همکاری در فروش خوب الان چی پیشنهاد می کنید ؟
خیلی از قدیمی ها رو عضو هستم ولی جدید می شناسید و اگر واقعا خوبه لینک عضویتتونم بدید ...
ابتین پشینهاد نمیکنم قطعی زیاد بعضی وقتا تیکت بعد از 3 - 4 روز جواب میدنبین آبتین و ای وب هاست کدوم بهتره ه نظرتون
نبود ؟؟همکاری در فروش خوب الان چی پیشنهاد می کنید ؟
خیلی از قدیمی ها رو عضو هستم ولی جدید می شناسید و اگر واقعا خوبه لینک عضویتتونم بدید ...
ریشت سفید شد هنوز نتونستی یه هزار تومنی از اینترنت در بیاری دیدوستان کسی می تونه برام 1000 تومن کارت به کارت کنه . ی هزار تومن کم دارم .. تا پول هاست جور بشه
اگه ممد از کهگیلوی و بویر احمد بودی قطعا عضو میشدم تو سایتت و البته با سن 25.5درود دوستان
مجتبی هستم 26 ساله از شیراز
همیشه در انتخاب یک سایت پاپ آپ خوب شک و تردید داشتم و تصمیم گرفتم سایت زر پاپ را به سلیقه خودم راه اندازی کنم.
خب این دسته از سایت ها آمارشون بی شمار شده ولی سیاست های مدیریت می تونه بعضی از اونا را متمایز کنه که در حال حاضر چندین سایت پاپ آپ معتبر داریم
در زر پاپ تعرفه های کسب درآمد و ثبت تبلیغات خیلی خوب بالانس شده و از سیاست های کاری ما اینه که هیچ گونه تبلیغ های تلگرامی و ای فریم داخل کدها قرار نمیدیم و به خاطر همین کمی تعرفه ها را پایین گرفتیم و کیفیت کار برای اون دسته از عزیزانی که دنبال کسب درآمد در کنار رضایت کاربرانشون هستند حفظ کردیم.
ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی وبمستر های گرامی امیدوارم که زر پاپ بتونه در این حجم گسترده رقابت جا باز کنه.
پایدار باشید
بین آبتین و ای وب هاست کدوم بهتره ه نظرتون
سایت منو یکی از رقبا ریپورت می کرد.اگه دشمن داشته باشی هی گزارشت کنن چی
اعصاب اینا واست نمیمونه
بین آبتین و ای وب هاست کدوم بهتره ه نظرتون