اره حمایتی! یعنی بهت هاست میده و به جاش یه بنرشونو میذاری یا فوتر مینویسی سایت فلان از قوزمیت هاست میزبانی میشود.مثل سایت علم فردا که پارس پک اسپانسرشهمنظورت از اسپانسری چیه؟!! یعنی حمایتی/مفتی؟
رایگان منظورته؟!
آسیاتک فکر کنم سایت های زیر 500 هاست میکنه
میدونم...اگه هاستینگ پدر و مادر دار پیدا بشه رو میگم...به هیچ عنوان این کارو نکن . چون بعدا نه پشتیبانی درست حسابی بهت میدن و هزارتا منت هم سرت میزارن. من قبلا تجربشو داشتم.
یکی از بچه ها میگفت 3pa دیتاسنتر داره که سایت های بزرگ رو رایگان میزبانی میکنهاز اون اطلاعی نداری؟تو بخش "درخواست سرور اختصاصی" در انجمن WHT درخواست کن
:general707::general703:ادمینش اینه
@Business plan
مجازی هم اگه باشه 8 گیگ رم لازم دارم:general703:اختصاصی؟؟؟
مجازی رو دیدم میدن ولی اختصاصی رو نمیدونم به چه صورته آخه اگه بخان بدن باید تمامی اطلاعات و دسترسی هارو بهتون بدن
یه سر برو قسمت درخواست سرور اخصاصی توی wht
با یه سایت تازه تاسیس (دانلود) توی همین انجمن بالا چندتا درخواست سرور اسپانسری داشتم و با این حال ریسک نکردم (گردنم بشکنه )
اره هست!مگه جایی هم هست که پول رو مستقیم واریز کنه به حساب طرف؟!!! خیلی کاری انجام بده به پنل کاربری اضافه میکنه
نت افراز...بعد 5 روز بهشون گفتم هاستتون مناسب سایتم نیست! اونا هم چند روز بعد پولمو برگشت دادن..کارت به کارت کردن!
پردیس هاستینگ ... سرور میخواستم ازشون اما منصرف شدم قبل کانفیگ و اونا هم کارت به کارت کردن..
نت آرام ... هاست خریدم واسه سایت موزیک...زنگ زد مدیرش بهم گفت به سایت های موزیک سرویس نمیدیم..مگه نخوندی قوانین رو؟ گفتم نه...گفت شماره کارتتو بده تا پولتو بهت پس بدم:general704:
بازم بگم؟ بگم؟:general703: