بستگی داره به کانال و محتواش به نظرم خودتون یک تست برید با کانالی که میخواید بهتره البته تست فقط در لحظه نباشه تا 3 4 روز بعدش مانیتور کنید چون یه درصدی هم نرخ ریزش داره.دوستان برای ۱۰ کا ایپی پاپ آپ موبایل چند نفر جوین میشن تو کانال ؟ [از طریق همون پاپ آپ های هدایت شونده به کانال]
کد سالمش هم دارید که فقط روی موبایل انجام بده و برای سایت ضرر نداشته باشهبستگی داره به کانال و محتواش به نظرم خودتون یک تست برید با کانالی که میخواید بهتره البته تست فقط در لحظه نباشه تا 3 4 روز بعدش مانیتور کنید چون یه درصدی هم نرخ ریزش داره.
الان که گوگل به موبایل بیشتر از دسکتاپ گیر میدهکد سالمش هم دارید که فقط روی موبایل انجام بده و برای سایت ضرر نداشته باشه
سلام
دوستان در هفته گذشته شما هم کاهش بازدید داشتید ؟
به صورت یکهو بازدید ما در هفته گذشته کاهش عجیبی داشته که اصلا نمیدونم چه اتفاقی اتفاده .
جالبتر اینجاست که مطالبم در گوگل ثبت میشه اما ایندکس نمیشه و هیچ پیام اروری از گوگل دریافت نکردم ببینم مشکل از چیه .
آیا اتفاقی افتاده ؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیار بنده قرار بدید .
مدیرش کیه؟http://nextpopup.ir بیشتر از یک ماه میشه که واریزی نداره
منم یک ماه پیش واریزی زدمhttp://nextpopup.ir بیشتر از یک ماه میشه که واریزی نداره
Samira Farokhiمدیرش کیه؟
فرخی؟
همچین دختر هم نیستSamira Farokhi
یعنی یه دختر تونست جیب ما رو بزنه ؟
با روش P2P یا نقطه به نقطه میتونی به صورت وایرلس نت بگیریسلام
دوستان یه جایی که آنتن موبایل وجود نداره چجوری میشه اینترنت راه انداخت؟
خط تلفن هم مثل اینکه dsl یا همچین چیزی نداره و adsl نمیشه .
دیال آپ هم که منسوخ شده @learndl @EmpireWorld @siavashx
تو خودت مگه دانشجو نيستي؟! امتحان مگه نداريد؟قبل انتخابات کاهش داشت!
روز بعد انتخابات خوب شد..رفت بالا..اما الان بخاطر امتحانات یکم افت داره..تا آخر خرداد همین داستان هست..:general703:
---------
اگه کم مطلب منتشر میکنی طبیعیه دیر ایندکس بشه!
واسه منم دیر ایندکس میشه و مجبورم fetch کنم
من کلا 4 تا امتحان دارم.هر 4 تاشونم جزوه باز هستتو خودت مگه دانشجو نيستي؟! امتحان مگه نداريد؟
امتحانات حالا كي تموم ميشه؟
ثبت دامنه .com به چه صورته ؟
باید جایی مثه nic ثبت نام کنم و بعدا برم توسط نمایندگی ها خرید کنم؟
یه دامنه .com میخام ولی میترسم جایی که ثبت میکنم مورد اعتماد نباشه
از اینجا باید اقدام کنیددوستان كسي از تعرفه تبليغات در سايت ورزش 3 خبر داره؟
هر چي بهشون ايميل ميديم اصلا جواب نميدن!!!