خوبه کهروحانی در اومده
صحنه شهر به دیسکوی خیابانی شبیه تره تا جشن :/ یه عده هم اون وسط خوب میمالن به ملت :general208:
اگر تازه شروع کردی باید یکی دو سال هم منتظر بمونیسلام
دوستان من تازه میخوام وارد دنیای وبمسترا بشم، چندتا سایت همکاری در فروش کالا وفایل بهم معرفی کنید
ما این همه مصیبت خواندیم کسی گریه اش نگرفت
منتظر چی باید بمونم؟ :/اگر تازه شروع کردی باید یکی دو سال هم منتظر بمونی
همکاری در فروش
لیسانس چی داری رضا؟:general310:ما این همه مصیبت خواندیم کسی گریه اش نگرفت
این همه اسپم دادیم تازه بیا معرفی کن دی
! akbar2jensehاز مریدان ما بخواهید بیشتر راهنمایی میکنند
1995
Kerman
لیسانس
@amir7310
حسابداریلیسانس چی داری رضا؟:general310:
لینکی که دادم از دسترس خارجه؟!! ارور چی میده؟ تست کردم بدون مشکل باز میشهمنتظر چی باید بمونم؟ :/
سایت از دسترس خارجه!
آقا رضا الان با ليسانس حسابداري بايد وضعت توپ باشه.ما این همه مصیبت خواندیم کسی گریه اش نگرفت
این همه اسپم دادیم تازه بیا معرفی کن دی
! akbar2jensehاز مریدان ما بخواهید بیشتر راهنمایی میکنند
(Reza)
1995
Kerman
لیسانس
@amir7310
نقطه شروع یا خشت اول را میخوام محکم بذارم، کمی درمورد این سایت بگید چه مزیتی داره نسبت به بقیه؟لینکی که دادم از دسترس خارجه؟!! ارور چی میده؟ تست کردم بدون مشکل باز میشه
وبمستری کار یکی دو روز نیست یه مدت طول میکشه تا ورودی سایت بالا بره
نه اینا همش الکیه الان که بیکارمآقا رضا الان با ليسانس حسابداري بايد وضعت توپ باشه.
الانم كرمون زندگي ميكني؟
امکان فروش با ربات تلگرامنقطه شروع یا خشت اول را میخوام محکم بذارم، کمی درمورد این سایت بگید چه مزیتی داره نسبت به بقیه؟
ارور
net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
شادی ملت خیلی خوبه، ولی شما وقتی میتونی خوشحال باشی که بتونی شکم خودتو و زن و بچت رو سیر نگه داری و حداقل زندگیتو بگذرونی و بعد راحت میتونی خوشحال و شاد باشی. این شادی موقت چه به درد میخوره.خوبه که
40 سال ملت دنبال همچین چیزی بودن ولی نمیتونستن
حالا تازه اینم یه شبه. از فردا دوباره میشه مثه سابق
دوس نداری شادی ملتو ببینی؟
من برای می مارکت کار میکنم یعنی ارزون کده از سیستم می مارکت استفاده میکنهمی مارکت مال ارزون کده هست؟
الان من ثبت نام کردم و یه فروشگاه ثبت کردممن برای می مارکت کار میکنم یعنی ارزون کده از سیستم می مارکت استفاده میکنه