EmpireWorld
همکار بازنشسته
سوال خوبی کردییعنی بین کد تخفیف ثبت نام برای خرید هاست با خرید هاست بدون کد تخفیف فرقی وجود داره؟!!
ولی جواب نمیدم چون طولانی میشه
از فروم منیجر سوال کن
سوال خوبی کردییعنی بین کد تخفیف ثبت نام برای خرید هاست با خرید هاست بدون کد تخفیف فرقی وجود داره؟!!
باید بگی ژاپن مگرنه عن ریکا فقط اسمش پشت رسانه ها زیاد تکرار شده برو آمار گدا گشنه های اونجا رو ببین...با این حساب مردم آمریکا باید شادترین مردم دنیا باشن ولی نیستن و همین مردمی که همه خواسته هاشون برآورده شده و بیشترین اعتبار و قدرت رو بین بقیه مردم دنیا دارن میریزن تو خیابون و اعتراض میکنن و میگن که ما جنبش 99% هستیم. این دقیقا همونیه که بالا گفتم، تو همه ی بهترین ها رو هم که داشته باشی بعد از چند روز خسته ت میکنه و میری دنبال یه چیزه دیگه
منظورت از اسپانسری چیه؟!! یعنی حمایتی/مفتی؟شکر میون بحثتون...
سرور اختصاصی اسپانسری کجا میدن؟
به هیچ عنوان این کارو نکن . چون بعدا نه پشتیبانی درست حسابی بهت میدن و هزارتا منت هم سرت میزارن. من قبلا تجربشو داشتم.شکر میون بحثتون...
تو بخش "درخواست سرور اختصاصی" در انجمن WHT درخواست کنشکر میون بحثتون...
کلا اگه بتونی یه هاست خوب ارائه کنی مشکل خیلیا رو حل میکنیچطورید وبمسترا . من میخوام یک سرویسی راه بندازم . هاست اختصاصی مدیریت شده برای سایت ها .
مثلا طرف وردپرس داره هاست منیج شده با امکاناتی که سرعت و کارایی نسبت به هزینه خیلی بالا بره مثلا روش redis / hhvm / opcache /nginx نصب بشه و سرویس بک اپ هم داشته باشه .
همینطور برای کسی که مثلا مجنتو داره .
یا مثلا یکی یک سرویس نود جی اس داره و براش هاست میخواد
و از این جور کارا .
به نظرتون مشکلی از سایت دار ها حل خواهد کرد ؟
به درد میخوره ؟
ادمینش اینهضمن این که اگر ادمین اذرانلاین اینجاست ....
اختصاصی؟؟؟شکر میون بحثتون...
کجاست؟ آیدیش چیه؟!ضمن این که اگر ادمین آذرانلاین اینجاست باید بگم که هاستتون خیلی *** .
من و ادمین هاستینگ!! اصلا به قیافه من میخوره؟!!!ادمینش اینه
@Business plan
قیمت مطرح نیست . کیفیت هاستینگ واقعاا واقعا واقعا پایینه . پشتیبانی هم که در کار نیست .کجاست؟ آیدیش چیه؟!
مشکلش چیه؟ من که مشکلی نداشتم باهاشون, تعرفه ثبت دامین همین پرشین تولز را ببین آذرآنلاین را هم ببین, مثلا پی تی 60 تومن میگیره برای دات کام آذرآنلاین 40 تومن , از چنگیز هاست که بهتره واسه یه هاست ساده کپی شناسنامه و کارت ملی سفته ضمانت میخواد!!!
من و ادمین هاستینگ!! اصلا به قیافه من میخوره؟!!!
برای من که پول را پس دادن! یه بار دامین رزور کردم ولی مالک قبلی ثبتش کرد و برای من ثبت نشد, پول رو به پنل کاربری اضافه کردنقیمت مطرح نیست . کیفیت هاستینگ واقعاا واقعا واقعا پایینه . پشتیبانی هم که در کار نیست .
من یک بار گفتم پول ام رو پس بدید بعد از ۲۴ ساعت استارت سرویس . گفتن نمیشه و نمیکنیم و عمرا و ... اخرش هم سرویس رو ساسپند کردن !
این کار رو هم نکردن . سرویس من هم هاست بود !دامین هم نبودبرای من که پول را پس دادن! یه بار دامین رزور کردم ولی مالک قبلی ثبتش کرد و برای من ثبت نشد, پول رو به پنل کاربری اضافه کردن
مگه جایی هم هست که پول رو مستقیم واریز کنه به حساب طرف؟!!! خیلی کاری انجام بده به پنل کاربری اضافه میکنه
من نمیدونم این ساندیس خور ها (جسارت نشه منظورم شما نیست منظورم کسیه که این حرفا رو به شما انتقال داده) چرا یک کلمه مطالعه نمیکنن ؟این تیکه که بولد کردم رو میشه توضبح بدید ؟ منظور همون پول های بولکه شده هست ایا ؟ همون پول های بلوکه شده که دو میلیارد دلارش بعد از برجام برداشتن برای غنیمت ...
سلام.
من قبلاً مشکلی شبیه مشکل شما داشتم. اینترنت ADSL مخابرات روی خط فیبر نوری داشتم که هر دو دقیقه یکبار قطع و وصل میشد. گاهی اوقات هم تا چند ساعت میشد که اصلاً قطع و وصلی نداشتم. مودم رو به ابتدای خط تلفن که وارد خونه میشد وصل کردم بازم این مشکل بود (یعنی مشکل از سیم کشی داخل خونه نبود). تو منطقه ما کابل تلفن به صورت هوایی میاد (زیرزمینی نیست) و خیلی بد توزیع شده. جوری هست که اگه یه کامیون رد شه، سیم تلفن رو پاره میکنه (در مسیر تردد وسایل نقلیه هست). تو منطقه ما کابل دزدی هم میشد. حدود 4 ماه این مشکل رو داشتم... در سامانه 195 شکایت کردم و به ترتیب از شهرستان و استان و در آخر از تهران تماس گرفتن، ولی مشکل رو حل نکردن (این تماس گرفتن ها چندماه طول کشیده بود)... بالأخره من خط رو تخلیه کردم و الآن از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم و مشکلی ندارم.
اگه تصمیم دارید مودم ایرانسل یا همراه اول بخرید، قبلش با موبایل چک کنید وضعیت اینترنتشون در منزل شما (چند جای منزل رو چک کنید) چطوره/ کدومش باثبات تره/ کدومش آنتن بیشتری دارید و...
در انجمن «پی سی ورلد» درباره اینترنت ایرانسل و همراه اول، تاپیک وجود داره که خیلی مفیدن.
این تایپیک اصلا جای بحث سیاسی نیست. این پست رو میدم بعد از این جوابی نمیدم.من نمیدونم این ساندیس خور ها (جسارت نشه منظورم شما نیست منظورم کسیه که این حرفا رو به شما انتقال داده) چرا یک کلمه مطالعه نمیکنن ؟
دو میلیارد دلار ؟؟؟ دو میلیارد دلار ! ؟ )) برجام؟ کشک ؟ شیب ؟ بام ؟
پولی که تو سوریه خرج بشار اسد میشه روزانش رو بیارن بین مردم پخشکنن هر ماه ۹۰ ت به یارانه هر نفر اضافه میشه حالا بقیه کشور ها به کنار !
شما با برجام مخالفی ؟ احساس میکنم سنت خیلی کمه و دوران خاتمی و احمدی نژاد رو به خوبی لمس نکردی
یک بار پارسال گفتند که تا حالا(پارسال) ۱۰۰ میلیارد دلار برای سوریه هزینه شده .من نمیدونم این ساندیس خور ها (جسارت نشه منظورم شما نیست منظورم کسیه که این حرفا رو به شما انتقال داده) چرا یک کلمه مطالعه نمیکنن ؟
دو میلیارد دلار ؟؟؟ دو میلیارد دلار ! ؟ )) برجام؟ کشک ؟ شیب ؟ بام ؟
پولی که تو سوریه خرج بشار اسد میشه روزانش رو بیارن بین مردم پخشکنن هر ماه ۹۰ ت به یارانه هر نفر اضافه میشه حالا بقیه کشور ها به کنار !
شما با برجام مخالفی ؟ احساس میکنم سنت خیلی کمه و دوران خاتمی و احمدی نژاد رو به خوبی لمس نکردی