همه ریسلر هستنثبت دامنه .com به چه صورته ؟
باید جایی مثه nic ثبت نام کنم و بعدا برم توسط نمایندگی ها خرید کنم؟
یه دامنه .com میخام ولی میترسم جایی که ثبت میکنم مورد اعتماد نباشه
مطمئن ترین شون ، طلاهاست هست
همه ریسلر هستنثبت دامنه .com به چه صورته ؟
باید جایی مثه nic ثبت نام کنم و بعدا برم توسط نمایندگی ها خرید کنم؟
یه دامنه .com میخام ولی میترسم جایی که ثبت میکنم مورد اعتماد نباشه
با روش P2P یا نقطه به نقطه میتونی به صورت وایرلس نت بگیری
این روش نیازمنده یه آنتن فرستنده ست که به شکل مستقیم امواج رو میفرسته به آنتن گیرنده که تو هستی
ولی خب همچین جایی که حتی موبایل هم آنتن نمیده بعید میدونم بتونی این کار رو بکنی
مشکلش چیه که موبایل آنتن نمیده؟ دور افتاده ست یا روی آنتن موبایل پارازیت هست؟
با روش P2P یا نقطه به نقطه میتونی به صورت وایرلس نت بگیری
این روش نیازمنده یه آنتن فرستنده ست که به شکل مستقیم امواج رو میفرسته به آنتن گیرنده که تو هستی
ولی خب همچین جایی که حتی موبایل هم آنتن نمیده بعید میدونم بتونی این کار رو بکنی
مشکلش چیه که موبایل آنتن نمیده؟ دور افتاده ست یا روی آنتن موبایل پارازیت هست؟
خب پس پوینت تو پوینت هم نمیتونی بگیریدور افتاده ست
یه روستاست که آنتن موبایل نداره
خطوط تلفنش هم رفتم پرسیدم میگفتن dsl نداره یا همچین چیزی و نمیشه رو خطش adsl داد.
سلام بهترین نداریمسلام.
دوستان بهترین سایت برای تبلیغات کلیکی کدام هست.ممنون می شوم معرفی نمایید.
ممنون از پاسختون .قبل انتخابات کاهش داشت!
روز بعد انتخابات خوب شد..رفت بالا..اما الان بخاطر امتحانات یکم افت داره..تا آخر خرداد همین داستان هست..:general703:
---------
اگه کم مطلب منتشر میکنی طبیعیه دیر ایندکس بشه!
واسه منم دیر ایندکس میشه و مجبورم fetch کنم
سایت http://popupme.net/ رو حتما امتحان کنید.بهترینش همینه.پرداختی هم روزانه انجام میشهسلام دوستان
الان پاپ آپی داریم که تبلیغات تلگرامی نذاره و پرداخت داشته باشه ؟
اگر هست دو سه نمونه بین بد و بدتر بدها شو بگین !
تبلیغش چیه ؟سایت http://popupme.net/ رو حتما امتحان کنید.بهترینش همینه.پرداختی هم روزانه انجام میشه
نه مشکلی ندارهدوستان وبمستری که هاست پارس پک دارند
شما هم از ساعت 12 امشب با اختلال مواجه شده اید ؟ سایت من که همه صفحات و اسکریپت ها timeout میدن خود پارس پک هم نمودار و آمار ساعت 12 به این طرفو نداره !!! به فنا رفتیم آیا؟!:-/
واسه منم مشکلی نداره.روی ایران هستید یا خارج؟؟دوستان وبمستری که هاست پارس پک دارند
شما هم از ساعت 12 امشب با اختلال مواجه شده اید ؟ سایت من که همه صفحات و اسکریپت ها timeout میدن خود پارس پک هم نمودار و آمار ساعت 12 به این طرفو نداره !!! به فنا رفتیم آیا؟!:-/
واسه من هر وقت باز شده تبلیغ سایت های دیگران بوده یا تبلیغ صفحه اصلی خود پاپ آپ میتبلیغش چیه ؟
این مشکل برای ما هم پیش اومده بود از طریق فتچ عمل کردیم درست شد ولی دقیقا 1 هفته میشه که بازم تو گوگل نمیاد مطالب !!!!ممنون از پاسختون .
برای ایندکس هیچوقت اینطور نبود . الان هر چقدر مطلب میذارم حتی فتچ هم که میکنم ایندکس نمیشه و اصلا تو گوگل نمیاد .
چند روزیست این مشکل پیش اومده و قبل از این اصلا همچین سابقه ای نداشته .
الان حتی عنوان با اسم سایت رو که سرچ میدم پیدا نمیکنه . خیلی عجیبه . تو قسمت سایت مپ وبمستر هم تعداد ثبت شده رو مثلا 140 تا زده و با زدن مطالب جدید بالاتر میره اما ایندکس از 121 تکون نمیخوره هر چند تا مطلب اضافه میکنم فقط مطالب ثبت شده بالا میره و ایندکس شده تکون نمیخوره .
نمیدونم مشکل چیه .
قبلا این مشکل با فتچ کردن حل میشد اما تو این یه هفته حتی فتچ کردن هم مشکل رو حل نمیکنه .این مشکل برای ما هم پیش اومده بود از طریق فتچ عمل کردیم درست شد ولی دقیقا 1 هفته میشه که بازم تو گوگل نمیاد مطالب !!!!