تا از اول بوده و هست و خواهد بود و خیلی خیلی بعید به نظر میرسه که تحریم هاشون هم به این زودیا از بین بره

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
امروز شدیدتر شده و بیشتر (تندتر) قطع میشه
بعضی مواقع مودم ریستارت میشه !!
کسی دقیقا همچین چیزی براش پیش نیومده ؟؟؟
لطفا کمک کنید
سلام.
من قبلاً مشکلی شبیه مشکل شما داشتم. اینترنت ADSL مخابرات روی خط فیبر نوری داشتم که هر دو دقیقه یکبار قطع و وصل میشد. گاهی اوقات هم تا چند ساعت میشد که اصلاً قطع و وصلی نداشتم. مودم رو به ابتدای خط تلفن که وارد خونه میشد وصل کردم بازم این مشکل بود (یعنی مشکل از سیم کشی داخل خونه نبود). تو منطقه ما کابل تلفن به صورت هوایی میاد (زیرزمینی نیست) و خیلی بد توزیع شده. جوری هست که اگه یه کامیون رد شه، سیم تلفن رو پاره میکنه (در مسیر تردد وسایل نقلیه هست). تو منطقه ما کابل دزدی هم میشد. حدود 4 ماه این مشکل رو داشتم... در سامانه 195 شکایت کردم و به ترتیب از شهرستان و استان و در آخر از تهران تماس گرفتن، ولی مشکل رو حل نکردن (این تماس گرفتن ها چندماه طول کشیده بود)... بالأخره من خط رو تخلیه کردم و الآن از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم و مشکلی ندارم.
اگه تصمیم دارید مودم ایرانسل یا همراه اول بخرید، قبلش با موبایل چک کنید وضعیت اینترنتشون در منزل شما (چند جای منزل رو چک کنید) چطوره/ کدومش باثبات تره/ کدومش آنتن بیشتری دارید و...
در انجمن «پی سی ورلد» درباره اینترنت ایرانسل و همراه اول، تاپیک وجود داره که خیلی مفیدن.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
فیبر نوری که توش مس نداره:D:general703:
چیش رو دقیقا میدزدن؟:general509::general106:
هم فیبر نوری میزدن هم سیم تلفن . چند وقت پیش تو کوچه خودمون همه چیزو دزدیدن فقط کابل برق سرجاش بود، تا در چاه ها رو کندن بردن!!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
راهی هست که بشه تمام لینک های الکسا رو دید؟ خود الکسا برای نشون دادن کامل پول میگیره، رایگانش کجا هست؟
کسی نمیدونست؟ منظور کل بکلینک ها نیست فقط لینک های الکسا

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
امان از این بچه های بالا که مثه یه تیکه سنگ افتادن وسط اتوبان و نه خودشون میرن و نه میذارن بقیه برن :D
اینا کاسبان تحریم ان :D ولی در کل بقیه تحریم ها به این راحتی برداشته نمیشه مخصوصا حقوق بشر و موشک :general112:
نقض این دو تا از اول بوده و هست و خواهد بود و خیلی خیلی بعید به نظر میرسه که تحریم هاشون هم به این زودیا از بین بره
دقیقا :) و مهمتر از اونها سوریه و یمن و بودجه ی بازگشتی به خود مملکت :))))) آینده ی روشنی رو میبینم :) (تجربه ی 21 ساله از سیاست !)

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
هم فیبر نوری میزدن هم سیم تلفن . چند وقت پیش تو کوچه خودمون همه چیزو دزدیدن فقط کابل برق سرجاش بود، تا در چاه ها رو کندن بردن!!
ملت همون کابل برق هم میدزدن:general703:

چند تاشون توی روستا های همینجا برق گرفتشون :D:D:p:pدزدای کثیف:general405:

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
کسی لیست سایت خارجی برای لینک نداره ؟

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
دقیقا :) و مهمتر از اونها سوریه و یمن و بودجه ی بازگشتی به خود مملکت :))))) آینده ی روشنی رو میبینم :) (تجربه ی 21 ساله از سیاست !)
این تیکه که بولد کردم رو میشه توضبح بدید ؟ منظور همون پول های بولکه شده هست ایا ؟ همون پول های بلوکه شده که دو میلیارد دلارش بعد از برجام برداشتن برای غنیمت ...

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خوبه که
40 سال ملت دنبال همچین چیزی بودن ولی نمیتونستن
حالا تازه اینم یه شبه. از فردا دوباره میشه مثه سابق
دوس نداری شادی ملتو ببینی؟

شادی حس درونیه ! از احساس امنیت شغلی ، امنیت جامعه و ثبات اقتصادی نشات میگیره .
شادیه درونی به عزت نفس ، احساس قدرت در دنیایی که همه میخوان زور بگن ربط داره !
شما میفرمایید این جماعتی که با هدف (جسارتا) مالیدن به هم وسط خیابون بودن شاد بودن ؟
هر وقت این جماعت به حقش راضی شد و به جای اینکه تمام هم و غمش رو بزاره که صفرای حساب بانکی رو بیشتر کنه ، تمام تلاشش رو بزاره برای داشتن یه زندگی آروم و بدون تنش . اون میشه شادی !!!
زن و شوهر از صب تو اینستاگرام دارن تو پیج جنس مخالفشون میچرخن و لاس میزنن هی هم میگن شاد نیستیم ! کل زندگیشون رو نکبت گرفته ، با رقص و آهنگ و کنسرت و ویسکی و ماری و ... :D هم درست نمیشه !!! اونایی که اینجا هوس بازی سیرتون نمیکنه پا میشید میرید آنکارا برا اونکارا !;)، خداییش بر میگردید شادید؟ بهترید؟ یا نه حرصتون برای هیزی و کسافت کاری بیشتر شده ....

به عنوان سوال آخر آیا عمیقا احساس خوشبختی میکنید ؟
عمیقا ! شدیدا احساس شادی ، خوشبختی و نشاط دارم مخصوصا حالا که دارم بابا میشم. :general601:

نمیدونم چرا اینقدر نوشتم ، ببخشید ... با آرزوی بهترین ها برای دوستان وبمستر.

+ یه بار امتحان کنید ، با هدفون !

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
رفقای وبمستر کسی تجربه گرفتن کارت خوان از بانکها رو داره؟
من از ملت گرفته بودم ولی گفتن تراکنش ماهانه ات کمه پسش گرفتن
کارت خوان برای دفتر کارم نیاز دارم البته مشتری حضوری خیلی کم دارم شاید هفته ایی 3/4 تا
ولی خوب نیاز دارم کارت خوان داشته باشم
بانکی هست که ی مبلغی ماهانه بگیره دیگه کاری نداشته باشه چه تعداد تراکنش داشته باشیم؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
تاپیک من رو بعد از سه سال از بخش بازارچه حذف کردن و یه مرد توی این انجمن پیدا نشد گردن بگیره

پرشین تولز خیلی وقته مرده یکی نیست خاکش کنه
من هم یه تاپیک داشتم برای هاستینگ امروز پاک شد!
تاپیک شما نباید به بازارچه منتقل میشد طبق قوانین خرید و فروش هاست داخل بازارچه ممنوعه ولی من یه سوتی پیدا کردم از اینا، یه تاپیک قدیمی هست تو بازارچه خدمات وبمستری که تو برگزیده بازارچه هم دیده میشه! منتظر جوابشون هستم مگرنه باید ببینیم چرا اون پاک نشده نمیدونم قوانین هاستینگ برای یوز های مختلف اثتثنا داره یا نه اون تاپیک هم کد تخفیفه تاپیک من کد تخفیف نبود ولی فرقی نداره، چرا این پاک نشده؟!
این هم لینکش،خودت جدی پیگیرش باش ;-)
https://forum.persiantools.com/thre...ز-12-درصدی-کد-تخفیف-نت-افراز-12-درصدی.800904/

https://forum.persiantools.com/threads/مشکلات-و-سوالات-پیرامون-استفاده-از-فروم.210820/page-336#post-12199219

Last edited:

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
کارت خوان برای دفتر کارم نیاز دارم البته مشتری حضوری خیلی کم دارم شاید هفته ایی 3/4 تا
بانکی هست که ی مبلغی ماهانه بگیره دیگه کاری نداشته باشه چه تعداد تراکنش داشته باشیم؟
شما برو دوباره از همون ملت بگیر. با همون کارت خودت روزی دو سه خودت استفاده کن و کارت بکش.
یکی از دوستان تو مغازش همین کار رو میکنه

• Like
Reactions: mg6

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
شما میفرمایید این جماعتی که با هدف (جسارتا) مالیدن به هم وسط خیابون بودن شاد بودن ؟
هر وقت این جماعت به حقش راضی شد و به جای اینکه تمام هم و غمش رو بزاره که صفرای حساب بانکی رو بیشتر کنه ، تمام تلاشش رو بزاره برای داشتن یه زندگی آروم و بدون تنش . اون میشه شادی !!!
زن و شوهر از صب تو اینستاگرام دارن تو پیج جنس مخالفشون میچرخن و لاس میزنن هی هم میگن شاد نیستیم ! کل زندگیشون رو نکبت گرفته ، با رقص و آهنگ و کنسرت و ویسکی و ماری و ... :D هم درست نمیشه !!! اونایی که اینجا هوس بازی سیرتون نمیکنه پا میشید میرید آنکارا برا اونکارا !;)، خداییش بر میگردید شادید؟ بهترید؟ یا نه حرصتون برای هیزی و کسافت کاری بیشتر شده ....

عمیقا ! شدیدا احساس شادی ، خوشبختی و نشاط دارم مخصوصا حالا که دارم بابا میشم. :general601:

;):general601::general601:

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
شما برو دوباره از همون ملت بگیر. با همون کارت خودت روزی دو سه خودت استفاده کن و کارت بکش.
یکی از دوستان تو مغازش همین کار رو میکنه
خوب این حالت خنده داره که :D همون آبنمان ماهانه بگیرن دست از سرمون بردارن چه کاریه آخه!

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
از هر بانکی بگیری همینه
البته بانک ها خصوصی راحت تر میگیرن مثه پاسارگاد و دی و ....
راه حلش هم اینه که خودت الکی هی باهاش تراکنش انجام بدی. مثلا قبض پرداخت کنی، شارژ بخری و ...

• Like
Reactions: mg6

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
من هم یه تاپیک داشتم برای هاستینگ امروز پاک شد!
تاپیک شما نباید به بازارچه منتقل میشد طبق قوانین خرید و فروش هاست داخل بازارچه ممنوعه ولی من یه سوتی پیدا کردم از اینا، یه تاپیک قدیمی هست تو بازارچه خدمات وبمستری که تو برگزیده بازارچه هم دیده میشه! منتظر جوابشون هستم مگرنه باید ببینیم چرا اون پاک نشده نمیدونم قوانین هاستینگ برای یوز های مختلف اثتثنا داره یا نه اون تاپیک هم کد تخفیفه تاپیک من کد تخفیف نبود ولی فرقی نداره، چرا این پاک نشده؟!
این هم لینکش،خودت جدی پیگیرش باش ;-)
https://forum.persiantools.com/thre...ز-12-درصدی-کد-تخفیف-نت-افراز-12-درصدی.800904/

https://forum.persiantools.com/threads/مشکلات-و-سوالات-پیرامون-استفاده-از-فروم.210820/page-336#post-12199219
خرید و فروش هاست توی بازارچه ممنوعه
اون تاپیکی هم که میگی توی پین شده ها وجود داره ماله کدهای تخفیفه نه فروش هاست

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
خرید و فروش هاست توی بازارچه ممنوعه
اون تاپیکی هم که میگی توی پین شده ها وجود داره ماله کدهای تخفیفه نه فروش هاست
یعنی بین کد تخفیف ثبت نام برای خرید هاست با خرید هاست بدون کد تخفیف فرقی وجود داره؟!!

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

خوشبختی یه چیزه نسبیه و هرکسی بسته به دیدگاه خودش از زندگی و لذت بردن میتونه یه تعریف از خوشبختی ارائه بده
خوشبختی هیچوقت مادام العمر نیس و یه احساس لحظه ایه که بعضی وقتا یکم زمانش طولانی تر میشه ولی هیچوقت شما در کل عمرت احساس خوشبختی نمیکنی
چون انسان حتی به جایگاه خدا هم که برسه بعد از 3 4 روز بهش عادت میکنه و ازش خسته میشه و میخواد یه چیزه جدیدتر رو امتحان کنه
اینکه شما با گوش دادن به مداحی احساس لذت میکنی دلیل نمیشه کسی که با رقص و گوش دادن به آهنگ های شاد احساس لذت میکنه رو زیر سوال ببری
ممکنه احساسی که شما از پدر شدن داشته باشی رو یه فرد دیگه با یه کاره دیگه ای بدست بیاره و هیچ کس هم نمیتونه بگه چرا اینطوریه؟؟؟!
دلیل اونی که هم زن و شوهر ها توی نت و فضای مجازی به دنبال علائق خودشون هستن اینه که روش ازدواج کردن افراد مشکل داره. مسلما وقتی دو نفر که هیچ پیش زمینه ای از هم ندارن با همدیگه و به واسطه روش سنتی ازدواج میکنن بعدا این مشکلات براشون پیش میاد. چون اینا به جای عاشق همدیگه شدن معتاد (عادت کردن) همدیگه میشن و به 1001 دلیل از جمله حرف مردم مجبورن تا تهش با هم باشن

با این حساب مردم آمریکا باید شادترین مردم دنیا باشن ولی نیستن و همین مردمی که همه خواسته هاشون برآورده شده و بیشترین اعتبار و قدرت رو بین بقیه مردم دنیا دارن میریزن تو خیابون و اعتراض میکنن و میگن که ما جنبش 99% هستیم. این دقیقا همونیه که بالا گفتم، تو همه ی بهترین ها رو هم که داشته باشی بعد از چند روز خسته ت میکنه و میری دنبال یه چیزه دیگه

بالا